Assistent Makelaar Wonen

Type product

Assistent Makelaar Wonen

Laudius
Logo van Laudius
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,1 Laudius heeft een gemiddelde beoordeling van 6,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bij Laudius slaag je het slimst!

300 erkende Thuisstudies op maat: digitaal (binnen 1 minuut starten) plus eventueel op papier, met of zonder persoonlijke begeleiding door topdocenten, eventueel af te sluiten met een examen. Haal zo je felbegeerde diploma!

De assistent-makelaar wonen ondersteunt de klant tijdens het gehele bemiddelingsproces. Je informeert en adviseert de klant over verkoopstrategieën, verzorgt en begeleidt bezichtigingen, bepaalt de waarde van een woning, bewaakt juridische, fiscale en bouwkundige aspecten en je begeleidt de klant bij afwikkeling van de aankoop of verkoop. Daarnaast ben jij de rechterhand van de makelaar. Je ondersteunt de makelaar bij de aankoop en verkoop van woningen en bij de huur en verhuur van woningen, je helpt mee bij taxaties en beheert het relatiebestand. Ook komt er een stukje marketing bij kijken. Samen stellen jullie een marketingplan op en jij houdt je bezig met promotieactiviteiten. Dit is esse…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Assistent-makelaar, Makelaar, Taxateur, Publiekrecht (makelaardij) en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Bij Laudius slaag je het slimst!

300 erkende Thuisstudies op maat: digitaal (binnen 1 minuut starten) plus eventueel op papier, met of zonder persoonlijke begeleiding door topdocenten, eventueel af te sluiten met een examen. Haal zo je felbegeerde diploma!

De assistent-makelaar wonen ondersteunt de klant tijdens het gehele bemiddelingsproces. Je informeert en adviseert de klant over verkoopstrategieën, verzorgt en begeleidt bezichtigingen, bepaalt de waarde van een woning, bewaakt juridische, fiscale en bouwkundige aspecten en je begeleidt de klant bij afwikkeling van de aankoop of verkoop. Daarnaast ben jij de rechterhand van de makelaar. Je ondersteunt de makelaar bij de aankoop en verkoop van woningen en bij de huur en verhuur van woningen, je helpt mee bij taxaties en beheert het relatiebestand. Ook komt er een stukje marketing bij kijken. Samen stellen jullie een marketingplan op en jij houdt je bezig met promotieactiviteiten. Dit is essentieel, want klanten moeten natuurlijk voor jullie kiezen!

Tijdens deze opleiding leer je alles over juridische zaken zoals hypotheken, kadaster en notariaat. Ook marketing en prijsbeleid komen aan bod. Verder leer je bouwtekeningen lezen en maak je kennis met bouwstijlen, bouwvoorschriften, bouwmethoden, grondwerk, betonconstructies, plafonds en technische installaties. Kortom, alles wat je als assistent makelaar moet weten!
 

Met de veelzijdige cursus Assistent Makelaar Wonen leg je een gedegen basiskennis en haal je alvast de juiste kennis in huis om als assistent-makelaar aan de slag te kunnen.

 • Behaal een officieel erkend diploma
  Deze opleiding leidt op voor het officieel erkende SVMNIVO diploma “Assistent Makelaar Wonen”. Om in het A-RMT register te komen is dit diploma een vereiste. Je kunt dit diploma behalen door twee theorie-examens en een praktijktoets succesvol af te sluiten.
   
 • Afwisseling en uitdaging
  Een baan als assistent-makelaar wonen biedt je veel afwisseling en uitdaging. Je bent namelijk veel zelfstandig aan het werk, maar je voert ook ondersteunende werkzaamheden uit voor een gecertificeerd makelaar.
   
 • Breid je kennis van vastgoed uit
  Werk je niet in de makelaardij, maar heb je wel veel te maken met vastgoed en makelaars? Dan kun je met deze erkende cursus je kennis uitbreiden en je eigen vakgebied verrijken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Laudius, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.