HACCP Hygiënecode

Type product
Trainer
Ab Guichelaar
Logo van Picabia Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Picabia Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 789 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het verplicht te werken volgens de regels van de Hygiënecode, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). De Hygiënecode werd onlangs (gelukkig) behoorlijk vereenvoudigd en is daardoor een stuk prettiger om mee te werken. Met de vernieuwde cursus Toepassing Hygiënecode leer je hoe je met de code om moet gaan. Ook hoe je de controleurs van de Voedsel en Waren Autoriteit een stap voor kunt blijven en vooral veiligheid in voedsel kunt borgen.

Wil je de Voedsel en Waren Autoriteit een stap voor blijven? Volg dan de cursus Toepassing Hygiënecode-HACCP in slechts één dag!

Tijdens de cursus leren de deelneme…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het verplicht te werken volgens de regels van de Hygiënecode, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). De Hygiënecode werd onlangs (gelukkig) behoorlijk vereenvoudigd en is daardoor een stuk prettiger om mee te werken. Met de vernieuwde cursus Toepassing Hygiënecode leer je hoe je met de code om moet gaan. Ook hoe je de controleurs van de Voedsel en Waren Autoriteit een stap voor kunt blijven en vooral veiligheid in voedsel kunt borgen.

Wil je de Voedsel en Waren Autoriteit een stap voor blijven? Volg dan de cursus Toepassing Hygiënecode-HACCP in slechts één dag!

Tijdens de cursus leren de deelnemers de Hygiënecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de controleurs van de NVWA bij een inspectie op letten en waar aan voldaan moet worden volgens de wettelijke eisen.

Voor wie:

Voor alle medewerkers in de horeca, catering en instellingskeukens. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van (sport)kantines, instellingen of buurthuizen.

Cursusduur en lestijden:

De HACCP cursus duurt één dag van 09.30 uur tot 15.30 uur 

HACCP examen:

Aansluitend op de cursus wordt een toets afgenomen. De toets is schriftelijk en bestaat uit 30 meerkeuzevragen en wordt afgenomen door de trainer

Toelatingseisen:

Geen vooropleiding nodig.

Onderwerpen van de cursus:

  • Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid 
  • Persoonlijke hygiëne en schoonmaak
  • Productontwikkeling
  • Inkoop en opslag, temperatuurbeheersing
  • Bereiding van warme en koude gerechten
  • Serveren en presenteren
  • Reinigen, desinfecteren en kruisbesmetting
  • Kwaliteit en voedselveiligheid
  • Inrichten bedrijfsruimten

Kosten:

Cursuskosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten zijn inclusief lesmateriaal en certificering.

Incompany Hygiënecode HACCP

Al vanaf 8 personen is het mogelijk deze cursus in uw eigen bedrijf te organiseren. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen. Dit kan telefonisch of via de mail.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.