Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Roeland Mesland+4
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

Speechen.nl
Logo van Speechen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Speechen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 311 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht
Gebaseerd op 80 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
van Erp
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik ben super blij dat ik deze training heb mogen volgen. Je gaat aan de slag met je spreekangst. Je leert geen trucs om het te verbloemen, maar moet jezelf de vraag gaan stellen waar de spreekangst vandaan komt. Hierdoor is de training persoonlijk en kwetsbaar. Dit hebben Sara en Douwke oprecht heel prettig begeleid. Ik zou dit absoluut aanraden!" - 26-03-2024 09:46

"Ik ben super blij dat ik deze training heb mogen volgen. Je gaat aan de slag met je spreekangst. Je leert geen trucs om het te verbloemen, m… alles lezen - 26-03-2024 09:46

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
3 jun. 2024 tot 18 jun. 2024
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 juni 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 4 juni 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 17 juni 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 18 juni 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
5 sep. 2024 tot 20 sep. 2024
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 5 september 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 6 september 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 19 september 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 20 september 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
1 okt. 2024 tot 16 okt. 2024
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 oktober 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 4 oktober 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 15 oktober 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 16 oktober 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
placeAmsterdam
7 nov. 2024 tot 22 nov. 2024
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 november 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 8 november 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 21 november 2024, 10:00-17:30, Amsterdam
event 22 november 2024, 10:00-17:30, Amsterdam

Beschrijving

Persoonlijk groeien door krachtig en inspirerend leren spreken? Schrijf je nu in!

Na deze 4-daagse training spreek je onderscheidend en vol vertrouwen. Je hebt er zelfs plezier in! 

Training ‘Spreekangst wordt Stemkracht’

In deze spreekangst training leer je vrijuit en met vertrouwen spreken. Je leert omgaan met zenuwen en belemmerende gedachten. De angst die je nu ervaart zal na deze spreekangst training niet 100% verdwenen zijn.

Maar deze is wel gegarandeerd heel veel minder. Dit lees je ook zeker terug in reviews van deelnemers. Maar een gezonde dosis spanning vooraf aan presenteren hoort erbij.

Spreekangst kan je behoorlijk hinderen in opleiding, carrière en privé. Maar zodra je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je stappen gaan zetten. Pas d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Improvisatie, Spreekangst, NLP, Presenteren en Authentiek Presenteren en Verkopen.

Persoonlijk groeien door krachtig en inspirerend leren spreken? Schrijf je nu in!

Na deze 4-daagse training spreek je onderscheidend en vol vertrouwen. Je hebt er zelfs plezier in! 

Training ‘Spreekangst wordt Stemkracht’

In deze spreekangst training leer je vrijuit en met vertrouwen spreken. Je leert omgaan met zenuwen en belemmerende gedachten. De angst die je nu ervaart zal na deze spreekangst training niet 100% verdwenen zijn.

Maar deze is wel gegarandeerd heel veel minder. Dit lees je ook zeker terug in reviews van deelnemers. Maar een gezonde dosis spanning vooraf aan presenteren hoort erbij.

Spreekangst kan je behoorlijk hinderen in opleiding, carrière en privé. Maar zodra je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je stappen gaan zetten. Pas dan raak je mensen met je verhaal. En weet je anderen te inspireren.

Na de training Spreekangst wordt Stemkracht

Spreek je onderscheidend en vrijuit. Een gezonde dosis spanning vooraf presenteren of spreken hoort er soms bij. Maar je durft jezelf te zijn én je weet dat je kunt vertrouwen op je improvisatievermogen. Interactie met toehoorders gaat je gemakkelijk af.

Situaties waarin je resultaat zult zien:

  • Inspirerende (netwerk)gesprekken voeren
  • Succesvol spreken in het openbaar
  • Vergaderingen
  • Intern presenteren
  • Online trainingen of meetings
  • Pitchen
  • Anderen overtuigen
  • Omgaan met weerstand

Inhoud spreekangst training

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die last heeft van spreekangst en hierdoor in werk, studie of carrière belemmerd wordt. Ervaring met spreken is niet van belang, want de leerdoelen zijn immers persoonlijk. In het ons uitgebreide blog over spreekangst vind je een checklist ‘Heb ik spreekangst?’.

Ervaar je bij presenteren alleen gezonde spanning? In dat geval is de driedaagse presentatietraining ‘Goed leren presenteren’ meer geschikt.

Programma

Tijdens deze training ga je aan de slag met individuele leerdoelen waarop je persoonlijke feedback krijgt. Omgaan met spreekangst komt elke dag van de training intensief aan bod. Want we werken alle dagen aan angstreductie en het hanteerbaar maken van angst.

Dag 1: Rust in je presentatie

De eerste dag van deze spreekangst training beginnen we klein en voorzichtig. We zetten een eerste stap in het onderzoeken van je spreekangst. Om vanuit daar toe te werken naar positieve ervaringen. Je ontdekt hoe je kunt presenteren vanuit een juiste ademhaling. Gedurende de hele dag oefen je met vaardigheden zoals luisteren, improviseren en storytelling. Je ervaart de impact van focus vooraf middels een warming-up en ook het belang van de juiste ademhaling in je voorbereiding. We kijken naar het innemen van de rol van natuurlijk leider, rust inbouwen en een sterke opbouw van een presentatie of gesprek. Ook verken je de invloed van je stem, houding en plek de ruimte. En je onderzoekt het belang van contact met je publiek en de dynamiek van interactie.

Al deze belangrijke basisvaardigheden in het leren presenteren komen ook terug in de andere dagen van deze spreekangst training.

Dag 2: Verstevigen van vertrouwen

Deze dag gaan we werken aan het verstevigen van jouw vertrouwen in het spreken. We onderzoeken de beperkende overtuigingen achter jouw angst om te spreken. En we ontdekken samen wat je daarmee onderdrukt en juist extra ruimte geeft. Je ontdekt hoe jij meer als jezelf in de ontmoeting kan staan. En je ervaart een stukje van de moeiteloosheid die hiermee samen gaat. Stapsgewijs door middel van zorgvuldig opgebouwde oefeningen ga je ontdekken dat er voorbij jouw spreekangst vrijheid ligt die jij kunt ervaren. Improviserend ontdek je dat je steeds opnieuw in staat bent om een presentatie te geven over diverse onderwerpen.  Tijdens de deze dag van de spreekangst training krijg je ook inzicht in de balans tussen een efficiënte voorbereiding (waaronder mindmapping) en het loslaten daarvan.  Na deze dag weet je ook hoe je je kernboodschap als kapstok gebruikt.

Dag 3: Beweging en verankeren

Op de derde dag van deze spreekangst training ga je ervaren hoe beweging je kan helpen om je verhaal nog aansprekender te brengen. Je leert hoe je effectief gebruik kunt maken van de ruimte. En je speelt met contact maken met je publiek. Daarnaast leer je structuur aan te brengen in je verhaal. Je leert steeds meer je angst voor je te laten werken. Je ontdekt dat je angst je steeds minder in beslag neemt doordat je steeds meer vertrouwen, tools en positieve ervaringen hebt om uit te putten. Je oefent met metaforen en anekdotes en structuren voor de opbouw van je verhaal. En hoe de dynamiek bijdraagt aan een goede presentatie. Ook leer je hoe je toneeltechnieken effectief kunt inzetten daar waar deze aanvullend kunnen zijn. Je oefent aan de hand van een persoonlijke presentatie. Deze kun je tijdens de spreekangst training dus direct aanscherpen. Zo wordt jouw verhaal steeds meer jouw verhaal.

Dag 4: Elegant beïnvloeden

Deze dag zetten we de puntjes op de i. Want op deze laatste dag valt alles samen wat je hebt geleerd in deze spreekangst training. Tijdens deze dag krijg je inzicht in hoe je effectief kunt overtuigen, hoe je staat voor je verhaal en spreekt vanuit je hart. Extra aandacht is er vandaag voor het omgaan met weerstand. We gaan ook in op hoe je je publiek raakt en geboeid houdt. En je ervaart de kracht van duo-presentatie. Ook oefen je met een nieuwe zelf voorbereide presentatie. Aan het einde van de dag is je eigen verhaal glashelder en weet je hoe je vanaf nu overal kunt spreken. Je voelt dat jij dit kunt, doordat je hebt ervaren dat je met jouw spreekangst kunt dealen. Kortom: applaus gegarandeerd!

Investering training Spreekangst wordt Stemkracht

De prijs voor deze vierdaagse spreekangst training is inclusief koffie, thee, versnaperingen en een lekkere en gezonde lunch.

EXTRA: Een jaar lang gratis deelname aan onze aanscherpavonden om te oefenen en je kennis op te frissen (5x per jaar). Ter waarde van €100,-

EXTRA: Het handboek ‘Presenteren is een feest’, bestseller van Roeland Schweitzer (de grondlegger van Speechen.nl). Ter waarde van €21,-

Werkwijze

Tijdens de trainingen van Speechen.nl staat oefening voorop. Wij geloven dat het echte succes van een goede presentatietraining zit in oefenen in een groep en het krijgen van feedback. Je zult versteld staan van de vooruitgang die je boekt, juist door steeds kleine stappen te nemen.

Onze enthousiaste en deskundige trainers creëren een veilige omgeving binnen de kleine groepen waarmee ze trainen. Je oefent met de input die je zelf inbrengt. Op deze manier kun je al tijdens deze training je volgende presentatie voorbereiden en aanscherpen. Mensen zullen geboeid aan je lippen hangen.

Locatie

Deze training vindt plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie die bestaat uit een grote foyer met een eigen theaterzaal.

Black Cat Theatre
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV (slechtst 5 minuten lopen van station Sloterdijk).

9,4
Gemiddeld cijfer voor Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht
Gebaseerd op 80 ervaringen
starstarstarstarstar
van Erp
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik ben super blij dat ik deze training heb mogen volgen. Je gaat aan de slag met je spreekangst. Je leert geen trucs om het te verbloemen, maar moet jezelf de vraag gaan stellen waar de spreekangst vandaan komt. Hierdoor is de training persoonlijk en kwetsbaar. Dit hebben Sara en Douwke oprecht heel prettig begeleid. Ik zou dit absoluut aanraden!" - 26-03-2024 09:46

"Ik ben super blij dat ik deze training heb mogen volgen. Je gaat aan de slag met je spreekangst. Je leert geen trucs om het te verbloemen, m… alles lezen - 26-03-2024 09:46

starstarstarstarstar_half
Sanne van der Peet
9
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Super fijne training. Douwke en Sara zijn heel inspirerend, zorgen voor een veilige setting en dagen je echt uit om uit je comfortzone te stappen. Het gaat echt om het ervaren! Ik raad het iedereen aan." - 21-03-2024 13:41

"Super fijne training. Douwke en Sara zijn heel inspirerend, zorgen voor een veilige setting en dagen je echt uit om uit je comfortzone te st… alles lezen - 21-03-2024 13:41

starstarstarstarstar_half
Jan van Oosterhout
Projectleider
9
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Een ontzettend fijne begeleiding die een veilige veilige setting weten te creëren om het vertrouwen in spreken weer op te pakken. Naast de veilige setting is er ook veel kennis en onderbouwing waarom spreek angst ontstaat, dit wordt per individu onderzocht. Daarnaast geeft men goede handvaten om je weer veilig te voelen op het podium." - 21-03-2024 13:38

"Een ontzettend fijne begeleiding die een veilige veilige setting weten te creëren om het vertrouwen in spreken weer op te pakken. Naast de v… alles lezen - 21-03-2024 13:38

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik vond het een hele goede, nuttige, training. Je krijgt veel tips, er is genoeg tijd voor interactie en er wordt volop geoefend. De balans tussen lichaam en geest was voor mij een echte eye opener." - 18-03-2024 07:58

"Ik vond het een hele goede, nuttige, training. Je krijgt veel tips, er is genoeg tijd voor interactie en er wordt volop geoefend. De balans… alles lezen - 18-03-2024 07:58

starstarstarstarstar
Lidewij
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik had absoluut GEEN zin om deze training te starten, maar ben des te blijer dat ik het heb gedaan! Waar ik op dag 1 met veel spanning voor de groep stond te stuntelen, lukte het me op dag 4 een uitgebreid verhaal te vertellen waar ik me eigenlijk heel comfortabel voelde. Hoe bijzonder is dat!

Hoe persoonlijk, grappig, mooi, energiek en makkelijk presenteren kan zijn, laten Majlis en Sanna in de training zien. En veel hiervan hebben wij als cursisten ook ons eigen weten te maken.

Wat goed is om te benoemen is dat dit niet zomaar een presentatietraining is. Het gaat veel dieper dan dat. Net als het boek dat Majlis heeft geschreven, gaat het vooral om verbinding maken met anderen en jezelf laten zien. Wat niet altijd makkelijk is, maar waar tijdens de training ook aandacht aan wordt geschonken.

Dankjedankjedankje Majlis en Sanna voor jullie energie, aandacht, openheid, positiviteit en warmte <3

Ps. Het eten is HEERLIJK, gezond, gevarieerd, met veel snacks (dus je hoeft zelf echt NIETS mee te nemen, ook niet als je vega(n) eet) en de koffie is ook TOP!" - 09-03-2024 15:42

"Ik had absoluut GEEN zin om deze training te starten, maar ben des te blijer dat ik het heb gedaan! Waar ik op dag 1 met veel spanning voor … alles lezen - 09-03-2024 15:42

starstarstarstarstar
J. Ottens
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ontzettend bijzonder om mee te maken hoe in een paar dagen tijd je met persoonlijke verhalen impact kan maken op het publiek en met hele goede handvaten een goed verhaal neer kunt zetten. Ook de inzet en positieve energie van Douwke en Maijlis is geweldig. Ik kan deze training van harte aanbevelen." - 15-12-2023 15:34

"Ontzettend bijzonder om mee te maken hoe in een paar dagen tijd je met persoonlijke verhalen impact kan maken op het publiek en met hele goe… alles lezen - 15-12-2023 15:34

Marcin Koziuk
starstarstarstarstar
Marcin Koziuk
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Het waren uitzonderlijke trainingsdagen die als een - in positieve zin - een aardverschuiving in mijn leven hebben gemaakt. En mij inspiratie en meer zelfvertrouwen hebben gegeven. Complimenten aan Dauwke en Majilis!" - 15-12-2023 15:32

"Het waren uitzonderlijke trainingsdagen die als een - in positieve zin - een aardverschuiving in mijn leven hebben gemaakt. En mij inspirati… alles lezen - 15-12-2023 15:32

starstarstarstarstar
Appels
Psycholoog
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"De training overtrof mijn verwachtingen. Had niet verwacht in 4 dagen zoveel te bereiken. Ik kan nu op het podium staan en bij mezelf blijven en beleef er zelfs plezier aan. Dat had ik eerder niet voor mogelijk gehouden. Alle ingrediënten van de training zorgen ervoor dat het beklijft (theorie middels verhalen, veel oefenen, veel aandacht voor fysiek kant van de angst) en aller een hele ervaren, kundige en betrokken trainer. Deze training steekt met kop-en-schouders uit boven andere trainingen." - 01-11-2023 16:14

"De training overtrof mijn verwachtingen. Had niet verwacht in 4 dagen zoveel te bereiken. Ik kan nu op het podium staan en bij mezelf blijve… alles lezen - 01-11-2023 16:14

Natalie Blank
starstarstarstarstar
Natalie Blank
HR-adviseur / Opleidingskundige
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Zien en gezien worden.
Laat je jezelf zien of doe je een act?

Hoe een mooi leerproces was en is dit voor mij.
Presenteren is natuurlijk maar de kapstok. Voor mij was het de ingang naar het ontdekken van mijn eigen kracht. Die erkennen en erin durven staan. Wow, dat is soms nog best spannend. De training heeft me precies dat geleerd wat ik nodig had. Om in een veilige en speelse omgeving te experimenteren en te leren. Een hele fijne en kundige trainer. Met haarscherpe feedback die behalve inzicht geeft ook houvast is voor de volgende stappen.

Deze training gun ik iedereen die weet en voelt dat er meer uit zichzelf te halen is." - 01-10-2023 10:44

"Zien en gezien worden. Laat je jezelf zien of doe je een act? Hoe een mooi leerproces was en is dit voor mij. Presenteren is natuurlijk… alles lezen - 01-10-2023 10:44

starstarstarstarstar
A. de Groot
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Hele fijne en goede training gevolgd bij Speechen. Goede mix tussen theorie, praktijk en veel oefenen. Daarnaast is Majlis heel kundig en heeft een fijne aanpak. Het heeft mij zeker geholpen!" - 16-02-2023 16:06

"Hele fijne en goede training gevolgd bij Speechen. Goede mix tussen theorie, praktijk en veel oefenen. Daarnaast is Majlis heel kundig en he… alles lezen - 16-02-2023 16:06

starstarstarstarstar
Sharon Rebel
leidinggevende
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Woorden schieten tekort om te omschrijven wat deze training voor mij heeft betekend. Allereerst fijn dat er over 'spreekangst' gesproken kan worden, zodat je er niet meer alleen mee zit. Je bent echt niet de enige!
De training werd enorm goed opgebouwd en begeleid. Zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht stond voorop. En natuurlijk veel oefenen. Je wordt echt uit je 'comfort zone' gehaald, maar dat zorgt wel voor de meeste groei. Dit zorgt er ook voor dat hetgeen wat ten grondslag ligt aan jouw 'spreekangst', meer naar de oppervlakte komt en daardoor kan worden aangekeken en aangepakt.
Ik zou deze training aan iedereen aanraden en heb dit op mijn werk ook al gedaan." - 15-02-2023 14:24

"Woorden schieten tekort om te omschrijven wat deze training voor mij heeft betekend. Allereerst fijn dat er over 'spreekangst' gesproken kan… alles lezen - 15-02-2023 14:24

starstarstarstarstar
ten Have
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Sterker nog als zeer verrijkend! Ter de eerste keer kwam ik met knikkende knieen de presentatiezaal binnen, de daaropvolgende keren ging het al veel gemakkelijker. Dank aan de prima trainer (Majilis) en de groep der cursisten!" - 13-02-2023 14:26

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Sterker nog als zeer verrijkend! Ter de eerste keer kwam ik met knikkende knieen de presentati… alles lezen - 13-02-2023 14:26

starstarstarstarstar
chang lin
directeur
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"het was een goeie cursus om je spreekangst te overwinnen.
je bent met een kleine groep zodat iedereen genoeg tijd krijgt.

De trainer was erg enthousiast en heeft veel geduld.

Het lunch was ook erg lekker." - 22-12-2022 16:28

"het was een goeie cursus om je spreekangst te overwinnen. je bent met een kleine groep zodat iedereen genoeg tijd krijgt. De trainer was… alles lezen - 22-12-2022 16:28

starstarstarstarstar
Stefan F.
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en vooral veel exposure liet Majlis ons omgaan met angst. Sterker nog: ze leerde ons stapsgewijs hoe we een goede presentatie moeten voorbereiden, oefenen, en geven, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden over mijn vaardigheden. Omdat Majlis inhoudelijk de nadruk op persoonlijke verhalen legde ontstond er snel een veilige omgeving.

Deze cursus bracht mij een fantastische, leerzame ervaring. Ik moest van ver komen! Niet alleen was openbaar spreken problematisch; ook talloze sociale situaties in mijn dagelijks ervaarde ik als zenuwslopend. Sinds de cursus merk ik dat de wereld er anders uitziet: uitnodigender, minder vijandig, vol mogelijkheden. Ook de angst zelf heeft een ander gezicht gekregen: ze houdt me minder snel tegen.

Kortom: een aanrader!" - 03-10-2022 03:19

"Tijdens deze cursus werd veel aandacht besteed aan de angst die optreedt bij het openbaar spreken. Door middel van oefeningen, theorie, en v… alles lezen - 03-10-2022 03:19

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Majlis weet meteen een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen eigen verhalen deelt inclusief zijzelf. Ze pikt de positieve punten uit je verhaal en ziet je groei. Want groeien deden we alle tien in de vier dagen!
Locatie prima en goede bereikbaarheid met de trein, top catering.
Ik zou het iedereen aanraden om deze training te volgen!!" - 30-09-2022 11:37

"Majlis weet meteen een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen eigen verhalen deelt inclusief zijzelf. Ze pikt de positieve punten uit … alles lezen - 30-09-2022 11:37

starstarstarstarstar_half
Albart Otte
9
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Een zeer leerzame training. Niet in de laatste plaats door de deskundigheid en passie van de trainer.
De eerste communicatietraining die mij echt verder heeft geholpen! Ik sta nu met meer zelfvertrouwen en meer rust voor een groep." - 19-09-2022 11:47

"Een zeer leerzame training. Niet in de laatste plaats door de deskundigheid en passie van de trainer. De eerste communicatietraining die mi… alles lezen - 19-09-2022 11:47

starstarstarstarstar
Noor vd Loo
Student
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Ik zou deze waardevolle training iedereen aanraden! Ik had nooit verwacht dat presenteren om iets werkelijk anders ging dat wat de meesten is "aangeleerd". De vierdaagse training van Majlis heeft mij verschillende theorieën en technieken geleerd om tijdens het presenteren mijn hart te gebruiken in plaats van mijn hoofd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn spreekangst heb kunnen tackelen, iets wat ik nooit had verwacht aangezien een zware paniekaanval mij bekroop zodra ik 10 seconde stond te presenteren. Dit was een van de meest waardevolle investeringen die ik ooit heb gedaan in mijn leven en waarschijnlijk ooit zal doen. Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen, daarvoor bedank ik Majlis en haar fijne begeleiding tijdens dit proces, ofwel "reis". Dank voor deze mooie kans!" - 12-07-2022 07:13

"Ik zou deze waardevolle training iedereen aanraden! Ik had nooit verwacht dat presenteren om iets werkelijk anders ging dat wat de meesten i… alles lezen - 12-07-2022 07:13

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Super leerzame sessies gehad om je gemakkelijker te voelen in presenteren. Majlis weet de juiste snaar te raken. Ook wordt er voor de juiste aanpak gekozen: een combi van veel oefenen en wat dieper inzoomen op persoonlijk leiderschap. Een absolute aanrader!" - 16-03-2022 08:14

"Super leerzame sessies gehad om je gemakkelijker te voelen in presenteren. Majlis weet de juiste snaar te raken. Ook wordt er voor de juiste… alles lezen - 16-03-2022 08:14

starstarstarstarstar
Marjorie Almeida
Styliste Dress for Success
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Een intensieve 4 daagse training, waarin je veel tools en oefeningen krijgt om te presenteren in een veilige omgeving met een top trainster! Persoonlijke ontwikkeling, houding en spreken komen allemaal aan bod." - 15-03-2022 09:43

"Een intensieve 4 daagse training, waarin je veel tools en oefeningen krijgt om te presenteren in een veilige omgeving met een top trainster!… alles lezen - 15-03-2022 09:43

starstarstarstarstar
Barbara
Contentmanager
10
Spreekangst overwinnen - Training Spreekangst wordt Stemkracht

"Een ontzettend leerzame cursus en echt eentje waar je voor altijd iets aan hebt. Je moet uit je comfort zone, maar Majlis is een fijne coach waarbij je je snel veilig voelt. Je leert veel over presenteren en krijgt nuttige oefeningen waar je zelf mee aan de slag kan. Na 4 dagen cursus liep ik een stuk zelfverzekerder de deur uit!" - 02-12-2021 13:30

"Een ontzettend leerzame cursus en echt eentje waar je voor altijd iets aan hebt. Je moet uit je comfort zone, maar Majlis is een fijne coach… alles lezen - 02-12-2021 13:30

Roeland Mesland
Roeland Mesland
Trainer - Presentation | Communication | Leadership development
Majlis Schweitzer
Majlis Schweitzer
Presentatietraining & persoonlijke ontwikkeling. Training, coaching, talks & tools voor mensen die hun potentieel willen leven.
9,7
Sara Bruinsma
Sara Bruinsma
Volledig vrij presenteren is mogelijk
9,7
Roeland Schweitzer
Roeland Schweitzer
communicatie, presenteren, identiteit, leiderschap, persoonlijkheid
9,2
Douwke de Backer
Douwke de Backer
Presentatietraining: goed verhaal - lekker gepresenteerd!

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Speechen.nl, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.