Technisch Programmamanagement

Type product

Technisch Programmamanagement

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In deze training krijg je een breed inzicht in Technisch Programmamanagement.

Technisch Programmamanagement is een strategische organisatorische functie die toezicht houdt op één of meerdere technische projecten voor een bedrijf. Programma's onderscheiden zich van portfolio's, projecten en producten. In deze training leer je onderscheid te maken tussen deze drie. Je onderzoekt de technische levenscyclus van het programma, de communicatie met belanghebbenden en de Agile-fundamenten. Ontdek effectief programmabeheer, veranderingsmanagement en verduidelijking van vereisten. Ook duik je in de toewijzing van middelen, strategische afstemming, risicoanalyse, systeemarchitectuur en DevOps-cultuur. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Programmamanagement, Projectmanagement, Projectmatig werken, PRINCE2 en Eventmanagement.

In deze training krijg je een breed inzicht in Technisch Programmamanagement.

Technisch Programmamanagement is een strategische organisatorische functie die toezicht houdt op één of meerdere technische projecten voor een bedrijf. Programma's onderscheiden zich van portfolio's, projecten en producten. In deze training leer je onderscheid te maken tussen deze drie. Je onderzoekt de technische levenscyclus van het programma, de communicatie met belanghebbenden en de Agile-fundamenten. Ontdek effectief programmabeheer, veranderingsmanagement en verduidelijking van vereisten. Ook duik je in de toewijzing van middelen, strategische afstemming, risicoanalyse, systeemarchitectuur en DevOps-cultuur. Ten slotte verdiep je je in het selecteren van prestatiestatistieken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.