Talentontwikkeling (9 uur)

Niveau
Tijdsduur
Logo van GORTcoaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 GORTcoaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

GORTcoaching biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

GORTcoaching is gespecialiseerd in talentontwikkeling. Wilt u uw eigen potentieel vrijmaken en ervoor zorgen dat u volledig in uw kracht komt te staan? Of wilt u als werkgever zorgen dat niet alleen uw werknemers, maar ook het bedrijf verder groeit door het optimale uit uw mensen te halen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor talentontwikkeling!

Wat is talentontwikkeling?

Talentontwikkeling is het vrijmaken van het potentieel dat iemand bezit. Het gaat om het achterhalen van iemands persoonlijke kracht en aanleren hoe men deze kracht om kan zetten naar concrete acties, zodat deze persoon op een hoger niveau kan werken. Tevens worden talenten vergroot en uitgebreid aan de hand van training…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

GORTcoaching is gespecialiseerd in talentontwikkeling. Wilt u uw eigen potentieel vrijmaken en ervoor zorgen dat u volledig in uw kracht komt te staan? Of wilt u als werkgever zorgen dat niet alleen uw werknemers, maar ook het bedrijf verder groeit door het optimale uit uw mensen te halen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor talentontwikkeling!

Wat is talentontwikkeling?

Talentontwikkeling is het vrijmaken van het potentieel dat iemand bezit. Het gaat om het achterhalen van iemands persoonlijke kracht en aanleren hoe men deze kracht om kan zetten naar concrete acties, zodat deze persoon op een hoger niveau kan werken. Tevens worden talenten vergroot en uitgebreid aan de hand van trainingen en leerervaringen in de praktijk.

Voor een bedrijf is talentontwikkeling van belang, omdat je hiermee het potentieel van werknemers benut. Hierdoor maak je het mogelijk om als bedrijf verder te groeien en de kwaliteiten die aanwezig zijn te benutten. Niet alleen op financieel vlak, maar ook om de kwaliteit en productiviteit te verhogen en om innovatie te stimuleren is talentontwikkeling een belangrijk middel. Door talentontwikkeling zet u een proces in gang waarbij:

  • De talenten van de werknemer worden ontdekt en ontwikkeld.
  • Inzicht verkregen wordt in hoe talenten ingezet kunnen worden in alledaagse taken.
  • Belemmeringen, die ontwikkeling in de weg staan, worden weggenomen.
  • De inzetbaarheid in de taakbreedte van de werknemer wordt vergroot.
  • Hoger management leert om te gaan met talenten van de werknemers.

Hoe gaat talentontwikkeling in zijn werk?

Als eerste wordt er geïnventariseerd waar het bedrijf talent nodig heeft en waar het talent laat liggen. Dan wordt er bekeken welke vaardigheden en kennis er aanwezig is bij de werknemers. Het is de bedoeling om iemands mogelijkheden maximaal tot uiting te laten komen. Zo wordt er actief nagedacht over de activiteiten waarin iemand zich kan ontplooien om de eigen ambities en de ambities van het bedrijf te verwezenlijken.

Tijdens talentontwikkeling wordt er ook advies gegeven over hoe talenten vergroot kunnen worden door middel van trainingen en cursussen.

Talentontwikkelingstrajecten kunnen naar wens samengesteld worden; coaching groepstrainingen, ondersteunende testen, intervisie- en supervisie, masterclasses etc. Tevens kunnen de bestaande initiatieven voor uw talenten binnen de organisatie gemakkelijk geïntegreerd worden.

Het resultaat

Voor de werkgever is het resultaat van een talentontwikkelingsprogramma geïnspireerde werknemers die het verschil maken. Door gebruik te kunnen maken van competente werknemers kunnen bedrijfsdoelen op een meer effectieve en kwalitatief hoogstaande wijze gerealiseerd worden. Talent kan gezien worden als kapitaal waar het bedrijf competitief voordeel mee kan behalen. Dit heeft ook voordelen voor de continuïteit van het bedrijf. De reden hiervoor ligt in het feit dat werknemers zich meer betrokken voelen bij het bedrijf, wanneer zij de mogelijkheid krijgen hun potentieel te benutten. Wanneer de werknemers floreren, floreert het bedrijf eveneens.

Het resultaat voor de werknemers die deelnemen aan het talentontwikkelingsprogramma is vanzelfsprekend zeer positief. De werknemers hebben de mogelijkheid gekregen om eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ze hebben inzicht gekregen in hun eigen talenten, kwaliteiten en valkuilen en hebben geleerd hoe ze talenten kunnen inzetten en valkuilen kunnen omzeilen, zowel binnen de werkomgeving als daarbuiten. Een persoonlijke ontwikkeling waar u voor altijd baat bij hebt.

GORTcoaching
Hart voor de mens, liefde voor het vak.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.