Leading SAFe 5.1 virtual training - SA

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 390 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual
1 nov. 2021 tot 2 nov. 2021
Toon rooster
event 1 november 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 2 november 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2
computer Online: Virtual
15 dec. 2021 tot 16 dec. 2021
Toon rooster
event 15 december 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 16 december 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2

Beschrijving

De virtuele tweedaagse Leading SAFe training is bedoeld voor deelnemers die verantwoordelijk zijn voor een Agile initiatief en gebruik willen maken van het Scaled Agile Framework .De virtuele gecertificeerde Leading SAFe training gaat in op de kennis die nodig is om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. De focus ligt op het verkrijgen van inzichten om Business Agility te realiseren en continu innovatieve bedrijfsoplossingen te leveren. Tijdens de virtuele training leer je hoe je de transformatie naar Business Agility kunt leiden met SAFe, hoe je een Lean-Agile-leider wordt, leer je de behoeften van de klant begrijpen met Design Thinking en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De virtuele tweedaagse Leading SAFe training is bedoeld voor deelnemers die verantwoordelijk zijn voor een Agile initiatief en gebruik willen maken van het Scaled Agile Framework .De virtuele gecertificeerde Leading SAFe training gaat in op de kennis die nodig is om een Lean-Agile organisatie te leiden door gebruik te maken van het Scaled Agile Framework. De focus ligt op het verkrijgen van inzichten om Business Agility te realiseren en continu innovatieve bedrijfsoplossingen te leveren. Tijdens de virtuele training leer je hoe je de transformatie naar Business Agility kunt leiden met SAFe, hoe je een Lean-Agile-leider wordt, leer je de behoeften van de klant begrijpen met Design Thinking en kun je Agile Product Delivery inschakelen. Door het volgen van een virtuele training, ervaar je alle facilitatietechnieken en tools die onze trainers hiervoor gebruiken. Dit levert extra waarde op tegenover een fysieke training. ONDERWERPEN - Succesvol zijn in het digitale tijdperk met Business Agility - Lean-Agile-leider worden - Team- en technische agility tot stand brengen - Oplossingen bouwen met Agile Product Delivery - Lean Portfoliomanagement ontdekken CERTIFICERING Een examenpoging voor het behalen van het SAFe 5 Agilist certificaat is standaard inbegrepen.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.