Ervaringen met Human Resource Management (HRM)

8,6
Gemiddelde score van Human Resource Management (HRM) producten
Gebaseerd op 242 ervaringen
starstarstarstarstar
Brenda Kroes
HR Adviseur
10
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Wat een TOP training/cursus was dit. Heel veel praktijkervaringen werden besproken en dat was enorm leerzaam, want: meteen toe te passen in de praktijk. Daarnaast heeft de trainer, Hans van Wijk, een enorme bevlogen manier om de lesstof over te brengen en heeft hij veel van zijn eigen ervaringen. tips & tricks met ons gedeeld." - 30-12-2020 11:10

"Wat een TOP training/cursus was dit. Heel veel praktijkervaringen werden besproken en dat was enorm leerzaam, want: meteen toe te passen in … alles lezen - 30-12-2020 11:10

starstarstarstarstar_half
Danielle Nijmeijer
9
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Wat heel prettig aan deze opleiding was de klassikale lessen. Dat we met elkaar, uit verschillende branches konden sparren. Dit werd heel goed begeleid door Hans van Wijk. Daarnaast is alles heel goed verzorgd door ICM. " - 30-12-2020 09:40

"Wat heel prettig aan deze opleiding was de klassikale lessen. Dat we met elkaar, uit verschillende branches konden sparren. Dit werd heel go… alles lezen - 30-12-2020 09:40

starstarstarstarstar
Corinne Lemkes
mediator - trainer - coach
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"Deze opleiding zit heel strak in elkaar en wordt op geweldig inspirerende wijze gegeven door trainer Marjoleine van Nielen. Zij is expert op haar vakgebied en weet haar trainingsdagen zo in te richten dat je volledig gevuld wordt met kennis en tegelijkertijd ook de vaardigheden ingetraind krijgt. Op speelse manier, maar met een diepgang van heb ik jou daar. Ik heb deze training als heel inspirerend ervaren en beveel deze van harte aan! " - 24-12-2020 11:45

"Deze opleiding zit heel strak in elkaar en wordt op geweldig inspirerende wijze gegeven door trainer Marjoleine van Nielen. Zij is expert op… alles lezen - 24-12-2020 11:45

starstarstarstarstar
Irene Verplancke
Coach
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"Goede trainer, veel kennis, rustig, ondersteunt het leerproces.
Concreet stappenplan voor de begeleiding en concrete oefeningen om te doen met de coachee.
Ik vind ICM een goede en vriendelijke organisatie. Goed georganiseerd. ICM denkt mee in oplossingen voor cursisten als het anders loopt dan verwacht." - 23-12-2020 13:58

"Goede trainer, veel kennis, rustig, ondersteunt het leerproces. Concreet stappenplan voor de begeleiding en concrete oefeningen om … alles lezen - 23-12-2020 13:58

Britt Brackenie
starstarstarstarstar
Britt Brackenie
Learning & Development adviseur
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"Guus heeft een missie om de patronen in ons vakgebied te doorbreken. Met zijn enthousiasme en verhalen neemt hij je mee in zijn visie. Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen om uit je opleidingsreflex te blijven dan ben je bij deze bijeenkomsten op de juiste plek. " - 18-12-2020 14:54

"Guus heeft een missie om de patronen in ons vakgebied te doorbreken. Met zijn enthousiasme en verhalen neemt hij je mee in zijn visie. Wil j… alles lezen - 18-12-2020 14:54

Meta Meijer
starstarstarstarstar
Meta Meijer
10
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Goede inhoudelijke trainingen waar veel praktijkervaring wordt gedeeld en niet het boek wordt herkauwd. Veel geleerd en altijd met een voldaan gevoel naar huis. Trainer Hans van Wijk is een topper!" - 18-12-2020 14:04

"Goede inhoudelijke trainingen waar veel praktijkervaring wordt gedeeld en niet het boek wordt herkauwd. Veel geleerd en altijd met een volda… alles lezen - 18-12-2020 14:04

starstarstarstarstar
Margo van Roon
10
VAKOPLEIDING eLearning Specialist HR

"Afgelopen zomer begon ik als frisse 'newbie' binnen de wereld van de e-learning vol enthousiasme aan de Vakopleiding eLearning Specialist. Het interessante aan deze opleiding van de eLearning eXpert Group is ongetwijfeld de combinatie van enerzijds theoretische kennis (m.b.t. bijvoorbeeld ontwikkelmodellen voor e-learning, digitale didactiek en de creatie, marketing & verkoop van je trainingen) en anderzijds de praktische opdracht in de vorm van het ontwikkelen van je eigen e-learning programma. Je leert echt het hele proces van analyse tot ontwerp en ontwikkeling van het programma te doorlopen. Daarbij leer je werken met verschillende nuttige tools, zoals de video editing tool Camtasia en de e-learning ontwikkeltool Articulate Storyline. Zowel een intellectuele als creatieve uitdaging dus.

De intensieve begeleiding van Leonie Bruning (eindverantwoordelijke) en Khadija Loulichqui (content deskundige) was daarnaast heel prettig en professioneel! Ze hebben bijzonder veel verstand van zaken en helpen je met hun gedegen feedback en tips alles uit de opleiding en het eindproject te halen.

Nu – 6 maanden later – heb ik de opleiding succesvol afgerond en kijk ik er met een tevreden gevoel op terug. Ik voel me klaargestoomd voor de volgende professionele stap. Kortom: absoluut een aanrader!
" - 07-12-2020 21:06

"Afgelopen zomer begon ik als frisse 'newbie' binnen de wereld van de e-learning vol enthousiasme aan de Vakopleiding eLearning Specialist. H… alles lezen - 07-12-2020 21:06

Roel van Alphen
starstarstarstarstar
Roel van Alphen
L&D specialist
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"Na elke training (blended) krijg ik energie (samen met direct toepasbare / nuttige HRD tools/methodieken en 'aanpakken') om aan de slag te gaan! Guus stelt mijn praktijk centraal en heeft een onuitputbare bron met best practises, stelt zich nieuwsgierig & onderzoekend op en smeedt alles samen met een flinke dosis humor! Absolute aanrader." - 25-11-2020 13:03

"Na elke training (blended) krijg ik energie (samen met direct toepasbare / nuttige HRD tools/methodieken en 'aanpakken') om aan de slag te … alles lezen - 25-11-2020 13:03

starstarstarstarstar_half
Laurence Griffioen-Loeff
Coach
9
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"De theorie en praktijkoefeningen waren mooi in balans. Het boek van Annita Rogiers en de reader waren een goede basis als cursusmateriaal. Door de diversiteit van de groep vulden de deelnemers elkaar goed aan. " - 15-11-2020 18:36

"De theorie en praktijkoefeningen waren mooi in balans. Het boek van Annita Rogiers en de reader waren een goede basis als cursusmateriaal. D… alles lezen - 15-11-2020 18:36

starstarstarstarstar_half
Boot
coach
9
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"Het klopt aan alle kanten. Communicatie, lesmateriaal sluit 1-op-1 aan op lesstof, accomodatie, de digitale leeromgeving en bovenal de trainer. Ik heb niet alleen de verplichte lesstof geleerd maar heel veel extra informatie daaromheen. Na afloop ben ik met een volle gereedschapskist het werkveld in gegaan." - 12-11-2020 08:08

"Het klopt aan alle kanten. Communicatie, lesmateriaal sluit 1-op-1 aan op lesstof, accomodatie, de digitale leeromgeving en bovenal de train… alles lezen - 12-11-2020 08:08

starstarstarstarstar
Marjolijne Dekkkers
Opleidingsadviseur
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"Samen met een aantal collega's heb ik het traject 'Van opleiden naar oplossen' gevolgd. Sterk vond ik dat er impliciet en expliciet aandacht was voor zowel het gedachtegoed en het creëren van een zelfde taal, als de vertaling naar praktisch toepasbare modellen. Het gaf veel richting aan wat we (kunnen) doen en wat niet, en ook hoe we dat kunnen doen, op verschillende (organisatie)niveaus.
De begeleiding van Guus was erg prettig en helpend: toegankelijk, coachend, deskundig, ontspannen, met een goede energie.
Het traject heeft mij persoonlijk en ons als team veel goeds gebracht!" - 05-11-2020 10:47

"Samen met een aantal collega's heb ik het traject 'Van opleiden naar oplossen' gevolgd. Sterk vond ik dat er impliciet en expliciet aandacht… alles lezen - 05-11-2020 10:47

Alex Engel
starstarstarstarstar_half
Alex Engel
Partner
9
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"De training Van Opleiden Naar Oplossen heeft mij echt aan het denken gezet. Je leert na te denken over issues in de organisatie en hoe die op te lossen d.m.v. een heldere analyse van dat issue. " - 07-07-2020 07:34

"De training Van Opleiden Naar Oplossen heeft mij echt aan het denken gezet. Je leert na te denken over issues in de organisatie en hoe die o… alles lezen - 07-07-2020 07:34

starstarstarstarstar
Hans Prinsen
partner EMC Performance
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"De cursus van Opleiden naar oplossen van Guus van Deelen vond ik 3 x P: Prettig (qua toon) Praktisch (op de performance gericht) en Prettig prikkelend. Dank je wel Guus. " - 03-07-2020 10:18

"De cursus van Opleiden naar oplossen van Guus van Deelen vond ik 3 x P: Prettig (qua toon) Praktisch (op de performance gericht) en Prettig … alles lezen - 03-07-2020 10:18

starstarstarstarstar
Ilona Boomsma
Adviseur Leren en Ontwikkelen
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"Praktisch, relevant en super leerzaam om met vakgenoten te sparren. Ik heb er mooie contacten aan overgehouden en pas zowel de denkwijze als een aantal van de praktische tools nog dagelijks toe. Kortom: aanrader! " - 03-07-2020 08:27

"Praktisch, relevant en super leerzaam om met vakgenoten te sparren. Ik heb er mooie contacten aan overgehouden en pas zowel de denkwijze als… alles lezen - 03-07-2020 08:27

starstarstarstarstar
Astrid D
Sales
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"In deze tijd waar veel mensen te maken hebben met stress- en burnout een fijne aanvulling op mijn coachingsopleiding. Het boek en de digitale leeromgeving zijn blijvend. Bijeenkomsten met ervaren docent en de praktijkvoorbeelden en oefeningen zeer waardevol. " - 13-12-2019 10:24

"In deze tijd waar veel mensen te maken hebben met stress- en burnout een fijne aanvulling op mijn coachingsopleiding. Het boek en de digital… alles lezen - 13-12-2019 10:24

starstarstarstarstar_half
Raja
adviseur stralingsdeskundige
9
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Prettige sfeer en een ervaren docente. Goede interactie met de groep en feedback geven aan mekaar ging ook heel goed. Inhoud was makkelijk te volgen, omdat er tussentijds even werd stilgestaan binnen de groep of we het allemaal snapten. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en afgerond." - 11-12-2019 09:40

"Prettige sfeer en een ervaren docente. Goede interactie met de groep en feedback geven aan mekaar ging ook heel goed. Inhoud was makkelijk t… alles lezen - 11-12-2019 09:40

starstarstarstarstar
S. Buizer
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"De opleiding is actueel en een combinatie van theorie, oefenen en ervaren. Ondanks het soms zware thema wist de docent een goede en prettige sfeer te creëren waardoor ik me op mijn gemak voelde. Topervaring!" - 06-12-2019 14:52

"De opleiding is actueel en een combinatie van theorie, oefenen en ervaren. Ondanks het soms zware thema wist de docent een goede en prettige… alles lezen - 06-12-2019 14:52

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Learning & Development voor HRM'ers (HR) (ook online virtual classroom)

"Babette is een goede, enthousiaste trainer met veel praktijkervaring. Door haar energie, de goede opdrachten en de praktijkverhalen heb ik veel van deze training geleerd en heb ik er met veel plezier aan deelgenomen" - 22-11-2019 09:39

"Babette is een goede, enthousiaste trainer met veel praktijkervaring. Door haar energie, de goede opdrachten en de praktijkverhalen heb ik v… alles lezen - 22-11-2019 09:39

starstarstarstarstar_half
Namrita Jharihar
HR
9
Learning & Development voor HRM'ers (HR) (ook online virtual classroom)

"De opleiding had een goede balans tussen theorie en praktijk. De docent was duidelijk in haar communicatie en deelde haar praktijkervaringen met ons. Ze heeft voor een veilige en vertrouwde sfeer gezorgd. De groep was precies groot genoeg om ook van elkaar te leren. Het opleidingsinstituut had alles tot in de puntjes geregeld: van locatie tot het opleidingsmateriaal. De online leeromgeving is ook ideaal om in contact te blijven met de mede cursisten. Complimenten aan ICM! " - 19-11-2019 19:22

"De opleiding had een goede balans tussen theorie en praktijk. De docent was duidelijk in haar communicatie en deelde haar praktijkervaringen… alles lezen - 19-11-2019 19:22

starstarstarstarstar_half
Dik Veefkind
9
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"Prima cursus. Praktisch, goed aansluitend op kennisniveau en goede ondersteuning via de portal. Theorie en praktijk mooi in balans. Eigen casuïstiek in te brengen. Ik heb er veel aan gehad." - 14-11-2019 11:53

"Prima cursus. Praktisch, goed aansluitend op kennisniveau en goede ondersteuning via de portal. Theorie en praktijk mooi in balans. Eigen ca… alles lezen - 14-11-2019 11:53

starstarstarstarstar_half
Van de Pol
Teamleider
9
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn 2e opleiding bij ICM. Ik zou het iedereen aanbevelen." - 09-10-2019 10:54

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn … alles lezen - 09-10-2019 10:54

Fred Batten
starstarstarstarstar
Fred Batten
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"In het voorjaar van 2019 deze training gevolgd. Mooie mix tussen thuis inlezen in de theorie en ervaringsgericht leren tijdens de trainingsdagen. Een trainer die zich kwetsbaar opstelt waardoor de groep dit ook doet wat het leereffect positief beinvloed. Erg goede training die ik iedereen aanraad die meer wil weten over dit onderwerp." - 03-10-2019 07:41

"In het voorjaar van 2019 deze training gevolgd. Mooie mix tussen thuis inlezen in de theorie en ervaringsgericht leren tijdens de trainingsd… alles lezen - 03-10-2019 07:41

Sjoerd van der Zee
starstarstarstarstar_border
Sjoerd van der Zee
Directeur. P&O
8
Top-HR Leiderschapsprogramma

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische vraagstukken / opdrachten, die door de sprekers vanuit de eigen positie persoonlijk en open werden verteld" - 06-09-2019 12:59

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische … alles lezen - 06-09-2019 12:59

starstarstarstarstar_border
Mevrouw P.W. Fokke-Benes
8
Opleiding Human Resource Management A

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het geleerde kan je gelijk toepassen in de praktijk. Ik herken nu sneller situaties en kan hier nu sneller op inspelen. Ook leuke cursisten waar ik veel van heb geleerd. Het is fijn dat zij ook uit de praktijk komen. Tevens speelt de goede trainer ook een grote rol. Ik zou het iedereen aanraden die veel in de operatie werkzaam is en zijn kennis wil verbreden en of de volgende stap wil maken." - 30-07-2019 00:00

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het g… alles lezen - 30-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw L. van Woudenberg
8
Opleiding Human Resource Management B

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze zijn beide naar volle tevredenheid geweest." - 16-07-2019 00:00

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze… alles lezen - 16-07-2019 00:00