Leiderschapsplein.nl

Adres:

Hogeweg 83
3816BM Amersfoort

Beschrijving

Leiderschapsplein.nl wil bijdragen aan gezonde organisaties. Deze organisaties zijn opgebouwd met afdelingen, die worden aangestuurd door stevige leidinggevenden. Op dat middenkader richt Leiderschapsplein.nl zich in het bijzonder.

Leiderschapsplein.nl richt zich met name op praktijkmensen die door vakkennis, toewijding of persoonlijkheid op sleutelposities terecht zijn gekomen. Het vertrek van e…

Lees de volledige beschrijving

Leiderschapsplein.nl wil bijdragen aan gezonde organisaties. Deze organisaties zijn opgebouwd met afdelingen, die worden aangestuurd door stevige leidinggevenden. Op dat middenkader richt Leiderschapsplein.nl zich in het bijzonder.

Leiderschapsplein.nl richt zich met name op praktijkmensen die door vakkennis, toewijding of persoonlijkheid op sleutelposities terecht zijn gekomen. Het vertrek van een collega, toeval, of specifieke kennis zijn vaak de reden waardoor zij nu die sleutelposities innemen. Leidinggeven wordt dan in de praktijk geleerd, waardoor je tegen vragen kunt aanlopen. Op Leiderschapsplein.nl kun je met die vragen terecht, want je staat daarin niet alleen. Leiderschapsplein.nl biedt ruimte voor uitwisseling met andere praktijkmensen en geeft praktische trainingen in een veilige omgeving.

Verhalen, interviews met praktijkmensen, filmpjes van Sjef de Chef, theorie en testen vullen Leiderschapsplein.nl. Mogelijk kun je daarmee voorlopig vooruit. Maar leidinggeven is een ‘ervaringsvak’.

In onze trainingen vormen praktijksituaties het uitgangspunt. Je kunt de meest uiteenlopende aspecten van leidinggeven oefenen in een veilige omgeving. En je krijgt behapbare stukjes theorie die je direct in de praktijk kunt toepassen.

We bieden trainingen aan op basis van ‘open inschrijving’ en ook ‘binnen organisaties’. Bezoekers van Leiderschapsplein.nl kunnen ook vragen stellen. Indien gewenst bellen we terug en bieden telefonisch een gratis advies. Wanneer een vervolggesprek nuttig is dan komt een van de initiatiefnemers van Leiderschapsplein.nl langs bij het bedrijf. Naast trainen, geven we advies, coachen we en bieden interim-management aan.

Onze trainingen en adviezen kennen een vast tarief. De inhoud van Leiderschapsplein.nl; de verhalen, filmpjes, interviews, theorie en mogelijkheid tot uitwisseling delen we gratis met je.

Ervaring met Leiderschapsplein.nl?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leiderschapsplein.nl? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!