Python Unit Testing

Type product

Python Unit Testing

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Het unit-test framework (ook bekend als PyUnit) is gemodelleerd op JUnit en vereenvoudigt de automatisering van tests voor Python-applicaties.

Je leert het unit-test framework te gebruiken om tests voor de broncode van je toepassing te definiëren om ervoor te zorgen dat deze zich op een gespecificeerde manier gedraagt. Je schrijft een voorbeeldtest en breidt vervolgens de testscripts uit om meerdere tests op te nemen. Je onderzoekt het unit-test framework, de pytest en de doctest, en hoe je deze kunt gebruiken om het testen van alle functies in Python-applicaties te automatiseren. Je leert hoe je algemene bewerkingen voor meerdere tests kan bundelen in een speciale functie of fixture, waardo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Unit Testing, Python, Software Testing, Penetration testing en Acceptatie Testen.

Het unit-test framework (ook bekend als PyUnit) is gemodelleerd op JUnit en vereenvoudigt de automatisering van tests voor Python-applicaties.

Je leert het unit-test framework te gebruiken om tests voor de broncode van je toepassing te definiëren om ervoor te zorgen dat deze zich op een gespecificeerde manier gedraagt. Je schrijft een voorbeeldtest en breidt vervolgens de testscripts uit om meerdere tests op te nemen. Je onderzoekt het unit-test framework, de pytest en de doctest, en hoe je deze kunt gebruiken om het testen van alle functies in Python-applicaties te automatiseren. Je leert hoe je algemene bewerkingen voor meerdere tests kan bundelen in een speciale functie of fixture, waardoor testscripts gemakkelijker te bekijken en te onderhouden zijn. Vervolgens leer je hoe je tests definieert en uitvoert, en hoe je tests stroomlijnt met behulp van fixtures. Je leert de belangrijke functies van het pytest-framework om kleine testeenheden te maken en om individuele tests te definiëren en uit te voeren. Je onderzoekt ook de uitvoering en het overslaan van specifieke tests in scripts, en je leert vervolgens om tests te vereenvoudigen door gebruik te maken van parametrering. Tot slot onderzoek je de bundeling van documentatie en tests in één uitvoerbaar bestand.

Uw Resultaat:

Na het afronden van deze training, kan je ...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.