Columbus: de zelfkennis workshop (Zakelijk Tarief)

Tijdsduur

Columbus: de zelfkennis workshop (Zakelijk Tarief)

Move a Mountain bewustzijnstrainingen
Logo van Move a Mountain bewustzijnstrainingen

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Trainingen die je leven blijvend veranderen!

Columbus

….een innerlijke ontdekkingsreis

Je hebt het goed voor elkaar. Je werk, je gezin, je sociale leven. Maar ergens knaagt er iets. Soms merk je dat je last hebt van de hoge verwachtingen van anderen. Je twijfelt of je wel op de juiste weg zit met je werk. Je hebt het gevoel dat je steeds dezelfde dingen overkomen of worden aangedaan. Je hebt weinig energie of voelt je moe en uitgeput. Of je denkt dat je veel meer uit het leven zou kunnen halen, als je maar zou weten hoe…

Er is een manier om er achter te komen wie je echt bent en wat je werkelijk wilt. Columbus is een training die in het teken staat van jouw innerlijke ontdekkingsreis. Je leert vol inspiratie je eigen keuzes te maken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfkennis & zelfinzicht, Assertiviteit, Zelfbewustzijn, Feedback geven en NLP.

Trainingen die je leven blijvend veranderen!

Columbus

….een innerlijke ontdekkingsreis

Je hebt het goed voor elkaar. Je werk, je gezin, je sociale leven. Maar ergens knaagt er iets. Soms merk je dat je last hebt van de hoge verwachtingen van anderen. Je twijfelt of je wel op de juiste weg zit met je werk. Je hebt het gevoel dat je steeds dezelfde dingen overkomen of worden aangedaan. Je hebt weinig energie of voelt je moe en uitgeput. Of je denkt dat je veel meer uit het leven zou kunnen halen, als je maar zou weten hoe…

Er is een manier om er achter te komen wie je echt bent en wat je werkelijk wilt. Columbus is een training die in het teken staat van jouw innerlijke ontdekkingsreis. Je leert vol inspiratie je eigen keuzes te maken.

Is Columbus iets voor jou? Columbus is bedoeld voor iedereen die aan het roer van zijn of haar eigen leven wil staan. Voor iedereen die erkent dat zijn of haar persoonlijke effectiviteit voor verbetering vatbaar is en bereid is dit op een dieper niveau te onderzoeken in zichzelf.

Ongeacht de mate van succes in je leven en loopbaan, vermoed je dat er in jezelf een groter potentieel aan talenten en waardevolle eigenschappen aanwezig is dan je nu gebruikt.
In dat licht ben je bereid om jouw persoonlijke gewoontes in denken, voelen en gedrag te onderzoeken. Want die vanzelfsprekende gewoontes beperken je gedragsrepertoire en zijn vaak de oorzaak van een eenzijdige manier van optreden. Bijvoorbeeld als een overdaad aan rationaliseren een wezenlijk contact met anderen in de weg staat. Of als de neiging om dienstbaar te zijn aan anderen ten koste gaat van je eigen autonomie en wilskracht.

Resultaat Na Columbus ben je 'wijzer' geworden over jezelf en heb je meer zicht op wie je bent en wat er werkelijk toe doet in jouw leven.
Je hebt het verschil ervaren tussen handelen vanuit gewoonte of vanuit je vrije bewustzijn, dat niet is gekleurd door je verleden. Daardoor ga je anders invulling geven aan je werk en aan je leven.

• Meer zelfkennis en inzicht in je persoonlijkheid
• Meer acceptatie van je gedrag, denken en voelen
• Meer daadkracht
• Betere communicatie (met jezelf en anderen)
• Meer motivatie
• Meer betrokkenheid op anderen
• Makkelijker in je leven staan
• Meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven
• Je gaat doen wat je eigenlijk wilt

Zaken die tijdens de workshop aan de orde komen

Persoonlijkheid, kwaliteiten, zelfbeelden, integratie van denken, doen en handelen, bewustwording, zingeving, bezieling en inspiratie.

Werkvormen

Theorie, visualisaties, praktijkoefeningen, lichaamswerk, meditatie en momenten van overweging.

Meest gestelde vragen over de Columbus

 • Zijn er boeken die ik kan lezen over de onderwerpen van de workshop?
  Op onze website is een uitgebreide literatuurlijst opgenomen. Na afloop van de Columbus workshop krijg je van ons een lijst met literatuur die wij aanbevelen.
 • Hoe houd ik mijn ervaringen in de workshop vast?
  Tijdens de workshop krijg je een aantal suggesties om je ervaringen levend te houden.

 • Wat kan ik na Columbus nog doen aan mijn ontwikkeling?
  Wij hebben een compleet programma-aanbod wat twee richtingen op gaat. Je kunt verder gaan met je persoonlijk proces door deel te nemen aan de Innerlijk Kompas training, de Onthulling en verschillende themaworkshops en retraites. Wil je je inzichten inzetten in het begeleiden van anderen, dan kun je overwegen om de Move a Mountain Coachopleiding te volgen.

 • Waarom houden jullie een kennismakingsgesprek voorafgaand aan Columbus?
  Zowel jij als Move a Mountain bewustzijnstrainingen hebben belang bij een kennismakingsgesprek. Jij kunt kennismaken met ons, je vragen stellen en alvast wat sfeer proeven. Wij gebruiken dit gesprek om kennis te maken met jou en om samen met jou te kijken of dit een geschikte workshop voor jou is.

 • Moet ik een probleem hebben om deel te kunnen nemen?
  Nee hoor. Sommige mensen hebben een concrete aanleiding (probleem) om aan deze workshop deel te willen nemen. Anderen hebben behoefte aan meer zelfinzicht en verdieping.

 • Mijn baas moet eigenlijk naar een training, hij is er de oorzaak van dat ik niet goed functioneer.
  Het zou heel goed kunnen dat jouw baas baat kan hebben bij onze trainingen. Er gebeurt echter ook iets met jou, anders zou deze gedachte niet bij je opkomen. Je kunt misschien wel snappen dat in dit geval jouw baas iets bij jou triggert. Vanuit bewustzijnsontwikkeling is het goed om hier bij jezelf onderzoek te doen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jij je tot de wereld (ook je baas) verhoudt. Wanneer je hier inzicht in hebt, ontstaat er ook keuzevrijheid en dat geeft meer ruimte dan dat je nu voor mogelijk houdt.

 • Volgens mij ligt het echt aan mijn omstandigheden, daar kan ik zelf toch niets aan doen?
  Een boeddhistisch leraar heeft ooit gezegd: ‘als je de wereld wilt veranderen, moet je er anders naar kijken’. En dit is wat ons betreft waar.

 • Wat als ik alleen maar informatie wil en nog niet wil kiezen?
  Dat kan natuurlijk altijd. Je kunt via deze website je vraag stellen en wij zullen je een zo helder mogelijk antwoord geven op je vraag.

 • Wordt er veel gehuild?
  Deze vraag krijgen we regelmatig tijdens intakegesprekken. Ja, er wordt weleens gehuild. Alle emotionele uitingen komen zoals je je kunt voorstellen tijdens de workshop voorbij. Hier hoef je niet van te schrikken of er iets van te vinden. Emoties horen bij mensen, dus tranen ook. Overigens wordt er ook veel gelachen.

 • Wat is eigenlijk het voordeel van een groepstraining?
  Er zijn een aantal voordelen. Andere groepsleden kunnen soms de kolen voor je uit het vuur halen. Vragen die jij misschien niet durft te stellen, worden alsnog gesteld.
  Je merkt dat je niet de enige bent met vragen/problemen in het leven.
  De groepsdynamiek draagt bij aan jouw proces. Je doet iets op aan de andere groepsleden die op dat moment de wereld representeren. Dit helpt je om je eigen thema’s beter in beeld te krijgen en te onderzoeken.

 • Kan ik ook ’s avonds gewoon naar huis gaan, ik slaap het liefst in mijn eigen bed.
  Dat snappen wij en tegelijkertijd is het programma zo opgebouwd dat het niet goed is als deelnemers ’s avonds naar huis gaan. Er is ook nog een avondprogramma waardoor het gewoonweg niet fijn is om daarna nog naar huis te gaan. Bovendien heeft deze meerdaagse workshop het voordeel dat je je voor een paar dagen aan de buitenwereld kunt onttrekken en je helemaal op jezelf kunt richten.

 • Ik ben bang dat er een beerput opengaat en dat ik dat dan niet meer kan stoppen.
  Dit is een veel voorkomende angst, waarvan in onze praktijk nog nooit gebleken is dat het zo is. 
Natuurlijk komen er dingen los. Hier kan en mag je vertrouwen op de professionaliteit van onze trainers en coaches. Je wordt nooit aan je lot overgelaten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.