Examen PE Pensioen

Tijdsduur

Examen PE Pensioen

Lindenhaeghe
Logo van Lindenhaeghe
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Lindenhaeghe heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 518 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je direct in!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het PE-examen Pensioen omvat 23 examenvragen over Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Pensioen, waarbij jouw verworven kennis over de theoretische aspecten wordt getest. Tijdens de opleiding en de oefenexamens behandelen we deze theorie uitgebreid, zodat je goed voorbereid aan het examen kunt beginnen.  Bij Lindenhaeghe werken we samen met meer dan 55 professionele toetscentra, verspreid over heel Nederland, waar je terecht kunt om het PE-examen Pensioen af te leggen. Je hebt de mogelijkheid om het examen in te plannen op een dag naar keuze, van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als 's avonds. Op deze manier kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt en op het tijdstip…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PE Pensioen, Pensioen, Permanente educatie (PE), WFT (Wet Financieel Toezicht) en Wft Basis.

Het PE-examen Pensioen omvat 23 examenvragen over Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Pensioen, waarbij jouw verworven kennis over de theoretische aspecten wordt getest. Tijdens de opleiding en de oefenexamens behandelen we deze theorie uitgebreid, zodat je goed voorbereid aan het examen kunt beginnen.  Bij Lindenhaeghe werken we samen met meer dan 55 professionele toetscentra, verspreid over heel Nederland, waar je terecht kunt om het PE-examen Pensioen af te leggen. Je hebt de mogelijkheid om het examen in te plannen op een dag naar keuze, van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als 's avonds. Op deze manier kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt en op het tijdstip dat het beste voor jou uitkomt.  Binnen 48 uur nadat je het examen hebt afgerond, ontvang je het resultaat van DUO. Bij een geslaagd resultaat ontvang je het PE-certificaat Pensioen, waarmee je jouw bevoegdheid behoudt om advies te geven op het gebied van pensioenen. Dit certificaat heeft tevens een waardevolle toevoeging voor jouw verdere carrière. 
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.