Master Power BI

Type product

Master Power BI

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

​In deze uitgebreide training verdiep je je in de wereld van Power BI.

In deze training verdiep je je in de wereld van Power BI. De training is verdeeld in vier hoofdstukken en je begint met ‘’Data Loading to Stunning Visualizations’’. In dit deel leer je basisrapporten maken, geavanceerde gegevensmodellering, diverse gegevensbronintegratie en geavanceerde visualisatietechnieken, zoals Sankey-diagrammen en Gantt-diagrammen. Ga verder met ‘’Power BI Service en Power Query’’, waarin Power BI-servicefuncties zoals delen, samenwerken en cloud-implementatie centraal staan. Daarnaast leer je dynamische dashboards maken, Power Query gebruiken voor datatransformatie en rapporten optimaliseren voor m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Power BI, Business intelligence, Splunk, Microsoft Power Platform en Data Analyse.

​In deze uitgebreide training verdiep je je in de wereld van Power BI.

In deze training verdiep je je in de wereld van Power BI. De training is verdeeld in vier hoofdstukken en je begint met ‘’Data Loading to Stunning Visualizations’’. In dit deel leer je basisrapporten maken, geavanceerde gegevensmodellering, diverse gegevensbronintegratie en geavanceerde visualisatietechnieken, zoals Sankey-diagrammen en Gantt-diagrammen. Ga verder met ‘’Power BI Service en Power Query’’, waarin Power BI-servicefuncties zoals delen, samenwerken en cloud-implementatie centraal staan. Daarnaast leer je dynamische dashboards maken, Power Query gebruiken voor datatransformatie en rapporten optimaliseren voor mobiele apparaten.

In het hoofdstuk ‘’Advanced Topics in Power BI’’ leer je over Power BI-beheer, beveiliging, prestatie-optimalisatie, toegangsbeheer, gegevensgateways en bescherming. Je onderzoekt ook realtime dataverbindingen en prestatie-verbeteringstechnieken, zoals caching. Het laatste hoofdstuk ‘’Power BI Artificial Intelligence’’ behandelt de diverse aspecten van AI in Power BI, van het automatisch genereren van inzichten tot het creëren en integreren van machine learning-modellen. Ook maak je kennis met AI-grafieken en natural language processing voor h...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Power BI.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.