Master Your Communication

Tijdsduur
Trainer
Carolien Roodzant
Logo van Roodzant Training Coaching & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Roodzant Training Coaching & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Roodzant Training Coaching & Advies biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Utrecht

Beschrijving

Ik werk met bewezen technieken en methodes. Daarom geef ik resultaatgarantie op al mijn programma's, trainingen en events

Veel mensen willen beter presteren en succesvoller zijn. We zijn allemaal op zoek naar  manieren om datgene te realiseren wat voor ons van belang is. Maar komen vaak niet verder dan ‘praten over’. En maken het bovendien onnodig complex voor onszelf.

Onze intenties en ambities zijn oprecht maar we weten vaak niet hoe dit aan te pakken. En blijven vervolgens stilstaan bij vragen als ‘waarom lukt het nou niet?’, ‘waarom zie ik geen resultaten van mijn inspanningen?’ en ‘wat doe ik nu verkeerd?’  

Wellicht herken je dit bij jezelf, de mensen om je heen of binnen de organisatie waarin je werkt? 

In de praktijk wordt minder dan 30% van de voorgenomen projecten afgemaakt volgens plan. Gestelde …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Feedback geven.

Ik werk met bewezen technieken en methodes. Daarom geef ik resultaatgarantie op al mijn programma's, trainingen en events

Veel mensen willen beter presteren en succesvoller zijn. We zijn allemaal op zoek naar  manieren om datgene te realiseren wat voor ons van belang is. Maar komen vaak niet verder dan ‘praten over’. En maken het bovendien onnodig complex voor onszelf.

Onze intenties en ambities zijn oprecht maar we weten vaak niet hoe dit aan te pakken. En blijven vervolgens stilstaan bij vragen als ‘waarom lukt het nou niet?’, ‘waarom zie ik geen resultaten van mijn inspanningen?’ en ‘wat doe ik nu verkeerd?’  

Wellicht herken je dit bij jezelf, de mensen om je heen of binnen de organisatie waarin je werkt? 

In de praktijk wordt minder dan 30% van de voorgenomen projecten afgemaakt volgens plan. Gestelde doelen worden niet gehaald en mensen zijn niet bereid om samen te werken en voor het maximaal mogelijke te gaan. Er wordt GEZEGD dat de motivatie en vaardigheid tot samenwerking tussen leidinggevende en medewerkers aanwezig is, maar in de praktijk blijkt dit vaak niet het geval. Er is zoveel meer te realiseren, maar men weet vaak niet ‘hoe’.

Vaak ontbreekt het inzicht in wat nodig is om beter te presteren en zijn mensen onvoldoende in staat om de sterk veranderende werkomstandigheden het hoofd te bieden. Er wordt veel van ons verwacht, niet alleen door de werkgever, maar ook door onszelf. Resultaten blijven vaak uit, wat leidt tot spanningen bij onszelf en bij de mensen in onze leef- en werkomgeving.

Wat levert deelname je op?

De training is ontwikkeld voor medewerkers en/of leidinggevenden die niet voor middelmatigheid willen gaan maar excellent willen presteren in hun persoonlijke en werkomgeving

Dit ga je leren:

 • Inzicht in je eigen drijfveren: wat motiveert je in je handelen en wat betekent dit voor jouw manier van communiceren?
 • Inzicht in de onuitgesproken en – vaak onbewuste – behoeften van de ander en hoe daar effectief mee om te gaan
 • Leren beheersen van technieken in conflictsituaties en dé methode waarmee je effectief om gaat met teleurstellingen van de ander
 • Je leert hoe je inzicht in je eigen verwachtingen en de verwachtingen van een ander kunt creëren
 • Verbreding en verdieping van kennis en ervaring met communicatiestijlen

Dit is het resultaat:

 • Door zelfinzicht meer richting kunnen geven aan je eigen handelen
 • Sterk vermogen om oplossingsgericht te communiceren: wat heeft de ander van mij nodig?
 • Het vermogen om op proactieve manier relaties te verbeteren
 • Sneller inzicht en handelen bij probleemsituaties en deze situaties ombuigen naar mogelijkheden voor de toekomst
 • Hogere productiviteit: meer bereiken in minder tijd bij anderen en voorkomen van korte- en lange termijn irritaties
 • Loslaten van spanningen uit het verleden, veroorzaakt door communicatiestoornissen
 • Meer zelfvertrouwen, ook in contact met anderen
 • Praktisch toepasbare handvatten voor persoonlijke groei en excellence in eigen activiteiten.
 • Inzicht en daadkracht om richting te geven aan het behalen van jouw persoonlijke doelen

Praktische informatie

Duur               : 3 dagen, deelname dag 4 optioneel
2 aaneengesloten dagen bieden je de gelegenheid om écht te focussen op de training zonder afleidende factoren van het werk; dag 3 na 1 week waardoor je in de praktijk aan de slag kunt en gelegenheid hebt om daar op een volgende trainingsdag mee te werken
Data                : in overleg
Locatie           : centraal Nederland
centraal gelegen dus goed bereikbaar; gratis parkeergelegenheid dus geen extra kosten;  prachtige rustige omgeving gelegen waardoor het optimaal bijdraagt aan een ontspannen leeromgeving waarin je écht tot de kern van zaken kunt komen
Tijd                 : 9.30 tot 17.00, ontvangst vanaf 9.00
We starten niet te vroeg zodat je rustig de tijd hebt om te reizen. Vanaf 9.00 staan koffie, thee & koekjes klaar zodat je écht kunt ‘aankomen’ en van het prachtige uitzicht kunt  genieten. We ronden 17.00 af waardoor je, afhankelijk van waar je woont, op tijd weer thuis bent.

Investering

De normale investering voor de training ‘Master Your Communication’ bedraagt
EUR 1.497,- ex 21% BTW.

Omdat ik weet wat deze training je oplevert én ik het laagdrempelig voor je wil maken om deel te nemen, doe ik je graag een speciaal aanbod.  

Wanneer je je aanmeldt voor een training in 2019, dan bedraagt de investering voor deelname slechts 997,- euro excl. 21% BTW per deelnemer.

Voor dit bedrag neem je deel aan een buitengewoon krachtige training die door gebruik van bewezen methodieken ook écht beklijft. Je ontvangt een cursusmap inclusief boek zodat je op verschillende manieren makkelijk met het geleerde aan de slag kunt. De training vindt plaats op een prachtige locatie: je bent er écht even uit bent én je kunt 3 keer gebruik maken van een verrukkelijke lunch. 

Meld je vandaag nog aan

Ik werk met kleine groepen. Waarom? Om maximaal rendement uit de training te garanderen. Een kleine groep geeft ruimte om de diepte in te gaan en stil te staan bij individuele vraagstukken. Bovendien is mijn ervaring is dat er een bijzonder fijne sfeer ontstaat wanneer je met een kleine groep samenwerkt.

Wat deelnemers zeggen …

 “Buitengewoon waardevol. Misschien nog wel het meeste omdat je met mensen samen bent die willen leren en willen leren van elkaar . Die ervaring beleven, in combinatie met communicatie cq intermenselijk contact, met welwillende mensen, is top. Jouw wijze van benadering en presentatie vind ik daarbij inspirerend!”
Gerard Engel
voormalig Unithoofd Medische Techniek – Westfriesgasthuis

“Wat een fijne, leerzame en gezellige training. Ik heb het als heel positief ervaren.
Mijn complimenten voor de manier waarop je de training aanpakt. Intussen veel training achter de rug bij NS, maar dit verdiend een schoonheidsprijs. Je zou kunnen zeggen: "Jip en Janneke kunnen de was doen", maar tegelijkertijd begrijp ik steeds meer dat het een kwestie  is van " willen mijn baas en collega s, mijn kinderen, mijn partner, vrienden en familie samen met mij de was doen". Nogmaals heel veel dank!”
Ellen Ravenhorst

NS

“Ik heb Carolien ervaren als zeer professioneel, doortastend en iemand die voor haar doel gaat. Ze doorziet mensen en organisaties, waardoor ze met haar methodiek snel resultaat boekt. Een fijne warme persoonlijkheid waarbij je op een veilige manier kan sparren over jezelf en de organisatie”
Dennis Verhoeven
Businessunit Manager - Baanstede Groen

Mijn 100% tevredenheidgarantie

Ik wil graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van de training. Mocht de Master Your Communication niet 100% aan je verwachtingen voldoen, meld je dan aan het begin van de lunch op de eerste trainingsdag bij Carolien.  Op deze wijze kan je jouw deelname direct stopzetten en krijg je, na inlevering van alle cursusmateriaal, het volledige bedrag onvoorwaardelijk teruggestort.

Ben je erbij?

Deelname is niet voor iedereen. Maar als je bereid bent om zelf achter het stuur te gaan zitten om samenwerking op een constructieve manier vorm te geven, dan is deze training voor jou. Wanneer je de finesses van de meest krachtige communicatietechnieken écht wilt leren beheersen, dan ben je erg welkom om je in te schrijven. 

Vragen? Persoonlijk contact?

Heb je vragen? Of wil je in een persoonlijk contact onderzoeken of de training past bij wat je zoekt? Dat kan. Voel je vrij om contact op te nemen.

Hartelijke groet,
Carolien Roodzant

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.