Ervaringen met Human Resource Management (HRM) producten

8,5
Gemiddelde score van Human Resource Management (HRM) producten
Gebaseerd op 222 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Van de Pol
Teamleider
9
Personeelsmanagement (HRM)

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn 2e opleiding bij ICM. Ik zou het iedereen aanbevelen." - 09-10-2019 10:54

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn … alles lezen - 09-10-2019 10:54

Sjoerd van der Zee
starstarstarstarstar_border
Sjoerd van der Zee
Directeur. P&O
8
Top-HR Leiderschapsprogramma

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische vraagstukken / opdrachten, die door de sprekers vanuit de eigen positie persoonlijk en open werden verteld" - 06-09-2019 12:59

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische … alles lezen - 06-09-2019 12:59

starstarstarstarstar_border
Petra Fokke
8
Opleiding Human Resource Management A

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het geleerde kan je gelijk toepassen in de praktijk. Ik herken nu sneller situaties en kan hier nu sneller op inspelen. Ook leuke cursisten waar ik veel van heb geleerd. Het is fijn dat zij ook uit de praktijk komen. Tevens speelt de goede trainer ook een grote rol. Ik zou het iedereen aanraden die veel in de operatie werkzaam is en zijn kennis wil verbreden en of de volgende stap wil maken." - 30-07-2019 00:00

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het g… alles lezen - 30-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw L. van Woudenberg
8
Opleiding Human Resource Management B

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze zijn beide naar volle tevredenheid geweest." - 16-07-2019 00:00

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze… alles lezen - 16-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw A. Giraud
8
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de training zeer goed en nuttig. Marjan heeft een uiterst prettige manier van lesgeven.
De stof wordt als leidraad gebruikt, en er is voldoende ruimte om af te wijken naar praktijksituaties, die het meest leerzaam zijn." - 12-07-2019 00:00

"Ik vond de training zeer goed en nuttig. Marjan heeft een uiterst prettige manier van lesgeven. De stof wordt als leidraad gebruikt, en er … alles lezen - 12-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw M. Verbeek - Leeuwenburgh
8
Opleiding Human Resource Management B

"Nuttig en interessant, direct toepasbaar in de praktijk. Leraar geeft goede reflecties, helpt in je persoonlijke ontwikkeling en stuurt op een prettige manier de groep aan waardoor er dynamiek ontstaat. Top!!" - 06-07-2019 00:00

"Nuttig en interessant, direct toepasbaar in de praktijk. Leraar geeft goede reflecties, helpt in je persoonlijke ontwikkeling en stuurt op e… alles lezen - 06-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw L. Blom-Solleveld
9
Opleiding Human Resource Management A

"Heel goede kwaliteit van lesstof en erg leuke docenten, goede uitleg van de uitgebreide theorie, directe link met de praktijk en persoonlijke focus. Door de praktijkgerichte uitwisseling is je studiegroep meteen een intervisiegroep." - 03-07-2019 00:00

"Heel goede kwaliteit van lesstof en erg leuke docenten, goede uitleg van de uitgebreide theorie, directe link met de praktijk en persoonlijk… alles lezen - 03-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw C.C.H.B.M. Elbers
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik heb de opleiding gekozen omdat deze mij het meest toepasbaar leek in de praktijk. Ik heb wekelijks handvaten gekregen die ik direct kon toepassen in mijn werk. Omdat ik al veel praktijk ervaring heb in HR maar nooit een solide opleiding daarvoor heb gevolgd was dit juist het haakje waar ik behoefte aan had en waarop ik kan voortborduren. Ik heb veel gehad aan de praktijkvoorbeelden en oefeningen van trainer Laiza Faerber. Daarnaast kon ik vaak een beroep doen op haar kennis tussen de lessen door en was ze altijd bereid om met je mee te denken. Verder heb ik ook na de lessen vaak praktijksituaties met haar kunnen bespreken wanneer er tijdens de lessen geen ruimte voor was. Ik vond dat niet alleen heel prettig maar heb daar in mijn werk echt veel profijt van gehad. Bedankt Laiza!" - 01-07-2019 00:00

"Ik heb de opleiding gekozen omdat deze mij het meest toepasbaar leek in de praktijk. Ik heb wekelijks handvaten gekregen die ik direct kon t… alles lezen - 01-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw S.A.M. van den Heuvel
9
Opleiding Human Resource Management A

"Combinatie van de theorie en praktijkervaring van mede cursisten zorgt dat de training erf praktisch en informatiefis. Sluit perfect aan op de praktijk. Eindopdracht zorgt er voor dat je de stof ook gaat toepassen in de praktijk." - 30-06-2019 00:00

"Combinatie van de theorie en praktijkervaring van mede cursisten zorgt dat de training erf praktisch en informatiefis. Sluit perfect aan op … alles lezen - 30-06-2019 00:00

starstarstarstarstar
Teunis
10
HBO Personeelsmanagement HRM met erkend diploma

"Ik ben al even in de functie van personeelsfunctionaris, maar ben er ingerold.
Daarom had ik behoefte aan een goede opleiding waar ik veel kon leren, maar ook een papiertje kreeg.
Ik heb deze opleiding daarom bij Ogive opleidingen gevolgd. En met veel plezier.
Leuke opleiding, fijne docent die moeilijke onderwerpen makkelijk kon uitleggen en een leuke groep.
Super naar de zin gehad." - 11-03-2019 16:05

"Ik ben al even in de functie van personeelsfunctionaris, maar ben er ingerold. Daarom had ik behoefte aan een goede opleiding waar ik veel … alles lezen - 11-03-2019 16:05

starstarstarstarstar_border
Frida De vries
8
Opleiding Human Resource Management A

"De cursus sluit goed aan op de praktijk. Blij met de cursusmappen, goed te gebruiken als naslagwerk. Jammer dat de theorie hier en daar verouderd was (obv recente wetsveranderingen). De trainer blonk geweldig uit in haar persoonlijke benadering en het leiden van de groep in het delen en begeleiden van praktijkervaringen." - 01-03-2019 00:00

"De cursus sluit goed aan op de praktijk. Blij met de cursusmappen, goed te gebruiken als naslagwerk. Jammer dat de theorie hier en daar vero… alles lezen - 01-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw H.M.L. Marcellis-van Dijck
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond het erg leerzaam, maar ook gezellig. Veel van wat we geleerd hebben, kan ik in mijn praktijk situatie toepassen. Dat wat ik zocht in een opleiding, dat heb ik bij jullie gevonden. Ook ben ik zeer tevreden over mijn trainer Kristel. Haar uitleg en haar ervaring hebben me zeer geholpen. Ook over haar snelle reacties ben ik erg te spreken. Wellicht volgt er nog een training bij IMK voor mij, maar dan ook weer in de winterperiode." - 27-02-2019 00:00

"Ik vond het erg leerzaam, maar ook gezellig. Veel van wat we geleerd hebben, kan ik in mijn praktijk situatie toepassen. Dat wat ik zocht i… alles lezen - 27-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw A. Lemaire-van Ingen
8
Opleiding Human Resource Management A

"De opleiding HRM-A sluit goed aan op de dagelijkse praktijk. De trainer vult de lesstof uit het boek aan met voorbeelden en praktische toepassingen. Ze heeft een plezierige manier van presenteren en terugkoppelen en weet de aandacht van de groep goed vast te houden. Het contact met en de uitwisseling tussen de deelnemers heeft zeker een grote meerwaarde. De locatie vanBCN Rotterdam is prima bereikbaar en de verzorging en faciliteiten bijzonder goed.
Er zijn wat verbeterpunten als het gaat om de kwaliteit van het schriftelijke materiaal, en de internetomgeving is soms wat weerbarstig." - 25-02-2019 00:00

"De opleiding HRM-A sluit goed aan op de dagelijkse praktijk. De trainer vult de lesstof uit het boek aan met voorbeelden en praktische toepa… alles lezen - 25-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw L. Oosterdijk
9
Opleiding Human Resource Management A

"Zeer interessant. Inspirerende docente. De locatie was goed te bereiken. Wat jammer was dat we het 2e deel van de training maar met in totaal 4 cursisten waren. Dat was een te kleine groep omdat er ook wel eens iemand ontbrak. De training werd daardoor ook met een les verkort." - 21-02-2019 00:00

"Zeer interessant. Inspirerende docente. De locatie was goed te bereiken. Wat jammer was dat we het 2e deel van de training maar met in totaa… alles lezen - 21-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M.M.W. Jansen
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de HRM A -training zeer leerzaam. De leerstof van alle vier modules is voor mij heel nuttig geweest en herkenbaar vanuit de praktijk. De verwachting die ik ervan had is zeker uitgekomen en ik merk dat ik mij, door de opgedane kennis, zekerder voel in mijn functie als HRM adviseur. Het is een aanrader voor iedereen die het HRM-vak is ingerold en op zoek is naar een stevige fundamentele basis." - 20-02-2019 00:00

"Ik vond de HRM A -training zeer leerzaam. De leerstof van alle vier modules is voor mij heel nuttig geweest en herkenbaar vanuit de praktijk… alles lezen - 20-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M. Kruitwagen
9
Opleiding Human Resource Management A

"Zeer duidelijk en fijn met veel praktijkvoorbeelden. Wel jammer dat we 2x een andere lerares hadden. Kristel was zeer betrokken en altijd bereikbaar voor vragen. Als er nog een afsluitende lunch was geweest, was dat nog wel leuk geweest." - 20-02-2019 00:00

"Zeer duidelijk en fijn met veel praktijkvoorbeelden. Wel jammer dat we 2x een andere lerares hadden. Kristel was zeer betrokken en altijd be… alles lezen - 20-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Maaike Martens
Projectondersteuner Opleiding & Ontwikkeling
9
Learning & Development voor HRM'ers (HR)

"De training zat vol nuttige onderwerpen en modellen die mij een uitstekende theoretische basis gaven voor het (verder) ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het L&D beleid in onze organisatie. Wat ik erg prettig vond was de ruime praktijkervaring van de docente op het gebied van Learning & Development. Zij wist bij het beantwoorden van vragen vanuit de deelnemers vaak een ondersteunend praktijkvoorbeeld te noemen." - 03-12-2018 14:44

"De training zat vol nuttige onderwerpen en modellen die mij een uitstekende theoretische basis gaven voor het (verder) ontwikkelen, uitvoere… alles lezen - 03-12-2018 14:44

starstarstarstarstar_half
Fred
9
Medewerker HRM-4 | MBO erkend

"Ik heb genoten van de klassikale lessen.
De praktijkvoorbeelden, het enthousiasme van de docent, de interessant gebrachte lesstof. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Top! Ik zou iedereen deze opleider en opleiding aanraden. " - 01-12-2018 12:20

"Ik heb genoten van de klassikale lessen. De praktijkvoorbeelden, het enthousiasme van de docent, de interessant gebrachte lesstof. Er is ve… alles lezen - 01-12-2018 12:20

Beste Fred, dankjewel voor jouw ervaring! Je bent een topper: uitermate geschikt voor het HR-vak! All the best.

- 01-12-2018 12:20
starstarstarstarstar_border
Jeannette Kolthof
HR (verzuim)adviseur
8
Personeelsmanagement (HRM)

"Ik ben vanuit medewerker p beheer doorgegroeid naar junior HR adviseur. Naast mijn opgebouwde grote praktijkkennis had ik behoefte aan een opleiding HR die mij de verbinding tussen organisatie en HR onderwerpen liet zien. ICM HRM personeelsmanagement was daarin een echte verrijking voor mij." - 31-07-2018 07:01

"Ik ben vanuit medewerker p beheer doorgegroeid naar junior HR adviseur. Naast mijn opgebouwde grote praktijkkennis had ik behoefte aan een o… alles lezen - 31-07-2018 07:01

starstarstarstarstar_half
Mevrouw E.J. Cornelissen
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de trainingen erg leuk en inspirerend om te volgen. Er werd veel gekeken naar praktijksituaties en deze werden dan ook besproken. Er was genoeg gelegenheid om vragen te stellen of om eigen situaties te bespreken. Daar waar mogelijk probeerde de trainster interactie toe te passen. Dit maakte dat de lessen heel afwisselend waren. Door haar jarenlange praktijkervaring kon ze genoeg situaties toelichten. De accommodatie vond ik goed bereikbaar en prima om een training te volgen." - 04-07-2018 00:00

"Ik vond de trainingen erg leuk en inspirerend om te volgen. Er werd veel gekeken naar praktijksituaties en deze werden dan ook besproken. Er… alles lezen - 04-07-2018 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw H. Hulleman
8
Opleiding Human Resource Management A

"Goed, veel praktijk werd er behandeld.
Jammer dat de theorie die je moest voorbereiden niet of weinig werd behandeld.
Wel heeft deze cursus mij motivatie gegeven om binnen mijn organisatie aan de slag te gaan" - 02-07-2018 00:00

"Goed, veel praktijk werd er behandeld. Jammer dat de theorie die je moest voorbereiden niet of weinig werd behandeld. Wel heeft deze cursu… alles lezen - 02-07-2018 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw E. Reinink
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik kijk terug op zeer prettige cursusbijeenkomsten, de training is nuttig en plezierig. Het is goed om van medecursisten te leren, praktijkverhalen te delen. De trainer is enthousiast en leidde ons op prettige wijze door de lesstof. De cursusmappen kennen een logische indeling, zo ga je stapsgewijs door de stof heen." - 26-06-2018 00:00

"Ik kijk terug op zeer prettige cursusbijeenkomsten, de training is nuttig en plezierig. Het is goed om van medecursisten te leren, praktijkv… alles lezen - 26-06-2018 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw E.A.G. van Woensel-Roodbeen
8
Opleiding Human Resource Management A

"Prima. Ik had het geluk in een leuke groep te zitten, echt een eenheid. Trainer Bart legt duidelijk en rustig uit en heeft veel voorbeelden buiten de standaardlesstof om. Veel interactie, opdrachten samen met de andere cursisten, dus niet alleen droge theorie." - 26-06-2018 00:00

"Prima. Ik had het geluk in een leuke groep te zitten, echt een eenheid. Trainer Bart legt duidelijk en rustig uit en heeft veel voorbeelden … alles lezen - 26-06-2018 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw C. Weiffenbach
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de training goed van opbouw en structuur. Er ging meer leerwerk in zitten dan ik had verwacht, maar het heeft me ook meer kennis opgeleverd dan verwacht, dus uiteindelijk helemaal tevreden.
" - 25-06-2018 00:00

"Ik vond de training goed van opbouw en structuur. Er ging meer leerwerk in zitten dan ik had verwacht, maar het heeft me ook meer kennis opg… alles lezen - 25-06-2018 00:00

Winny van der Sleet
starstarstarstarstar_border
Winny van der Sleet
Human Resources Manager at Globalinternet
8
Intercultural Skills voor HR-professionals

"Deze training was een mooie introductie in interculturele communicatie. Het heeft mij meer inzicht gegeven in andere culturen maar ook in onze eigen waarden. Dus een bewustwording van de eigen culturele bril maar ik heb ook kennis opgedaan over de dimensies waarop culturen van elkaar verschillen en de rol van beeldvorming in interculturele communicatie. Een leuke nuttige training door een inspirerende trainster die veel ervaring heeft. Zeker een aanrader! " - 16-05-2018 10:52

"Deze training was een mooie introductie in interculturele communicatie. Het heeft mij meer inzicht gegeven in andere culturen maar ook in on… alles lezen - 16-05-2018 10:52