COBIT 5 Foundation (Framework, IT Governance)

Niveau
Totale lesduur
Logo van D-ICT Solutions
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 D-ICT Solutions heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 252 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product. D-ICT Solutions biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's:

's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Beschrijving

Inhoud van de training

In deze COBIT (Control Objectives for Information and related Technology)  Foundation training leert u waarom een IT Governance en Control framework nodig is en ziet u de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT Governance en Control framework. Tijdens de training wordt u uitgelegd hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In deze training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases; deze elementen zijn verdeeld over  ICT-processen die voor elke ICT organisatie herkenbaar zijn. Centraal binnen deze processen zijn de beheer doelstellingen en bijbeho…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training

In deze COBIT (Control Objectives for Information and related Technology)  Foundation training leert u waarom een IT Governance en Control framework nodig is en ziet u de voordelen van een effectief en efficiënt lopend IT Governance en Control framework. Tijdens de training wordt u uitgelegd hoe dit het beste gerealiseerd kan worden door middel van het COBIT best practice framework. In deze training komen alle elementen van het COBIT framework aan de orde aan de hand van praktische voorbeelden en cases; deze elementen zijn verdeeld over  ICT-processen die voor elke ICT organisatie herkenbaar zijn. Centraal binnen deze processen zijn de beheer doelstellingen en bijbehorende maatregelen, prestatie indicatoren en volwassenheidsniveaus/maturity levels. Auditors kunnen op basis van het framework hun controleprogramma (beter) beschrijven en uitvoeren.
De cursus helpt professionals te begrijpen hoe COBIT te gebruiken in een logische en pragmatische manier. In de training is een examenvoorbereidingssessie opgenomen.

Programma
U leert de 5 principes en 7 enablers van COBIT 5 kennen, het COBIT 5 raamwerk, het Process Reference Model, het belang en de voordelen van COBIT, hoe COBIT in te voeren in uw organisatie, enzovoort.

  • Introductie tot IT Governance en COBIT
  • Het COBIT5 raamwerk.
  • Het Process Reference Model in detail
  • Overview
  • Resources en voordelen

Doelgroep
De COBIT foundation training is bedoeld om meer inzicht te geven in de elementaire processen van Security & Cloud en met name geschikt voor: Process Owners & Consultants, IT Service Managers, IT Auditors, Business managers en uiteraard iedereen die meer wil weten van COBIT.

Voorkennis en niveau
Enig begrip van IT governance is een voordeel.

Duur
3 dagen

Examen
50 multiple-choice vragen-50%
Duur 40 minuten
Gesloten boek

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)