Mercuri International

Adres:

Zuidwal 4
5211 JK  's Hertogenbosch

Beschrijving

Meer dan ooit is sales één van de belangrijkste competenties binnen elke organisatie. De eisen van klanten worden steeds uitdagender, het sales vak wordt steeds complexer. Professionaliteit in sales bepaalt uiteindelijk het succes van elk verkoopteam. Niet WAT je verkoopt, maar HOE je verkoopt telt!

Sales hoort in de ogen van Mercuri International centraal te staan in elke commerciële organisatie…

Lees de volledige beschrijving

Meer dan ooit is sales één van de belangrijkste competenties binnen elke organisatie. De eisen van klanten worden steeds uitdagender, het sales vak wordt steeds complexer. Professionaliteit in sales bepaalt uiteindelijk het succes van elk verkoopteam. Niet WAT je verkoopt, maar HOE je verkoopt telt!

Sales hoort in de ogen van Mercuri International centraal te staan in elke commerciële organisatie en verdient de volle aandacht.

Sales op een hoger niveau brengen, dat is wat Mercuri International samen met haar klanten doet. Wij doen dit door de verkoopeffectiviteit van sales processen en teams in kaart te brengen en te adviseren over verbeterpotentieel. Daarnaast helpen we de vaardigheden van managers en verkoopprofessionals in lijn te brengen met de strategische doelstellingen, door training en coaching.

De Business School for sales biedt een uitgebreid portfolio aan open trainingen, masterclasses en events voor sales professionals, sales managers en andere professionals die een rol spelen in het commerciële proces. Met het ontwikkelen van persoonlijke leerpaden is de Business School for Sales in staat een wezenlijke en meetbare bijdrage te leveren aan persoonlijke competentie ontwikkeling in commercie.

Onze trainers hebben allen een achtergrond in verkoop of verkoopmanagement en kennen de praktijk van binnen uit. Niet voor niets is Mercuri International al meer dan 50 jaar succesvol in het ondersteunen van grote en kleine bedrijven bij het verbeteren van hun verkoopresultaten en trainen onze experts verkoopprofessionals in meer dan 40 landen!

Ervaring met Mercuri International?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Mercuri International? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 83.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!