Schouten & Nelissen

Logo van Schouten & Nelissen
Adres:

Van Heemstraweg-West 5
5301 PA ZALTBOMMEL

Overzicht

Ervaringen (55)

Matt Spaak (1)
“Extreem slechte customer service. Wilde het intake gesprek aanpassen, wat eerst niet mogelijk was en vervolgens zonder overleg werd ingepland. Trai...”

 

Uw talent staat centraal
Talenten verder ontwikkelen. Dat is de kracht van Schouten & Nelissen. Of het nu gaat om het verder ontwikkelen van uw eigen talent of de talenten van uw team of organisatie. Wij helpen u hier graag bij met training, coaching en organisatieadvies. Door in te zetten op het talent en de ambitie van mensen willen wij een bijdrage leveren aan uw persoonlijk succes én het succes…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Uw talent staat centraal
Talenten verder ontwikkelen. Dat is de kracht van Schouten & Nelissen. Of het nu gaat om het verder ontwikkelen van uw eigen talent of de talenten van uw team of organisatie. Wij helpen u hier graag bij met training, coaching en organisatieadvies. Door in te zetten op het talent en de ambitie van mensen willen wij een bijdrage leveren aan uw persoonlijk succes én het succes van uw organisatie.

U leert continu, dus beter
Wij kennen geen trainingen meer die uitsluitend klassikaal zijn. U leert immers het beste door continu te werken aan uw leerdoelen. Daarom krijgt u op verschillende momenten en in verschillende vormen inzichten en opdrachten aangereikt. Via onze online leercommunity MijnSN.nl stimuleren we actie en interactie binnen uw trainingsgroep.

U past direct toe in uw eigen praktijk
U leert het beste op de plek waar u het geleerde wilt toepassen. Uw eigen werkomgeving. Onze trainers laten u daarom veel oefenen in de praktijk. Een praktijk die zij kennen, omdat u erover vertelt in het doelstellend gesprek. En omdat we vooraf vaak werken met 360 graden feedback van bijvoorbeeld collega’s en leidinggevenden.

Wij werken met de beste trainers
De trainers van Schouten & Nelissen zijn één voor één het professionals met een gedragswetenschappelijke opleiding en ruime ervaring met groepsdynamische processen. Zij maken u bewust van uw eigen kwaliteiten en helpen u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden en gedrag. Hun aanpak kenmerkt zich door een praktische, directe stijl en een sterke focus op uw praktijk. Ook werken zij altijd vanuit de laatste inzichten op hun vakgebied.

Het effect is bewezen
Onze aanpak bewijst zich iedere keer weer. Dat blijkt uit de evaluaties van de deelnemers. En het blijkt uit onafhankelijk onderzoek van de Universiteit Utrecht. Deelnemers, maar ook hun collega’s en leidinggevenden, geven aan dat ze blijvend effect zien van de trainingen die mensen bij ons volgen.

U kiest voor kwaliteit
Onze ervaring zetten we al 30 jaar om in blijvend resultaat en kwaliteit. Dit heeft geleid tot diverse erkenningen waaronder de CEDEO-erkenning. Ook zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals de Vetron en OVAL.

Wij trainen in heel Nederland
Schouten & Nelissen  biedt haar trainingen verspreid over heel Nederland aan. Wij verzorgen op ruim 30 locaties trainingen. De accommodaties zijn geselecteerd op basis van hun bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer en op basis van hun hoge kwaliteit. Een groot deel van onze trainingen vindt wekelijks of maandelijks plaats. Bij ons kunt u dus snel aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling.

Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Postbus 266
5300 AG Zaltbommel

T 0418-688 666

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Schouten & Nelissen (Deel je ervaring)

8,4 Gebaseerd op 55 ervaringen van 23 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Schouten & Nelissen ervaringen

Project Management

Extreem slechte customer service. Wilde het intake gesprek aanpassen, wat eerst niet mogelijk was en vervolgens zonder overleg werd ingepland. Trainingsmaterialen niet goed ontvangen en de training was ook niet erg vernieuwend.

"Extreem slechte customer service. Wilde het intake gesprek aanpassen, wat eerst niet mogelijk was en vervolgens zonder overleg werd ingeplan…" -

Lees volledige ervaring

Project Management is niet meer beschikbaar

Co-Active Coaching: Fundamentals

Ik heb in januari de Fundamentals gevolgd van Co-Active en was meteen verkocht. Een groot verlangen werd aangesproken om door te gaan met de Intermediate. Omdat ik merkte dat ik echt de skills in handen kreeg om een nog betere coach te worden en minstens net zo belangrijk, dat ik voelde dat het me enorm bekrachtigde. Een enorme duw in de goede richting, het nog meer geloven in wat ik aan het doen ben en luisteren naar mijn hart! Mountain Child Care, de stichting van Mark, mijn man en mij staat daardoor als een huis! Ik voel enorm veel dankbaarheid dat dit precies op het juiste moment op mij pad gekomen is!

"Ik heb in januari de Fundamentals gevolgd van Co-Active en was meteen verkocht. Een groot verlangen werd aangesproken om door te gaan met de…" -

Lees volledige ervaring

To the point communiceren

Leerzame en praktische cursus.En een fijne groep mede cursisten.
Goede balans theorie en praktijk. Video's maken je bewust van je fysieke en verbale communicatie.

"Leerzame en praktische cursus.En een fijne groep mede cursisten. Goede balans theorie en praktijk. Video's maken je bewust van je fysieke e…" -

Lees volledige ervaring

Beïnvloedingsvaardigheden

De training Beïnvloedingsvaardgheden zou ik iedereen aanbevelen. In de training word je je bewust van de mogelijkheden die je hebt om invloed uit te oefenen. Afhankelijk van de situatie en wat je wilt bereiken kun je gebruik maken van verschillende stijlen.
De docente let er goed op dat alle deelnemers evenveel in de training worden betrokken.

"De training Beïnvloedingsvaardgheden zou ik iedereen aanbevelen. In de training word je je bewust van de mogelijkheden die je hebt om invloe…" -

Lees volledige ervaring

/schouten-nelissen#ervaringen

Deze training heeft mij zeer goed geholpen om beter voor mezelf en mijn ideeën op te komen.
Ook spreek ik nu anderen aan als ze voor mij hinderlijk gedrag vertonen, zonder dat we daarover ruzie krijgen, De lucht is daarna goed geklaard en we werken prettiger samen. Dit is een cursus die niet snel vervaagd door de tijd.

"Deze training heeft mij zeer goed geholpen om beter voor mezelf en mijn ideeën op te komen. Ook spreek ik nu anderen aan als ze voor mij hi…" -

Lees volledige ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.313 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

Not for humans