Data visualisatie met Python

Type product

Data visualisatie met Python

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Data visualisatie met Python

Deze training geeft je een uitgebreide introductie tot datavisualisatie met behulp van Python, met een focus op drie belangrijke bibliotheken: Matplotlib, Bokeh en Plotly. Je begint de training door te leren hoe je deze bibliotheken kan installeren en gebruiken om een verscheidenheid aan visualisaties te maken. Je onderzoekt lijndiagrammen, staafdiagrammen en histogrammen. Daarnaast maak je kennis met box-and-whisker-plots, inclusief betrouwbaarheidsintervallen, het toevoegen van gemiddelden, evenals het construeren van gegroepeerde box-and-whisker-plots. Je leert hoe je gegevensrelaties effectief kunt visualiseren met behulp van spreidingsdiagrammen, inclusief d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Datavisualisatie, Data Science Python, Python, Big Data en Data Analyse.

Data visualisatie met Python

Deze training geeft je een uitgebreide introductie tot datavisualisatie met behulp van Python, met een focus op drie belangrijke bibliotheken: Matplotlib, Bokeh en Plotly. Je begint de training door te leren hoe je deze bibliotheken kan installeren en gebruiken om een verscheidenheid aan visualisaties te maken. Je onderzoekt lijndiagrammen, staafdiagrammen en histogrammen. Daarnaast maak je kennis met box-and-whisker-plots, inclusief betrouwbaarheidsintervallen, het toevoegen van gemiddelden, evenals het construeren van gegroepeerde box-and-whisker-plots. Je leert hoe je gegevensrelaties effectief kunt visualiseren met behulp van spreidingsdiagrammen, inclusief de functie van jitter bij het bekijken van individuele gegevenspunten en het configureren van spreidingsdiagrammen met doorlopende waardeassen. Vervolgens verken je zowel plotly.express voor het maken van visualisaties als plotly.graph_objects voor het gedetailleerd aanpassen van diagrammen. De training wordt afgesloten met de constructie en toepassingen van geavanceerde kaarten in Plotly, zoals radarkaarten voor het presenteren van multidimensionale ordinale gegevens langs verschillende assen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.