Huiselijk geweld

Type product

Huiselijk geweld

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Huiselijk geweld gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Huiselijk geweld los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Huiselijk geweld, Omgaan met Agressie & Emotie, Kindermishandeling, Geweldloze communicatie en Omgaan met.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Huiselijk geweld gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Huiselijk geweld los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Er wordt nog steeds weinig over gesproken, toch is het iets dat nog veel voorkomt in Nederland: huiselijk geweld. In deze cursus zal Sammie dit taboe doorbreken door vrijuit te praten over haar eigen ervaring met huiselijk geweld. Haar doel is om je te laten zien dat huiselijk geweld nog steeds een serieus probleem is. Door haar oprechte verhaal zal zij herkenning bij je opwekken en je zo op een persoonlijke manier van tips voorzien over hoe je het beste kunt handelen.Je staat er niet alleen voor, er zijn mensen die je begrijpen en je kunnen helpen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Huiselijk geweld' doorbreekt het taboe op dit onderwerp, waardoor je zal beseffen dat je er niet alleen voor staat als je hiermee te maken krijgt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Oorzaken van huiselijk geweld
  • Omgaan met huiselijk geweld

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 2 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten over 'Huiselijk geweld'.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Herkennen, Onderzoeken, Leren.

Lesmaterialen

Deze online training bestaat uit: Video's, Tips. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten.

In ieder filmpje wordt een ander thema behandeld. Elk thema start vanuit het eigen verhaal en wordt afgesloten met enkele handige adviezen.

De cursus begint bij het begin: hoe komt huiselijk geweld eigenlijk tot stand? Sammie zal hierbij laten zien dat dit iedereen kan overkomen en dat het erg onverwachts kan zijn. Ze zal praten over haar gevoelens en vooral over hoe verward ze zich voelde tijdens die periode. Ook zal de mate waarin huiselijk geweld invloed heeft gehad op haar kinderen en hoe zij daar mee is omgegaan aan bod komen.

Als laatste zal Sammie je vertellen over haar eigen ervaring met het verlaten van haar partner, hoe het daarna verder ging en hoe ze steun haalde uit haar vrienden en familie.

Aantal modules

Deze online training bestaat uit 1 module.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.