COBIT 5 Foundation (Framework, IT Governance) (ook Live Online)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

COBIT 5 Foundation (Framework, IT Governance) (ook Live Online)

D-ICT Solutions
Logo van D-ICT Solutions
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 D-ICT Solutions heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 283 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDiemen, Eindhoven, Amsterdam
14 jun. 2023 tot 16 jun. 2023

Beschrijving

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training

In deze COBIT (Control Objectives for Information and related Technology)  Foundation training leert u waarom een IT Governance en Control framework nodig is en ziet u de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT Governance en Control framework. Tijdens de training wordt u uitgelegd hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In deze training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases; deze elementen zijn verdeeld over  ICT-processen die voor elke ICT organisatie herkenbaar zijn. Centraal binnen deze processen zijn de beheer doelstellingen en bijbeho…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IT Auditing & Governance, CobiT, Business intelligence, Auditing (financieel) en Internal Auditing.

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training

In deze COBIT (Control Objectives for Information and related Technology)  Foundation training leert u waarom een IT Governance en Control framework nodig is en ziet u de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT Governance en Control framework. Tijdens de training wordt u uitgelegd hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In deze training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases; deze elementen zijn verdeeld over  ICT-processen die voor elke ICT organisatie herkenbaar zijn. Centraal binnen deze processen zijn de beheer doelstellingen en bijbehorende maatregelen, prestatie indicatoren en volwassenheidsniveaus/maturity levels. Auditors kunnen op basis van het framework hun controleprogramma (beter) beschrijven en uitvoeren.
De cursus helpt professionals te begrijpen hoe COBIT te gebruiken in een logische en pragmatische manier. In de training is een examenvoorbereidingssessie opgenomen.

U kunt deze training nu ook Live Online vanuit huis volgen met (bijna) alle voordelen van beide situaties:

  • U kunt vragen stellen
  • De trainer zal u uitdagen om uw begrip te testen
  • U heeft contact met medecursisten die zowel in de klas zitten als zelf ook thuis zijn.
  • U hoeft niet te reizen

Het enige dat u mist is onze lekkere koffie!Programma
U leert de 5 principes en 7 enablers van COBIT 5 kennen, het COBIT 5 raamwerk, het Process Reference Model, het belang en de voordelen van COBIT, hoe COBIT in te voeren in uw organisatie, enzovoort.

  • Introductie tot IT Governance en COBIT
  • Het COBIT5 raamwerk.
  • Het Process Reference Model in detail
  • Overview
  • Resources en voordelen

Doelgroep
De COBIT foundation training is bedoeld om meer inzicht te geven in de elementaire processen van Security & Cloud en met name geschikt voor: Process Owners & Consultants, IT Service Managers, IT Auditors, Business managers en uiteraard iedereen die meer wil weten van COBIT.

Voorkennis en niveau
Enig begrip van IT governance is een voordeel.

Duur
3 dagen

Examen
50 multiple-choice vragen-50%
Duur 40 minuten
Gesloten boek

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met D-ICT Solutions, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.