Lindenhaeghe

Logo van Lindenhaeghe
Adres:

Rembrandtlaan 1B
3723BG Bilthoven

Overzicht

Ervaringen (2.451)

(7)
“Een goede training om je persoonlijke projectvaardigheden in beeld te krijgen, en dit in een breder perspectief te zien. De interactie met de groep...”

 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wft-PE Marktleider

Met onze financiële vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigh…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wft-PE Marktleider

Met onze financiële vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigheidstrainingen zijn ontwikkeld vanuit de kennis die we in de financiële branche hebben opgedaan: vakkennis gekoppeld aan de opkomende (nieuwe) specialismen. Onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden en zijn geschikt voor elke professional die in zichzelf en zijn toekomst wil investeren.

Beste Opleider

In 2013, 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Een schitterend compliment dat we vooral te danken hebben aan onze cursisten.

Persoonlijke leerplan

Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven - tevens één van onze 25 opleidings-, trainings,- en examenlocaties - adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Jaarlijks helpen we zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan.

Complete ontwikkeling

We werken er ook hard aan onze missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken. Of dit nu gaat om een individuele opleiding, een training of een Maatwerk-traject, wij bieden een optimale ondersteuning.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

Via onze website kun jij je inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief: www.lindenhaeghe.nl

Specialties 

Vakopleidingen (Wft, PE en specialistisch), examens, aanvullende kennissessies, Permanent Actueel en Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling.

Lindenhaeghe biedt kennis en vaardigheden in vele vormen. Als opleiding/training (gegeven door professionele NLP-trainers of communicatiespecialisten), als Online College of E-learning/zelfstudie. Ook Maatwerk/Incompany-oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Lindenhaeghe (Deel je ervaring)

8,6 Gebaseerd op 2.381 ervaringen van 147 opleidingen, trainingen en cursussen en 70 partner ervaringen

 

Lindenhaeghe ervaringen

Training Projectleiderschap

Joost Speelman

Een goede training om je persoonlijke projectvaardigheden in beeld te krijgen, en dit in een breder perspectief te zien. De interactie met de groep geeft veel input om de vaardigheden van projectmanagement van jezelf in kaart te brengen en daarmee je doelen bij te stellen.

"Een goede training om je persoonlijke projectvaardigheden in beeld te krijgen, en dit in een breder perspectief te zien. De interactie met d…" -

Lees volledige ervaring

Nuttig & Actueel | Restschuld bij hypotheken

Geleerd van:
Remko Grijm
Remko Grijm

Uitstekend. Actueel. Mogelijkheid tot bespreken voorbeelden. Locatie iets minder. Zou mooi zijn dichterbij. Inhoud goed. Duur ook. Even in een morgen weer wat bijgespijkerd en ook tips en trucs ontvangen.

"Uitstekend. Actueel. Mogelijkheid tot bespreken voorbeelden. Locatie iets minder. Zou mooi zijn dichterbij. Inhoud goed. Duur ook. Even in e…" -

Lees volledige ervaring

Opleiding Wft Hypothecair krediet

Geleerd van:
René Kuiper
René Kuiper

Het was voor mij een uiterst prettige manier van studeren. Ik ga in de toekomst zeker nog extra opleidingen doen via Lindenhaeghe. Ik ga er dan ook van uit dat ik vrijdag ga slagen. Bedankt René.

"Het was voor mij een uiterst prettige manier van studeren. Ik ga in de toekomst zeker nog extra opleidingen doen via Lindenhaeghe. Ik ga er …" -

Lees volledige ervaring

Training Timemanagement

Zeer waardevolle training, veel herkenbare verhalen bij de andere cursisten, prettige en veilige sfeer binnen de groep waardoor heel open en eerlijk ervaringen werden gedeeld en (persoonlijke) valkuilen konden worden besproken. De lesvorm was goed: kleine groep, afwisseling van luisteren en doen. Veel leuke oefeningen gedaan. Ik heb echt concrete tips gekregen waarmee ik in de praktijk al aan de slag ben gegaan. Het begint z'n vruchten af te werpen... :-)

"Zeer waardevolle training, veel herkenbare verhalen bij de andere cursisten, prettige en veilige sfeer binnen de groep waardoor heel open en…" -

Lees volledige ervaring

Training Projectleiderschap

Training was nuttig, maar was niet wat ik er inhoudelijk van verwachtte.ik had meer theoretische diepgang verwacht over het onderwerp project. Dus hoe schrijf je een project voorstel. Aan welke eisen moet zo\'n voorstel dan voldoen. Wat zijn valkuilen bij projecten.

"Training was nuttig, maar was niet wat ik er inhoudelijk van verwachtte.ik had meer theoretische diepgang verwacht over het onderwerp projec…" -

Lees volledige ervaring

Training Adviesvaardigheden voor de financieel adviseur

Geleerd van:
Peter Koehorst
Peter Koehorst

Waardevolle training. Veel nieuwe handvaten ontvangen om mezelf verder te ontwikkelen in het adviesgesprek. Om het nog beter te doen voor klanten, dat was mijn ambitie tijdens deze training. Heel veel geleerd van Peter Koehorst en Leo Brunt. Aanrader voor alle financieel adviseurs.

"Waardevolle training. Veel nieuwe handvaten ontvangen om mezelf verder te ontwikkelen in het adviesgesprek. Om het nog beter te doen voor kl…" -

Lees volledige ervaring

Opleiding Wft Vermogen

Geleerd van:
Suzanne Moonen
Suzanne Moonen

Ik heb de klassikale opleiding ervaren als een echte goede aanvulling op de zelfstudie. Tegelijkertijd vraag ik me af of ik het zelf gered zou hebben zonder deze klassikale vorm en mijn geringe ervaring in de praktijk; ik vrees van niet. Door het behandelen van de lessof tijdens de klassikale bijeenkomsten kreeg de theorie voor mij meer vorm, ik kreeg er een duidelijk beeld bij en door het sparren en stoeien met de oefenopgaven werd de geleerde theorie meteen in praktijk gebracht. Door samen met de trainer en andere \'studenten\' te oefenen, spreken en behandelen kreeg ik een duidelijk beeld van wat er van mij verwacht werd bij het examen, en dat is volgens mij precies de bedoeling. Ik zou het anderen zeer aanbevelen. Bij de volgende studie kom ik zeker bij jullie terug.

"Ik heb de klassikale opleiding ervaren als een echte goede aanvulling op de zelfstudie. Tegelijkertijd vraag ik me af of ik het zelf gered z…" -

Lees volledige ervaring

Opleiding Wft Schade zakelijk

Geleerd van:
Luigi Bosma
Luigi Bosma

De heer Bosma is echt een goede docent! Geen moment saai, leuke voorbeelden en duidelijke uitleg! Hij nam echt de tijd voor alle vragen en ook erg veel oefenvragen die klassikaal besproken werden.

"De heer Bosma is echt een goede docent! Geen moment saai, leuke voorbeelden en duidelijke uitleg! Hij nam echt de tijd voor alle vragen en o…" -

Lees volledige ervaring

Training Projectleiderschap

Marjan van Amerongen

De training Projectleiderschap van Lindenhaeghe is een mooie training gericht op projectvaardigheden en niet zo zeer op inhoudelijk projectmanagement.

Het is een mooie training waarin ik heb geleerd om meer bewust te zijn hoe belangrijk het is om te weten welke kwaliteiten en eigenschappen de mensen in je (project)team hebben. Het is de kunst om die kwaliteiten zo in te zetten dat je een ‘ideaal’ projectteam kunt creëren. Met het juist inzetten van mensen in een projectgroep komt iedereen tot zijn recht. Iedereen heeft recht op zijn eigen uniciteit en authenticiteit.

Het heeft mij ook bewust gemaakt van mijn kwaliteiten als projectleider, waar mijn kracht ligt en hoe ik dit het beste in kan zetten.

Tijdens de training is er veel ruimte om te oefenen met diverse methodieken en tools zoals de Roos van Leary, Niveaus van Bateson, Belbin, Byron Katie, Tuckmann. Ook onderwerpen als persoonlijke waarden, verschillende leiderschapsstijlen, conflicthantering en onderhandelen komen aan bod. Voorafgaand aan elke trainingsdag gaat een voorbereidingsopdracht, welke niet veel tijd in beslag neemt. Ook wordt gevraagd je leerdoelen na elke trainingsdag te toetsen en eventueel bij te sturen. Het is een mooie aanzet om mij meer te verdiepen in de aangereikte methodieken en deze meer eigen gaan maken.

De trainer is een prettige persoonlijkheid en coach met veel ervaring. De locatie is erg verzorgd en professioneel. De lunch bestaat uit een aantal broodjes, een snack en fruit en is vers en van goede kwaliteit. In de pauzes kun je onbeperkt genieten van goede koffie en thee, wat het verblijf zeker aangenaam maakt.

"De training Projectleiderschap van Lindenhaeghe is een mooie training gericht op projectvaardigheden en niet zo zeer op inhoudelijk projectm…" -

Lees volledige ervaring

Opleiding Wft Schade zakelijk

Geleerd van:
Luigi Bosma
Luigi Bosma

Door Louigi werd de leerstof boeiend gebracht waardoor het makkelijker was om de gehele dag de theorie erin te stampen. In 3 dagen is het toch flink aanpoten om alle stof te behandelen.

"Door Louigi werd de leerstof boeiend gebracht waardoor het makkelijker was om de gehele dag de theorie erin te stampen. In 3 dagen is het to…" -

Lees volledige ervaring

Training Overtuigend Presenteren

Leuke en leerzame dagen met veel interactie tussen cursisten onderling en trainer met goede tips voor de praktijk. De training sloot goed aan op de leerdoelen die ik mijzelf had gesteld.

"Leuke en leerzame dagen met veel interactie tussen cursisten onderling en trainer met goede tips voor de praktijk. De training sloot goed aa…" -

Lees volledige ervaring

Nuttig & Actueel | Restschuld bij hypotheken

Geleerd van:
Remko Grijm
Remko Grijm

Het vragenrondje in het begin mag korter want het onderwerp was te actueel en interessant om ook maar iets van te missen. De interactie tijdens de sessie tussen Remko en de groep zorgde voor veel nuttige inzichten.

"Het vragenrondje in het begin mag korter want het onderwerp was te actueel en interessant om ook maar iets van te missen. De interactie tijd…" -

Lees volledige ervaring

Nuttig & Actueel | Restschuld bij hypotheken

Geleerd van:
Remko Grijm
Remko Grijm

We waren met een uiteenlopend gezelschap. In het voorstelrondje haakte Remko goed in op de diverse redenen waarom iedereen hier aanwezig was. Door met elkaar verschillende casussen te bespreken kwamen er levendige discussies die leidden tot diverse interessante mogelijkheden tot aanpak, Fiscale weetjes, Wft-technische zaken om rekening mee te houden, van alles kwam voorbij.

"We waren met een uiteenlopend gezelschap. In het voorstelrondje haakte Remko goed in op de diverse redenen waarom iedereen hier aanwezig was…" -

Lees volledige ervaring

Nuttig & Actueel | Restschuld bij hypotheken

Geleerd van:
Remko Grijm
Remko Grijm

Vanmorgen de kennissessie Nuttig & Actueel bijgewoond. Ik vond het een erg interessante sessie. Remko bood ruimte voor vragen er was een stukje theorie, maar ook veel geleerd van collega's uit het vak.

"Vanmorgen de kennissessie Nuttig & Actueel bijgewoond. Ik vond het een erg interessante sessie. Remko bood ruimte voor vragen er was een stu…" -

Lees volledige ervaring

Training Mindmappen en Snellezen

Begin februari was het dan zover. De eerste dag om sneller te leren lezen en een mindmap te maken. Het resultaat van de eerste cursusdag was boven verwachting. Hoe fijn was het dat de leessnelheid meer dan verdubbeld was. En daarnaast was er ook een start gemaakt met het maken van een mindmap. Dit kostte meer inspanning. Gelukkig was er een tweede trainingsdag waarbij de laatste kwartjes op zijn plaats vielen om een mindmap te maken. Daarnaast bleek op deze dag dat de leessnelheid nog verder omhoog kon :).
Ellen is een zeer ervaren trainer. Zij weet het niveau van de cursus aan te passen aan de behoeften van de groep. Daarnaast heeft zij persoonlijk oog voor iedereen die deelneemt aan de cursus.

"Begin februari was het dan zover. De eerste dag om sneller te leren lezen en een mindmap te maken. Het resultaat van de eerste cursusdag was…" -

Lees volledige ervaring

Training Overtuigend Presenteren

De training was praktijkgericht en sloot aan op mijn leerdoelen. Door gebruik van opnames en persoonlijke feedback kan ik zien hoe anderen mij zien als presentator, door die spiegel ben ik nu in staat om aan mijn verbeterpunten te werken. Uitstekende trainster met veel gevoel voor de groep en de individu. Rustige en duidelijke manier van training geven. De organisatorische zaken zijn voor verbetering vatbaar. Zo was er geen huiswerkopdracht beschikbaar op de site, terwijl die er wel was. Daarnaast verdween de intake naar Lindehaeghe zonder bevestiging naar mijn mail, waardoor ik een paar weken later niet precies meer wist wat ik bij de intake aangegeven had. Kleine, maar belangrijke zaken om ervoor te zorgen dat de cursist zich goed kan voorbereiden. Qua inhoud van de training zou ik een voorbereidende opdracht en een huiswerkopdracht tussen de twee dagen doen en deze vooraf laten inleveren. Zo krijgt de train(st)er een beter beeld van de groep, waardoor de stof nog beter afgestemd kan worden. Daarnaast helpt het de cursist om discipline op te brengen. Verder, omdat de training ook ingaat op belemmerende gedachten en spanning, zou ik op het einde een complimentendouche doen. Zo geef je de mensen nog een goed gevoel mee naar huis wat hen kan helpen om hun belemmerende gedachten om te zetten en hun spanning te verlagen.

"De training was praktijkgericht en sloot aan op mijn leerdoelen. Door gebruik van opnames en persoonlijke feedback kan ik zien hoe anderen m…" -

Lees volledige ervaring

Training Succesvol Netwerken

Training in een prettige sfeer, door een leuke en gevarieerde groep deelnemers en een goede, betrokken trainer. Zowel een stuk theorie als veel oefenen, waarbij je kijkt naar je persoonlijke kwaliteiten en hoe je die bij het netwerken naar voren kunt laten komen.

"Training in een prettige sfeer, door een leuke en gevarieerde groep deelnemers en een goede, betrokken trainer. Zowel een stuk theorie als v…" -

Lees volledige ervaring

Training Mindmappen en Snellezen

Jelle Schilstra

Om te leren grote stukken tekst op papier snel door te nemen is dit een waardevolle training. Snellezen werkt alleen als je op papier leest. Bij digitale teksten (waar ik bij alleen maar mee werk) is het minder handig. Het leert in elk geval dat je meer kunt met lezen dan dat je denkt dat mogelijk is. Het zal veel tijd nemen om snellezen echt goed onder de knie te krijgen. Mindmappen kan handig zijn om snel en goed tot de kern van een stuk (werk)tekst of boek te komen.
De invulling van de training was netjes en goed uitgelegd, met een enthousiaste trainer. Inhoud en middelen waren voldoende. Voor mij persoonlijk hadden er meer praktijkvoorbeelden gebruikt mogen worden, zeker bij het maken van een mindmap. Helaas was ik door ziekte afwezig bij de 2e en laatste trainingsdag dus ik kan daar helaas niets over zeggen.

"Om te leren grote stukken tekst op papier snel door te nemen is dit een waardevolle training. Snellezen werkt alleen als je op papier leest.…" -

Lees volledige ervaring

Examentraining Wft Schade particulier

Edwin Mulder

Doe de examentraining altijd. Het is een zelf test of je basis goed genoeg is en je leert waar je verbeterpunten zitten. Doordat men in je les veel eigen input kon geven werd van iedereen zijn of haar knelpunten aangehaald en soms zelf interactief besproken. Zeker een stap van theorie naar de praktijk.
Daarnaast werden ook de speer punten gemaakt hoe je de examens moet lezen en krijg je tips en tricks voor de do's en do not's.

"Doe de examentraining altijd. Het is een zelf test of je basis goed genoeg is en je leert waar je verbeterpunten zitten. Doordat men in je l…" -

Lees volledige ervaring

Opleiding Wft Vermogen

Geleerd van:
René Kuiper
René Kuiper

Rene is een topper in het geven van trainingen. Wat kan deze man op een prachtige heldere manier de soms droge lesstof levendig overbrengen. Waar ik eerst bijna in slaap viel bij het lezen van het boek, wist Rene mij de gehele dag te boeien. Ik heb dan ook erg veel gehad aan deze training. Mijn verbeterpunten zijn: meer momenten en plekken in het noorden waar je de opleiding kan volgen. Op dit moment alleen in Heerenveen, echter Assen of Groningen zou ik zeer wensenlijk vinden. zelf ben ik 4 x 3 uur onderweg geweest om in Bilthoven te komen ( het was de rit waard ) maar vaker dichterbij de opleidingen aanbieden is mijn tip.

"Rene is een topper in het geven van trainingen. Wat kan deze man op een prachtige heldere manier de soms droge lesstof levendig overbrengen.…" -

Lees volledige ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Eric Hoepelman - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Eric Hoepelman
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,5
Anouk Hengeveld - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Anouk Hengeveld
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
9,1
Jan Kilkens - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Jan Kilkens
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
9
Francis van Westrenen - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Francis van Westrenen
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
9,3
Emile den Os - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Emile den Os
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,3
Sjef Schmit - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Sjef Schmit
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9
Luigi Bosma - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Luigi Bosma
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
8,8
Gideon Schrijver - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Gideon Schrijver
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,8
Paul Verspoor - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Paul Verspoor
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
4
Remko Grijm - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Remko Grijm
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9,2
Leo Brunt - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Leo Brunt
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
10
Martin Gast - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Martin Gast
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Rob Bär - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Rob Bär
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9,4
Johan Boersma - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Johan Boersma
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9
Suzanne Moonen - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Suzanne Moonen
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
9
Dirk Veldman - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Dirk Veldman
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9
Fried Arkestein - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Fried Arkestein
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9
René Bins - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
René Bins
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,9
Arnoud Engelkes - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Arnoud Engelkes
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8
Bart Seegers - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Bart Seegers
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,4
René Kuiper - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
René Kuiper
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
9,3
Carry Doeven - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Carry Doeven
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
7
Peter Koehorst - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Peter Koehorst
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
8,5
Harry van houdt - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Harry van houdt
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
8,3
Gerald Huis in 't Veld - Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
Gerald Huis in 't Veld
Certified professional trainer bij Lindenhaeghe
8,7
Lennie Schwirtz - Freelance trainer bij Lindenhaeghe
Lennie Schwirtz
Freelance trainer bij Lindenhaeghe
9

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Lindenhaeghe heeft 1 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

Training keurmerken

Not for humans