Ervaringen met Human Resource Management (HRM)

8,5
Gemiddelde score van Human Resource Management (HRM) producten
Gebaseerd op 232 ervaringen
Alex Engel
starstarstarstarstar_half
Alex Engel
Partner
9
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"De training Van Opleiden Naar Oplossen heeft mij echt aan het denken gezet. Je leert na te denken over issues in de organisatie en hoe die op te lossen d.m.v. een heldere analyse van dat issue. " - 07-07-2020 07:34

"De training Van Opleiden Naar Oplossen heeft mij echt aan het denken gezet. Je leert na te denken over issues in de organisatie en hoe die o… alles lezen - 07-07-2020 07:34

starstarstarstarstar
Hans Prinsen
partner EMC Performance
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"De cursus van Opleiden naar oplossen van Guus van Deelen vond ik 3 x P: Prettig (qua toon) Praktisch (op de performance gericht) en Prettig prikkelend. Dank je wel Guus. " - 03-07-2020 10:18

"De cursus van Opleiden naar oplossen van Guus van Deelen vond ik 3 x P: Prettig (qua toon) Praktisch (op de performance gericht) en Prettig … alles lezen - 03-07-2020 10:18

starstarstarstarstar
Ilona Boomsma
Adviseur Leren en Ontwikkelen
10
Van opleiden naar oplossen | HR | HRM | L&D | HRD | Leren

"Praktisch, relevant en super leerzaam om met vakgenoten te sparren. Ik heb er mooie contacten aan overgehouden en pas zowel de denkwijze als een aantal van de praktische tools nog dagelijks toe. Kortom: aanrader! " - 03-07-2020 08:27

"Praktisch, relevant en super leerzaam om met vakgenoten te sparren. Ik heb er mooie contacten aan overgehouden en pas zowel de denkwijze als… alles lezen - 03-07-2020 08:27

starstarstarstarstar
Astrid D
Sales
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"In deze tijd waar veel mensen te maken hebben met stress- en burnout een fijne aanvulling op mijn coachingsopleiding. Het boek en de digitale leeromgeving zijn blijvend. Bijeenkomsten met ervaren docent en de praktijkvoorbeelden en oefeningen zeer waardevol. " - 13-12-2019 10:24

"In deze tijd waar veel mensen te maken hebben met stress- en burnout een fijne aanvulling op mijn coachingsopleiding. Het boek en de digital… alles lezen - 13-12-2019 10:24

starstarstarstarstar_half
Raja
adviseur stralingsdeskundige
9
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Prettige sfeer en een ervaren docente. Goede interactie met de groep en feedback geven aan mekaar ging ook heel goed. Inhoud was makkelijk te volgen, omdat er tussentijds even werd stilgestaan binnen de groep of we het allemaal snapten. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en afgerond." - 11-12-2019 09:40

"Prettige sfeer en een ervaren docente. Goede interactie met de groep en feedback geven aan mekaar ging ook heel goed. Inhoud was makkelijk t… alles lezen - 11-12-2019 09:40

starstarstarstarstar
S. Buizer
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"De opleiding is actueel en een combinatie van theorie, oefenen en ervaren. Ondanks het soms zware thema wist de docent een goede en prettige sfeer te creëren waardoor ik me op mijn gemak voelde. Topervaring!" - 06-12-2019 14:52

"De opleiding is actueel en een combinatie van theorie, oefenen en ervaren. Ondanks het soms zware thema wist de docent een goede en prettige… alles lezen - 06-12-2019 14:52

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Learning & Development voor HRM'ers (HR) (ook online virtual classroom)

"Babette is een goede, enthousiaste trainer met veel praktijkervaring. Door haar energie, de goede opdrachten en de praktijkverhalen heb ik veel van deze training geleerd en heb ik er met veel plezier aan deelgenomen" - 22-11-2019 09:39

"Babette is een goede, enthousiaste trainer met veel praktijkervaring. Door haar energie, de goede opdrachten en de praktijkverhalen heb ik v… alles lezen - 22-11-2019 09:39

starstarstarstarstar_half
Namrita Jharihar
HR
9
Learning & Development voor HRM'ers (HR) (ook online virtual classroom)

"De opleiding had een goede balans tussen theorie en praktijk. De docent was duidelijk in haar communicatie en deelde haar praktijkervaringen met ons. Ze heeft voor een veilige en vertrouwde sfeer gezorgd. De groep was precies groot genoeg om ook van elkaar te leren. Het opleidingsinstituut had alles tot in de puntjes geregeld: van locatie tot het opleidingsmateriaal. De online leeromgeving is ook ideaal om in contact te blijven met de mede cursisten. Complimenten aan ICM! " - 19-11-2019 19:22

"De opleiding had een goede balans tussen theorie en praktijk. De docent was duidelijk in haar communicatie en deelde haar praktijkervaringen… alles lezen - 19-11-2019 19:22

starstarstarstarstar_half
Dik Veefkind
9
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"Prima cursus. Praktisch, goed aansluitend op kennisniveau en goede ondersteuning via de portal. Theorie en praktijk mooi in balans. Eigen casuïstiek in te brengen. Ik heb er veel aan gehad." - 14-11-2019 11:53

"Prima cursus. Praktisch, goed aansluitend op kennisniveau en goede ondersteuning via de portal. Theorie en praktijk mooi in balans. Eigen ca… alles lezen - 14-11-2019 11:53

starstarstarstarstar_half
Van de Pol
Teamleider
9
Personeelsmanagement (HRM) (ook online virtual classroom)

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn 2e opleiding bij ICM. Ik zou het iedereen aanbevelen." - 09-10-2019 10:54

"Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn … alles lezen - 09-10-2019 10:54

starstarstarstarstar
Fred Batten
10
Stress- en burn-outbegeleiding (HR) (ook online virtual classroom)

"In het voorjaar van 2019 deze training gevolgd. Mooie mix tussen thuis inlezen in de theorie en ervaringsgericht leren tijdens de trainingsdagen. Een trainer die zich kwetsbaar opstelt waardoor de groep dit ook doet wat het leereffect positief beinvloed. Erg goede training die ik iedereen aanraad die meer wil weten over dit onderwerp." - 03-10-2019 07:41

"In het voorjaar van 2019 deze training gevolgd. Mooie mix tussen thuis inlezen in de theorie en ervaringsgericht leren tijdens de trainingsd… alles lezen - 03-10-2019 07:41

Sjoerd van der Zee
starstarstarstarstar_border
Sjoerd van der Zee
Directeur. P&O
8
Top-HR Leiderschapsprogramma

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische vraagstukken / opdrachten, die door de sprekers vanuit de eigen positie persoonlijk en open werden verteld" - 06-09-2019 12:59

"Goede inhoudelijke sprekers geregeld en zelf goede aansluiting op de groep op inhoud en relationeel. Programma op goed niveau; strategische … alles lezen - 06-09-2019 12:59

starstarstarstarstar_border
Mevrouw P.W. Fokke-Benes
8
Opleiding Human Resource Management A

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het geleerde kan je gelijk toepassen in de praktijk. Ik herken nu sneller situaties en kan hier nu sneller op inspelen. Ook leuke cursisten waar ik veel van heb geleerd. Het is fijn dat zij ook uit de praktijk komen. Tevens speelt de goede trainer ook een grote rol. Ik zou het iedereen aanraden die veel in de operatie werkzaam is en zijn kennis wil verbreden en of de volgende stap wil maken." - 30-07-2019 00:00

"Het was een leerzame training. Vooral voor mensen die alles uit de ervaring hebben geleerd en meer theoretische kennis op willen doen. Het g… alles lezen - 30-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw L. van Woudenberg
8
Opleiding Human Resource Management B

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze zijn beide naar volle tevredenheid geweest." - 16-07-2019 00:00

"Waardevol en sluit goed aan op de praktijk. De trainer was een extra motivator. Binnen een jaar tijd heb ik 2 IMK opleidingen gedaan en deze… alles lezen - 16-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw A. Giraud
8
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de training zeer goed en nuttig. Marjan heeft een uiterst prettige manier van lesgeven.
De stof wordt als leidraad gebruikt, en er is voldoende ruimte om af te wijken naar praktijksituaties, die het meest leerzaam zijn." - 12-07-2019 00:00

"Ik vond de training zeer goed en nuttig. Marjan heeft een uiterst prettige manier van lesgeven. De stof wordt als leidraad gebruikt, en er … alles lezen - 12-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw M. Verbeek - Leeuwenburgh
8
Opleiding Human Resource Management B

"Nuttig en interessant, direct toepasbaar in de praktijk. Leraar geeft goede reflecties, helpt in je persoonlijke ontwikkeling en stuurt op een prettige manier de groep aan waardoor er dynamiek ontstaat. Top!!" - 06-07-2019 00:00

"Nuttig en interessant, direct toepasbaar in de praktijk. Leraar geeft goede reflecties, helpt in je persoonlijke ontwikkeling en stuurt op e… alles lezen - 06-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw L. Blom-Solleveld
9
Opleiding Human Resource Management A

"Heel goede kwaliteit van lesstof en erg leuke docenten, goede uitleg van de uitgebreide theorie, directe link met de praktijk en persoonlijke focus. Door de praktijkgerichte uitwisseling is je studiegroep meteen een intervisiegroep." - 03-07-2019 00:00

"Heel goede kwaliteit van lesstof en erg leuke docenten, goede uitleg van de uitgebreide theorie, directe link met de praktijk en persoonlijk… alles lezen - 03-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw C.C.H.B.M. Elbers
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik heb de opleiding gekozen omdat deze mij het meest toepasbaar leek in de praktijk. Ik heb wekelijks handvaten gekregen die ik direct kon toepassen in mijn werk. Omdat ik al veel praktijk ervaring heb in HR maar nooit een solide opleiding daarvoor heb gevolgd was dit juist het haakje waar ik behoefte aan had en waarop ik kan voortborduren. Ik heb veel gehad aan de praktijkvoorbeelden en oefeningen van trainer Laiza Faerber. Daarnaast kon ik vaak een beroep doen op haar kennis tussen de lessen door en was ze altijd bereid om met je mee te denken. Verder heb ik ook na de lessen vaak praktijksituaties met haar kunnen bespreken wanneer er tijdens de lessen geen ruimte voor was. Ik vond dat niet alleen heel prettig maar heb daar in mijn werk echt veel profijt van gehad. Bedankt Laiza!" - 01-07-2019 00:00

"Ik heb de opleiding gekozen omdat deze mij het meest toepasbaar leek in de praktijk. Ik heb wekelijks handvaten gekregen die ik direct kon t… alles lezen - 01-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw S.A.M. van den Heuvel
9
Opleiding Human Resource Management A

"Combinatie van de theorie en praktijkervaring van mede cursisten zorgt dat de training erf praktisch en informatiefis. Sluit perfect aan op de praktijk. Eindopdracht zorgt er voor dat je de stof ook gaat toepassen in de praktijk." - 30-06-2019 00:00

"Combinatie van de theorie en praktijkervaring van mede cursisten zorgt dat de training erf praktisch en informatiefis. Sluit perfect aan op … alles lezen - 30-06-2019 00:00

starstarstarstarstar
Teunis
10
HBO Personeelsmanagement HRM met erkend diploma

"Ik ben al even in de functie van personeelsfunctionaris, maar ben er ingerold.
Daarom had ik behoefte aan een goede opleiding waar ik veel kon leren, maar ook een papiertje kreeg.
Ik heb deze opleiding daarom bij Ogive opleidingen gevolgd. En met veel plezier.
Leuke opleiding, fijne docent die moeilijke onderwerpen makkelijk kon uitleggen en een leuke groep.
Super naar de zin gehad." - 11-03-2019 16:05

"Ik ben al even in de functie van personeelsfunctionaris, maar ben er ingerold. Daarom had ik behoefte aan een goede opleiding waar ik veel … alles lezen - 11-03-2019 16:05

starstarstarstarstar_border
Frida De vries
8
Opleiding Human Resource Management A

"De cursus sluit goed aan op de praktijk. Blij met de cursusmappen, goed te gebruiken als naslagwerk. Jammer dat de theorie hier en daar verouderd was (obv recente wetsveranderingen). De trainer blonk geweldig uit in haar persoonlijke benadering en het leiden van de groep in het delen en begeleiden van praktijkervaringen." - 01-03-2019 00:00

"De cursus sluit goed aan op de praktijk. Blij met de cursusmappen, goed te gebruiken als naslagwerk. Jammer dat de theorie hier en daar vero… alles lezen - 01-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw H.M.L. Marcellis-van Dijck
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond het erg leerzaam, maar ook gezellig. Veel van wat we geleerd hebben, kan ik in mijn praktijk situatie toepassen. Dat wat ik zocht in een opleiding, dat heb ik bij jullie gevonden. Ook ben ik zeer tevreden over mijn trainer Kristel. Haar uitleg en haar ervaring hebben me zeer geholpen. Ook over haar snelle reacties ben ik erg te spreken. Wellicht volgt er nog een training bij IMK voor mij, maar dan ook weer in de winterperiode." - 27-02-2019 00:00

"Ik vond het erg leerzaam, maar ook gezellig. Veel van wat we geleerd hebben, kan ik in mijn praktijk situatie toepassen. Dat wat ik zocht i… alles lezen - 27-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw A. Lemaire-van Ingen
8
Opleiding Human Resource Management A

"De opleiding HRM-A sluit goed aan op de dagelijkse praktijk. De trainer vult de lesstof uit het boek aan met voorbeelden en praktische toepassingen. Ze heeft een plezierige manier van presenteren en terugkoppelen en weet de aandacht van de groep goed vast te houden. Het contact met en de uitwisseling tussen de deelnemers heeft zeker een grote meerwaarde. De locatie vanBCN Rotterdam is prima bereikbaar en de verzorging en faciliteiten bijzonder goed.
Er zijn wat verbeterpunten als het gaat om de kwaliteit van het schriftelijke materiaal, en de internetomgeving is soms wat weerbarstig." - 25-02-2019 00:00

"De opleiding HRM-A sluit goed aan op de dagelijkse praktijk. De trainer vult de lesstof uit het boek aan met voorbeelden en praktische toepa… alles lezen - 25-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw L. Oosterdijk
9
Opleiding Human Resource Management A

"Zeer interessant. Inspirerende docente. De locatie was goed te bereiken. Wat jammer was dat we het 2e deel van de training maar met in totaal 4 cursisten waren. Dat was een te kleine groep omdat er ook wel eens iemand ontbrak. De training werd daardoor ook met een les verkort." - 21-02-2019 00:00

"Zeer interessant. Inspirerende docente. De locatie was goed te bereiken. Wat jammer was dat we het 2e deel van de training maar met in totaa… alles lezen - 21-02-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M.M.W. Jansen
9
Opleiding Human Resource Management A

"Ik vond de HRM A -training zeer leerzaam. De leerstof van alle vier modules is voor mij heel nuttig geweest en herkenbaar vanuit de praktijk. De verwachting die ik ervan had is zeker uitgekomen en ik merk dat ik mij, door de opgedane kennis, zekerder voel in mijn functie als HRM adviseur. Het is een aanrader voor iedereen die het HRM-vak is ingerold en op zoek is naar een stevige fundamentele basis." - 20-02-2019 00:00

"Ik vond de HRM A -training zeer leerzaam. De leerstof van alle vier modules is voor mij heel nuttig geweest en herkenbaar vanuit de praktijk… alles lezen - 20-02-2019 00:00