Ervaringen met SEO

9,2
Gemiddelde score van SEO producten
Gebaseerd op 727 ervaringen
Rob IJszenga
starstarstarstarstar
Rob IJszenga
10
Website optimalisatie - SEO training

"Top training voor de technische aspecten binnen SEO en een passend vervolg op de SEO tekstschrijvers training. Veel onderwerpen en veel actuele kennis en ontwikkelingen. Erg leerzaam en ook het naslagwerk is waardevol." - 22-10-2020 18:00

"Top training voor de technische aspecten binnen SEO en een passend vervolg op de SEO tekstschrijvers training. Veel onderwerpen en veel actu… alles lezen - 22-10-2020 18:00

🖊 🚲 Astrid Olde Olthuis 🚲🖊
tekst- en contentschrijver
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Moet zeggen dat ik de 2-daagse SEO-training bij DouroMedia echt top vond. Alles wordt uitvoerig praktisch behandeld en uitgebreid toegelicht. De nuttige tools kun je meteen zelf makkelijk toepassen. En heel prettig: binnen komen, zitten en meteen aan de bak (dus geen ellenlange voorstelrondjes en lunchpauzes van 1,5 uur).
Op alle gebied vond ik het echt waar voor mijn geld.
Bij andersoortige trainingen ga ik zeker weer naar Rosmalen en ik beveel hun dan ook van harte aan.
" - 25-09-2020 10:13

"Moet zeggen dat ik de 2-daagse SEO-training bij DouroMedia echt top vond. Alles wordt uitvoerig praktisch behandeld en uitgebreid toegelicht… alles lezen - 25-09-2020 10:13

starstarstarstarstar
Estelle Faivre
Marketing- en communicatiemedewerker
10
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Goede en uitgebreide training. Er was een duidelijk stappenplan hoe je SEO kunt inzetten en kunt verbeteren. Na deze training kun je gelijk met SEO aan de slag! Daarnaast was er alle ruimte om vragen te stellen." - 18-09-2020 09:12

"Goede en uitgebreide training. Er was een duidelijk stappenplan hoe je SEO kunt inzetten en kunt verbeteren. Na deze training kun je gelijk … alles lezen - 18-09-2020 09:12

Maxime van Bergen
starstarstarstarstar
Maxime van Bergen
10
Linkbuilding training (SEO) - Eén op Eén - Incl. Certificaat

"De linkbuilding training was erg interessant! Er was tijdens deze training veel ruimte voor vragen, mede hierdoor heb ik er erg veel van geleerd. Ik ben erg blij dat ik deze training gevolgd heb, nogmaals bedankt voor de goede tips!" - 15-09-2020 06:55

"De linkbuilding training was erg interessant! Er was tijdens deze training veel ruimte voor vragen, mede hierdoor heb ik er erg veel van gel… alles lezen - 15-09-2020 06:55

starstarstarstarstar
Rob IJszenga
E-Commerce Manager
10
SEO webschrijven / copywriting

"Zeer waardevolle SEO training voor tekstschrijvers gevold bij SEOGuru. Mooie mix tussen praktische tips en uitleg van 'hoe werkt Google'. Erg veel waardevolle informatie ontvangen! Je ontvangt de video dus je kunt de training nog een keer terugkijken. Een aanrader voor tekstschrijvers." - 03-09-2020 06:43

"Zeer waardevolle SEO training voor tekstschrijvers gevold bij SEOGuru. Mooie mix tussen praktische tips en uitleg van 'hoe werkt Google'. Er… alles lezen - 03-09-2020 06:43

starstarstarstarstar_border
Caro -
8
SEO-Copywriting

"Ik vond de opbouw van de training goed. Het ging van basis naar meer gedetailleerde informatie. Er werden veel tools getoond, dat is erg handig om in mijn werk te gebruiken." - 01-09-2020 14:47

"Ik vond de opbouw van de training goed. Het ging van basis naar meer gedetailleerde informatie. Er werden veel tools getoond, dat is erg han… alles lezen - 01-09-2020 14:47

starstarstarstarstar
Linda -
10
SEO-Copywriting

"De training had een fijne opbouw. Geert heeft het onderwerp helder uitgelegd en alle tips en onderwerpen zijn ook direct zo behandeld dat ze praktisch toepasbaar zijn. De locatie van de training is fijn en goed verzorgd. En de lunch is heerlijk. " - 01-09-2020 14:47

"De training had een fijne opbouw. Geert heeft het onderwerp helder uitgelegd en alle tips en onderwerpen zijn ook direct zo behandeld dat ze… alles lezen - 01-09-2020 14:47

Ramon Boxelaar
starstarstarstarstar_half
Ramon Boxelaar
CRO Specialist
9
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Goede basis voor een gestructureerde CRO aanpak. Je gaat op een goed gestructureerde manier door de psychologische theorie en past deze direct toe op je eigen data. Joost en Florien brengen een hoop positieve energie wat zorgt voor interactieve sessies." - 31-07-2020 12:02

"Goede basis voor een gestructureerde CRO aanpak. Je gaat op een goed gestructureerde manier door de psychologische theorie en past deze dire… alles lezen - 31-07-2020 12:02

Tim Laenen
starstarstarstarstar_half
Tim Laenen
CRO Specialist
9
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Interessante cursus met een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Prettige trainers met veel inhoudelijke kennis die het interactief houden. Veel leuke praktijkvoorbeelden. Je bent continue creatief bezig om je opgedane kennis toe te passen op je eigen product. Geen enkel moment saai, de tijd vliegt om (helaas)! " - 31-07-2020 10:17

"Interessante cursus met een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Prettige trainers met veel inhoudelijke kennis die het interactief… alles lezen - 31-07-2020 10:17

starstarstarstarstar_border
Thijs van Lierop
CRO specialist
8
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Leuke training die je laat begrijpen hoe je klanten beslissingen nemen. Het geeft je concrete strategie om je website stap voor stap te verbeteren. De praktijkoefeningen zorgen ervoor dat je gedwongen wordt de theorie direct te implementeren." - 31-07-2020 09:50

"Leuke training die je laat begrijpen hoe je klanten beslissingen nemen. Het geeft je concrete strategie om je website stap voor stap te verb… alles lezen - 31-07-2020 09:50

starstarstarstarstar
Floris ten Berge
Chapter Lead CRO & Analytics
10
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Super training met veel praktische inzichten die je direct kunt gaan testen. Vooral de onderverdeling van strategieën en tactieken is waardevol i.c.m. alle psychologische achtergronden, voorbeelden en de bijbehorende opdrachten." - 31-07-2020 09:47

"Super training met veel praktische inzichten die je direct kunt gaan testen. Vooral de onderverdeling van strategieën en tactieken is waarde… alles lezen - 31-07-2020 09:47

starstarstarstarstar_half
Stan Reijnders
CRO & Web analist
9
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Goede training, fijne mix van theorie en praktijk. Wellicht hadden 5 sessies van 3 uur ook gekund (1,5 theorie en 1,5 praktijk) i.p.v. 5x2x2, maar dat is mogelijk een gevolg van afspraken met VFZ. Enige follow-up in de vorm van het helpen met een hypothesemodel zou fijn zijn voor afdelingen die dat nodig hebben. Ook goed om te zien dat de feedback die halverwege de training is verzameld meteen is toegepast." - 31-07-2020 09:47

"Goede training, fijne mix van theorie en praktijk. Wellicht hadden 5 sessies van 3 uur ook gekund (1,5 theorie en 1,5 praktijk) i.p.v. 5x2x2… alles lezen - 31-07-2020 09:47

Simone Neeling
starstarstarstarstar_half
Simone Neeling
CRO specialist
9
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"De BOOM cursus biedt een goede fundering voor een hypothesis-driven CRO programma. Aan de hand van 5 duidelijke strategieën en verschillende tactieken worden testideeën gestructureerd, waarmee het CRO programma binnen jouw bedrijf kan worden verbeterd. De trainers hebben veel kennis en brengen de stof met enthousiasme over. De sessies zijn interactief en vragen creativiteit van de deelnemers, waardoor je niet alleen theoretisch maar ook praktisch met de stof aan de slag gaat. " - 31-07-2020 09:44

"De BOOM cursus biedt een goede fundering voor een hypothesis-driven CRO programma. Aan de hand van 5 duidelijke strategieën en verschillende… alles lezen - 31-07-2020 09:44

starstarstarstarstar
Alrik Burger
CRO/Web analist
10
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Goede training met voldoende diepgang. Thematische en gestructureerde aanpak met praktische oefeningen en teruggrijpen op de dagelijkse werkpraktijk. Opgedeeld in niet te lange handzame sessies. Voldoende herhaling zonder eentoning te worden." - 31-07-2020 09:44

"Goede training met voldoende diepgang. Thematische en gestructureerde aanpak met praktische oefeningen en teruggrijpen op de dagelijkse werk… alles lezen - 31-07-2020 09:44

starstarstarstarstar
Sebastiaan van Lare
Online marketing
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"De SEO specialist training kent een goede opbouw waardoor de training uitstekend geschikt is voor zowel starters, als voor de wat ervaren SEO'er. Persoonlijk vond ik het zeer interessant dat er tijdens de training op de tweede dag erg veel aandacht werd geschonken aan de techniek die een enorm grote rol speelt, maar toch vaak weinig aandacht krijgt.
Cheryl legt alles op een duidelijke en interactieve manier uit, waarbij je ook eigen casus kunt aandragen. " - 14-07-2020 07:53

"De SEO specialist training kent een goede opbouw waardoor de training uitstekend geschikt is voor zowel starters, als voor de wat ervaren SE… alles lezen - 14-07-2020 07:53

Cheyenne Schuit
starstarstarstarstar
Cheyenne Schuit
Ondernemer
10
SEO webschrijven / copywriting

"Geweldige training om een compleet beeld te krijgen over SEO volgens de laatste ontwikkelingen. Ondanks de niveau verschillen in de groep, haalde iedereen er nieuwe dingen uit en is er ruimte om je eigen vragen of casevoorbeelden voor te stellen. Hoewel het veel theorie is, geeft het veel praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Bedankt!" - 02-07-2020 07:58

"Geweldige training om een compleet beeld te krijgen over SEO volgens de laatste ontwikkelingen. Ondanks de niveau verschillen in de groep, h… alles lezen - 02-07-2020 07:58

starstarstarstarstar_half
Miranda tollenaar
zelfstandig ondernemer vastgoed beheer
9
Kom hoger in Google (SEO)

"Rutger is een specialist die zijn kennis, truckjes en tips helder en begrijpelijk overbrengt. Je kunt gelijk aan je huiswerk als je thuis komt. Ook kun je Rutger altijd bellen met vragen. Heel handig om jouw specifieke vraagstuk voor te leggen en gelijk weer verder te kunnen." - 01-07-2020 16:54

"Rutger is een specialist die zijn kennis, truckjes en tips helder en begrijpelijk overbrengt. Je kunt gelijk aan je huiswerk als je thuis ko… alles lezen - 01-07-2020 16:54

Casper Schunselaar
starstarstarstarstar
Casper Schunselaar
Eigenaar agency
10
SEO voor vertalers

"Gewoon goed! Een geslaagde dag/training.

Veel opgestoken, voornamelijk SEO factoren die indirect wel met elkaar te maken hebben. Veel twijfels weggenomen, kan nu concreter aan de slag met SEO als vertaler, en mijn vertalers net zo!" - 30-06-2020 13:49

"Gewoon goed! Een geslaagde dag/training. Veel opgestoken, voornamelijk SEO factoren die indirect wel met elkaar te maken hebben. Veel twi… alles lezen - 30-06-2020 13:49

Dank je wel Casper. Super fijn dat ik ook jou nog wat heb kunnen bijbrengen.

- 30-06-2020 13:49
Tom Beek
starstarstarstarstar_half
Tom Beek
tekstschrijver
9
Kom hoger in Google (SEO)

"Diepgaande, complete training, sterk onderbouwd, no-nonsense en met een uitgebreide set aan (grotendeels gratis) tools. Als het nu niet lukt, ligt het niet meer aan Google maar aan mij! Bijzonder tevreden." - 22-06-2020 07:36

"Diepgaande, complete training, sterk onderbouwd, no-nonsense en met een uitgebreide set aan (grotendeels gratis) tools. Als het nu niet lukt… alles lezen - 22-06-2020 07:36

Ilse Jansen ©
starstarstarstarstar_border
Ilse Jansen ©
copywriter en communicatieadviseur
8
SEO voor communicatiemedewerkers en contentmarketeers

"De inhoud van de online SEO training van DLG was op niveau. Actuele informatie, voldoende achtergrondinfo en praktische tips. Boeiende training voor communicatieprofessionals die een online stoomcursus SEO zoeken of hun kennis willen opfrissen.

De training kwam wat traag op gang, omdat de Wifi verbinding Charlotte even in de steek liet. Gelukkig hield ze vol. Na het aanmaken van een Wifi hotspot ging het weer goed. Vragen beantwoordde ze uitgebreid en ze bleef enthousiast tot het eind. Ik vond deze training zeker de moeite waard. Dank je wel Charlotte.
" - 12-06-2020 16:37

"De inhoud van de online SEO training van DLG was op niveau. Actuele informatie, voldoende achtergrondinfo en praktische tips. Boeiende train… alles lezen - 12-06-2020 16:37

starstarstarstarstar_half
Lysanne Hopman
Communicatiemedewerker
9
SEO webschrijven / copywriting

"Wat een fijne en leerzame training! Door de coronacrisis gaf Alain de training online, maar dat vond ik zelf geen probleem. Alles verliept goed.

Ik heb veel aan de training gehad en nieuwe inzichten gekregen. Ik wist al redelijk wat over SEO, maar ik heb ook nieuwe dingen geleerd. Bovendien is het fijn om een goede SEO-basis te hebben, zodat je weet op welke punten je moet letten.

Ik raad de training aan iedereen aan die schrijft voor het web! Of meer wil weten over SEO." - 04-06-2020 08:33

"Wat een fijne en leerzame training! Door de coronacrisis gaf Alain de training online, maar dat vond ik zelf geen probleem. Alles verliept g… alles lezen - 04-06-2020 08:33

starstarstarstarstar
Suzanne Schuitemaker
10
Website optimalisatie - SEO training

"Ik heb de technische SEO training bij Alain gevolgd, en ondanks dat ik zelf de laatste tijd veel bezig ben met structured data markup e.d. is deze training echt een sterke toevoeging. Ik heb veel concrete, toepasbare tips en vooral veel zin om weer met nieuwe dingen aan de slag te gaan! " - 29-05-2020 11:54

"Ik heb de technische SEO training bij Alain gevolgd, en ondanks dat ik zelf de laatste tijd veel bezig ben met structured data markup e.d. i… alles lezen - 29-05-2020 11:54

starstarstarstarstar
Robin Jansen
10
Zoekmachine optimalisatie training SEO

"De training was leerzaam en de sfeer ontspannen. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Sander gaf ook praktische voorbeelden, aan de hand van ons bedrijf, wat ons handvatten biedt om gelijk aan de slag te gaan. Erg fijn!" - 15-05-2020 13:16

"De training was leerzaam en de sfeer ontspannen. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Sander gaf ook praktische voorbeelden, aan de ha… alles lezen - 15-05-2020 13:16

starstarstarstarstar
Laura Reijmers
gewichtsconsulent
10
1-op-1 VIP ♛ o.a. WordPress, Mailchimp en SEO

"Ik heb een privé online cursus gevolgd.
Ik had behoefte aan concrete informatie met betrekking tot het onderhoud en aanpassen van mijn website en SEO. Ik heb dit als leerzaam en zeer prettig ervaren. De uitleg was heel duidelijk, wat ik als beginner nodig had. De online training werkt zeer efficiënt. Fijn was het om naast oefenen in de online omgeving ook samen aan mijn website te kunnen werken. Echt een aanrader, bedankt!" - 14-05-2020 11:34

"Ik heb een privé online cursus gevolgd. Ik had behoefte aan concrete informatie met betrekking tot het onderhoud en aanpassen van mijn webs… alles lezen - 14-05-2020 11:34

starstarstarstarstar_half
Erik Zoomers
9
SEO webschrijven / copywriting

"Fijne training om SEO anno 2020 weer scherp te krijgen. Alain gaat heel goed in op vragen over specifieke situaties. Dat maakt de training aangenaam praktisch en direct toepasbaar. De eerste resultaten in ranking laten zich inmiddels zien." - 04-05-2020 13:38

"Fijne training om SEO anno 2020 weer scherp te krijgen. Alain gaat heel goed in op vragen over specifieke situaties. Dat maakt de training a… alles lezen - 04-05-2020 13:38