Getting The Right Things Done

Niveau
Tijdsduur

Getting The Right Things Done

Ochtendblauw
Logo van Ochtendblauw

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Getting THE RIGHT Things Done!

Herken je dit?

 • je hebt een drukke agenda en het gevoel dat je er geen grip op hebt
 • je hebt te weinig tijd voor alles wat je wilt doen
 • je hebt soms het gevoel er niet toe te doen
 • je bureau ligt vol en je inbox staat vol met mails die je nog moet behandelen
 • je ervaart stress en neemt dit mee naar huis

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Stel je voor dat je situatie zo is:

 • je hebt overzicht en controle over je agenda.
 • je weet wat belangrijk is en kiest daarvoor.
 • je bureau en inbox zijn leeg.
 • je werkt zonder stress en gaat gezond naar huis.
 • je organiseert je werk en leven vanuit rust.

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?
De interactieve training…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Getting THE RIGHT Things Done!

Herken je dit?

 • je hebt een drukke agenda en het gevoel dat je er geen grip op hebt
 • je hebt te weinig tijd voor alles wat je wilt doen
 • je hebt soms het gevoel er niet toe te doen
 • je bureau ligt vol en je inbox staat vol met mails die je nog moet behandelen
 • je ervaart stress en neemt dit mee naar huis

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Stel je voor dat je situatie zo is:

 • je hebt overzicht en controle over je agenda.
 • je weet wat belangrijk is en kiest daarvoor.
 • je bureau en inbox zijn leeg.
 • je werkt zonder stress en gaat gezond naar huis.
 • je organiseert je werk en leven vanuit rust.

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?
De interactieve training ‘In 6 stappen Baas over je agenda’ is speciaal ontwikkeld om die problemen aan te pakken. De training is samen met een didactisch specialist opgezet. In deze training begeleiden wij je om de 6 essentiële stappen te nemen, die nodig zijn om een grip te krijgen op je agenda, te kiezen voor de belangrijke dingen en meer resultaat in minder tijd te bereiken.

Voor wie is deze training bedoeld?
In 6 stappen Baas over je Agenda is bedoeld voor alle medewerkers en managers die meer tijd en meer resultaat willen. Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 • je bent net gestart en wilt direct controle houden over je werk.
 • je hebt al jarenlange ervaring maar wil de stap zetten om effectiever te werken en te leven.
 • je wilt meer overzicht krijgen en houden.
 • je wilt werken zonder stress.
 • je wilt sneller kunnen kiezen en gaan doen wat belangrijk is.
 • je wilt meer tijd en controle.
 • je wilt op een slimme en effectieve manier nieuwe kennis en vaardigheden leren.

Welke resultaten levert deze training op?

 • Je krijgt meer rust en overzicht. In je agenda staan alleen afspraken die echt belangrijk zijn. Je bureau is overzichtelijk en je inbox is leeg.
 • Je invloed is groter. De zaken waar je geen invloed op hebt, kun je laten rusten. Je aandacht gaat alleen nog naar alles waar je wel invloed op hebt.
 • Je hoofd komt tot rust. Je bent vaker echt aanwezig en aanspreekbaar voor collega’s waardoor de samenwerking verbetert.
 • Je maakt makkelijker en sneller de juiste keuze. Je bent in staat om snel te kiezen wat je gaat doen met alles wat op je afkomt.
 • Je hebt meer controle over je werk. Met een systeem dat bij je past organiseer je alle belangrijke informatie. Je betrouwbaarheid neemt toe.
 • Je communiceert makkelijker met andere mensen. De samenwerking met collega’s verloopt soepeler en beter.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Reacties van klanten

Een beetje sceptisch begon ik voor wat tips and tricks aan de training. Naast wat makkelijk eigen te maken trucjes heeft de cursus me vooral opnieuw bewust vanuit eigen perspectief laten kijken. Enkele rake vragen en opmerkingen van Johan verschijnen soms als herinnerings pop-up. Met het starten en het goed willen uitvoeren van mijn functie, waarvan ik geen goed beeld of goede verwachting had, had ik me deels laten leiden door het nieuwe werk dat op me af kwam. In 6 stappen Baas over je Agenda heeft me bewuster gemaakt van dat ik controle op mijn situatie kan hebben en hoe ik dat ook daadwerkelijk kan doen.

Ivo Woudenberg (opzichter woningcorporatie)

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hoe werkt het online trainingsprogramma “In 6 stappen Baas over mijn Agenda”? Hierbij wat je krijgt als je deelneemt.

1. Zes persoonlijke coaching & begeleidingsgesprekken. In de periode van de training, neem je deel aan zes live video-gesprekken van 60 minuten. In deze video-gesprekken van 60 minuten begeleiden wij jou zodat je maximaal rendement haalt. Je kunt kiezen uit verschillende data en tijden zodat het past in jouw agenda.

2. Directe persoonlijke toegang. Na inschrijving krijg je direct toegang tot jouw training. Je volgt de training op je pc via internet. Je kunt op elk moment inloggen om aan de training te werken.

3. Persoonlijke intake. Voordat je start met de training vul eerst je persoonlijke doelen in op het intakeformulier. Hierdoor versterkt je focus en bereik je sneller je doelen. De trainer helpt je tijdens de video-gesprekken om je doelen te bereiken.

4. Uitgebreide praktische informatie. Alle zes stappen worden uitgebreid behandeld. Je krijgt toegankelijke informatie, voorbeelden, opdrachten en video’s. Hierdoor kun je het maximale halen uit iedere stap en meteen met het geleerde aan de slag. Je kunt deze stappen in je eigen tempo volgen op de plek en tijd die jou het beste uitkomt.

5. Gratis forum met andere deelnemers en trainers. Je kunt nog meer uit de training halen door gebruik te maken van het forum. Alleen deelnemers van de training hebben toegang tot dit forum. Je kunt hier vragen stellen, antwoorden en veel interessante informatie vinden waardoor het nog makkelijker wordt om te gaan doen wat je geleerd hebt.

Bonus
1. E-book Opgeruimd naar je werk! Meteen na aanmelding krijg je dit waardevolle e-book. Je leest over hoe je erachter komt wat belangrijk voor je is en hoe je dit omzet in acties. Inclusief talloze voorbeelden over hoe je veel tijd overhoudt.

2. Lid van de werkXpres-club: 1 jaar toegang tot forum, dus ook na afloop van je training.

MELD JE NU AAN

…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Het programma wordt geleid door Johan Burghouts en Saskia van de Laak.

Wie is Johan?
In de afgelopen jaren heb veel managers, collega’s, teams en afdelingen geholpen met effectiever werken. Mensen hebben meer controle gekregen over hun werk, zijn effectiever gaan communiceren met collega’s en hebben meer rust en overzicht gekregen. Ik leef en handel zelf volgens de aanpak van werkXpres. Die manier van leven en werken levert mij veel tijd op voor de dingen die ik echt belangrijk vind. En ook de motivatie om dit te gaan doen. Ik vind het belangrijk om zelf te doen waar ik anderen in train. En dat doe ik met heel veel plezier!

Wie is Saskia?
De kern van wat ik mensen wil laten zien in training en coaching is dat zij alles in zich hebben wat ze nodig hebben om te floreren. De methode van werkXpres ondersteunt deze visie. Het is mijn kracht talenten te zien en mijn klanten deze talenten te laten ervaren en inzetten. Door in actie te komen ontwikkel je je talenten en leer je wat je eerder voor onmogelijk hield. Ik pas dit in mijn eigen leven toe door telkens op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een eigen bedrijf runnen en het trainen voor de Vierdaagse wandeltocht (4 x 40 km) in Nijmegen zijn op dit moment de dingen die mij uitdagen en laten groeien. Mijn klanten waarderen mij om mijn helderheid en mijn vermogen hen te spiegelen zodat ze veel meer over zichzelf ontdekken en zo kansen zien én nemen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Nog even op een rijtje wat je krijgt als meedoet aan het programma

 • Zes coaching & begeleidingsgesprekken van 60 minuten.
 • Directe persoonlijke toegang tot de beveiligde trainingsomgeving
 • Persoonlijke intake
 • Uitgebreide praktische informatie
 • Digitaal werkboek.
 • Gratis forum met andere deelnemers.

Informatie over de coachings & begeleidingsgesprekken
Het contact tussen jou en de trainer gaat door middel van video-skype gesprekken. Op de door jou afgesproken tijd bellen wij je op via Skype. Samen met maximaal 3 andere deelnemers bespreken we per stap wat je nodig hebt om meer resultaat te krijgen. Ook kun je vragen stellen. Wat je nodig hebt is een computer met internet-verbinding met een Skype account. (Kijk op www.skype.com om dit gratis programma te downloaden.) Om elkaar te kunnen zien heb je een webcam of ingebouwde camera nodig. Webcams zijn er al vanaf €9,00.

Kosten en opties om te betalen
Er zijn twee mogelijkheden om te betalen. Je kunt betalen via iDeal of via een factuur. In het laatste geval rekenen we €10 administratiekosten. Direct na ontvangst van je betaling, krijg je toegang tot de training. Meedoen aan het programma kost € 595,- exclusief BTW.

Vragen
Heb je vragen of wil je weten of dit programma iets voor jou is, dan hoor ik dat graag! Lees even eerst de veelgestelde vragen door, om te kijken of je vraag daarmee beantwoord is. Heb je nog andere vragen, stel dan je vraag aan via contact op http://www.springest.nl/ochtendblauw en je krijgt ons antwoord binnen 48 uur. Tot slot zie ik graag je deelname tegemoet. Je bent van harte welkom!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.