Trends in Data Analyse

Type product

Trends in Data Analyse

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leer alles over trends in Data Analyse

Omgaan met grote hoeveelheden data is essentieel voor elk modern bedrijf. Om een data-gedreven organisatie te worden, moeten leiders en besluitvormers een diepgewortelde datacultuur tot stand brengen. Gebruik deze training om de onderliggende principes van het analyseren van gegevens te begrijpen en vertrouwd te raken met termen die verband houden met gegevens, zodat je gegevens-gerelateerde projecten op de juiste manier kan opleveren. Vervolgens maak je kennis met de verschillende strategieën voor het verwerken en managen van gegevens. Onderzoek hoe datamanagementsystemen werken, bestudeer gegevensverwerking en schets strategieën om datamanagementsyste…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Analyse, Big Data, Datavisualisatie, Data Science en Machine learning.

Leer alles over trends in Data Analyse

Omgaan met grote hoeveelheden data is essentieel voor elk modern bedrijf. Om een data-gedreven organisatie te worden, moeten leiders en besluitvormers een diepgewortelde datacultuur tot stand brengen. Gebruik deze training om de onderliggende principes van het analyseren van gegevens te begrijpen en vertrouwd te raken met termen die verband houden met gegevens, zodat je gegevens-gerelateerde projecten op de juiste manier kan opleveren. Vervolgens maak je kennis met de verschillende strategieën voor het verwerken en managen van gegevens. Onderzoek hoe datamanagementsystemen werken, bestudeer gegevensverwerking en schets strategieën om datamanagementsystemen te ontwikkelen. Je krijgt ook een introductie tot data governance, waarbij je onderzoekt hoe dit zich verhoudt tot datamanagement en hoe dit wordt geïmplementeerd in een bedrijfsprogramma. Ten slotte leer je hoe je onderscheid kan maken tussen gegevens van hoge en lage kwaliteit en hoe je de kwaliteit van jouw gegevens kan verbeteren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.