Keynote-training "Spreken zoals TED"

Tijdsduur

Keynote-training "Spreken zoals TED"

Inspiring Speech
Logo van Inspiring Speech
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Inspiring Speech heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wij helpen ondernemers, teamleiders, coaches en anderen om helder en authentiek te communiceren met tastbare impact voor elk publiek. 

Door de wereldwijd bekeken speeches heeft TED een nieuwe standaard gezet voor inspirerende sprekers. Op basis van zijn ervaring als TEDX-spreker, leert Peter Perceval je samen met An Nelissen hoe je zelf zo’n presentatie in mekaar moet steken. Ontdek hoe storytelling, humor en geloofwaardigheid door authenticiteit de basisingrediënten zijn van jouw eigen speech en kom meemaken welke impact jouw verhaal heeft op het publiek. Een intensief parcours van 6 maanden maakt van jou een inspirerende, motiverende en creatieve topspreker voor elk publiek. Een unieke kans om onder begeleiding van topprofessionals in zes maanden te werken naar een prestatie die iedereen zal verbazen: je eigen keynotespee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spreken in het openbaar, Presenteren, Overtuigend presenteren, Spreekangst en Communicatieve vaardigheden.

Wij helpen ondernemers, teamleiders, coaches en anderen om helder en authentiek te communiceren met tastbare impact voor elk publiek. 

Door de wereldwijd bekeken speeches heeft TED een nieuwe standaard gezet voor inspirerende sprekers. Op basis van zijn ervaring als TEDX-spreker, leert Peter Perceval je samen met An Nelissen hoe je zelf zo’n presentatie in mekaar moet steken. Ontdek hoe storytelling, humor en geloofwaardigheid door authenticiteit de basisingrediënten zijn van jouw eigen speech en kom meemaken welke impact jouw verhaal heeft op het publiek. Een intensief parcours van 6 maanden maakt van jou een inspirerende, motiverende en creatieve topspreker voor elk publiek. Een unieke kans om onder begeleiding van topprofessionals in zes maanden te werken naar een prestatie die iedereen zal verbazen: je eigen keynotespeech van 18 minuten waarmee je een publiek kan inspireren, mét videoregistratie!

Wij kunnen bijna niet wachten om te starten!  Wat gaan we doen?

-Inspirerende Webinars en calls
-Live coaching dagen
-Individuele coaching
-Fantastisch eindevenement in het theater

  • Tips & tricks om jouw verhaal te bewerken tot een multimedia-ervaring.
  • Schrijfsessies waarin jouw werk individueel begeleid wordt.
  • Hulp bij het vertalen van jouw ideeën naar inspirerende beelden.
  • Een exclusieve verzameling inspirerende voorbeelden voor elk aspect.
  • Praktische richtlijnen voor de vormgeving van je performance.
  • Gedetailleerde coaching met als einddoel het schrijven en brengen van een multimediale speech van 20 minuten en het injecteren van humor daarin.

De volledige informatie vindt u op onze website!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.