Mobile app development met Flutter

Type product

Mobile app development met Flutter

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In deze training leer je alles over de ontwikkeling van mobiele apps met Flutter

De ontwikkeling van mobiele apps is een essentiële vaardigheid geworden in de technologie-gedreven wereld van vandaag. Deze training is er dan ook op gericht om jou alles te leren over de ontwikkeling van mobiele apps met Flutter. Eerst ga je aan de slag met de basis van Dart-programmeren en het Flutter-framework. Je maakt kennis met de programmeertaal Flutter en Dart en behandelt het gebruik van variabelen, verzamelingen, functies, klassen en objecten. Vervolgens verdiep je je in verschillende lay-outs, waaronder het implementeren van basis Flutter-lay-outs, stateful widgets, stapels, lijsten en rasters, en het…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: App Development, iOS, Web Development, Software Development / Ontwikkeling en Mobile Development.

In deze training leer je alles over de ontwikkeling van mobiele apps met Flutter

De ontwikkeling van mobiele apps is een essentiële vaardigheid geworden in de technologie-gedreven wereld van vandaag. Deze training is er dan ook op gericht om jou alles te leren over de ontwikkeling van mobiele apps met Flutter. Eerst ga je aan de slag met de basis van Dart-programmeren en het Flutter-framework. Je maakt kennis met de programmeertaal Flutter en Dart en behandelt het gebruik van variabelen, verzamelingen, functies, klassen en objecten. Vervolgens verdiep je je in verschillende lay-outs, waaronder het implementeren van basis Flutter-lay-outs, stateful widgets, stapels, lijsten en rasters, en het bouwen van een applicatie met behulp van lay-outs en navigatie.

Daarna richt je je op het bouwen van mobiele apps met Flutter, inclusief het maken van formulieren, het detecteren en verwerken van gestures, het implementeren en configureren van animaties, het integreren van Flutter met backends met behulp van HTTP-verzoeken, het bewaren van gegevens op het lokale apparaat én de integratie met Google Firebase. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het testen en debuggen van Flutter-apps.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.