KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Van Harte & Lingsma
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Van Harte & Lingsma heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 152 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken
Gebaseerd op 24 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Marjan de Weerd
Klantmanager Inkomen
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een training die wat mij betreft veel verder gaat dan communicatie, interactie en gesprekstechnieken, zeker met Marieke als trainer. Deze training laat je nadenken waarom je de dingen doet zoals je ze doet, is confronterend, laat je zien en oefenen hoe het anders kan. Een cadeau voor jezelf! " - 05-03-2020 09:20

"Een training die wat mij betreft veel verder gaat dan communicatie, interactie en gesprekstechnieken, zeker met Marieke als trainer. Deze tr… alles lezen - 05-03-2020 09:20

Startdata en plaatsen

place Oosterbeek en/of Garderen
11 mei. 2020 tot 3 sep. 2020
place Oosterbeek en/of Garderen
2 jun. 2020 tot 9 sep. 2020
place Oosterbeek en/of Garderen
8 sep. 2020 tot 3 dec. 2020

Beschrijving

Deze uitgebreide training KIG bestaat inmiddels 34 jaar en start nagenoeg maandelijks. Hieronder lees je de belangrijkste redenen van oud-deelnemers om voor deze training te kiezen:

 • Communicatie verbeteren: Ik wil beter in staat zijn mijn boodschap over te brengen / concreter leren communiceren en minder wollig zijn / effectief feedback leren geven / meer recht voor z’n raap zijn.
 • Begrip van anderen verbeteren: Ik wil minder doordrukken en meer rekening houden met de belangen van anderen / meer rekening houden met de gevoelens van anderen / meer rekening houden met mijn eigen gevoelens
 • Meer openheid in werk brengen: Ik wil beter leren luisteren / beter leren vragen stellen / mensen m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gesprekstechnieken, Communicatievaardigheden, Communiceren, Communicatieve vaardigheden en Gespreksvaardigheden.

Deze uitgebreide training KIG bestaat inmiddels 34 jaar en start nagenoeg maandelijks. Hieronder lees je de belangrijkste redenen van oud-deelnemers om voor deze training te kiezen:

 • Communicatie verbeteren: Ik wil beter in staat zijn mijn boodschap over te brengen / concreter leren communiceren en minder wollig zijn / effectief feedback leren geven / meer recht voor z’n raap zijn.
 • Begrip van anderen verbeteren: Ik wil minder doordrukken en meer rekening houden met de belangen van anderen / meer rekening houden met de gevoelens van anderen / meer rekening houden met mijn eigen gevoelens
 • Meer openheid in werk brengen: Ik wil beter leren luisteren / beter leren vragen stellen / mensen meenemen in mijn verhaal / leren anderen te enthousiasmeren / beter snappen waarom ik dingen niet voor elkaar krijg op mijn werk
 • Vanuit gelijkwaardigheid werken: Ik wil gelijkwaardige interacties aangaan en mezelf minder klein maken / minder toegeven en meer voor mijn eigen belangen opkomen
 • Omgaan met spannende situaties / conflicten: Ik wil ook in gesprek blijven als het spannend wordt ( en niet dicht klappen) / overeind blijven/ grenzen aangeven in gesprek met mijn leidinggevende / ook mijn mening kunnen geven in een autoriteitsrelatie / mijn hoofd koel houden in voor mij stressvolle situaties
 • Vertrouwen vinden en samenwerken: Ik wil betere relaties op mijn werk / meer samenwerken i.p.v. problemen in mijn eentje oplossen / meer benaderbaar zijn voor anderen / anderen leren vertrouwen en niet alles zelf oplossen / met meer zelfvertrouwen mijn werk doen / met meer vertrouwen een presentatie kunnen geven
 • Zelfinzicht vergroten, nee zeggen: Ik wil mezelf beter leren kennen/ snappen zodat ik effectiever kan worden / minder overwerken en mijn werk afkrijgen binnen de afgesproken contracturen / leren om mijn eigen grenzen aan te geven bij een directe collega / beter mijn plek in kunnen nemen in een team
 • Meer plezier en gezondheid in werk: Ik wil meer werkplezier en minder piekeren/ stress / een betere/ gezondere balans tussen werk en privé

Communicatie, Interactie & Gesprekstechnieken (KIG)

De KIG training is een krachtige impuls voor wie effectief wil communiceren, in werk en privé. Je leert sterker te staan in samenwerking met anderen en in verschillende overleg- en werksituaties. 

KIG gaat verder dan het aanleren van praktische vaardigheden. Je onderzoekt je houding en gedrag en krijgt inzicht in de effecten daarvan op je communicatie. Je doorbreekt vaste (niet effectieve) patronen en oefent tijdens de training met nieuw gedrag, zodat je het vol vertrouwen kan toepassen in de dagelijkse praktijk.
De rode draad van de training is het verder ontwikkelen van jouw zelfsturend vermogen - je persoonlijk leiderschap.

Is deze training communiceren iets voor jou?

Deze communicatie training is voor iedereen vanaf mbo-niveau die communicatief sterker wil staan in uiteenlopende werksituaties.

Wat heb je aan deze communicatietraining?

Je ontdekt en ervaart hoe je jouw persoonlijke 'interactiestijl' kunt verbeteren, en welk profijt je daarvan kunt hebben - zowel privé als in allerlei werksituaties. Je wordt zekerder, ervaart minder stress en communiceert effectiever.

Resultaat van de training

Je communicatie- en gespreksvaardigheden en persoonlijke effectiviteit verbeteren op een fundamentele en dus duurzame manier. Daar heb je in de eerste plaats zelf veel aan, maar je organisatie en omgeving profiteren mee. Voorbeelden van wat je kan bereiken zijn:

 • je neemt makkelijker initiatieven
 • je komt beter voor jezelf op
 • je herkent voor jou stressvolle situaties eerder 
 • je gaat op een adequate manier om met spannende, stressvolle situaties 
 • je hebt meer grip op je emoties in interactie met anderen
 • je blijft beter overeind in de omgang met anderen
 • je maakt beter duidelijk wat je bedoelt door effectiever te spreken en te luisteren
 • je overtuigingskracht groeit en je bereikt makkelijker wat je wilt bereiken
 • je krijgt meer grip op de interactie met anderen, ook in groepen
 • je blijft in dialoog en kan je boodschap beter overbrengen
 • je hebt meer zelfvertrouwen, waardoor je makkelijker communiceert
 • je communiceert makkelijker, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt

Context

Je komt in je werk regelmatig in frustrerende of lastige situaties terecht. Je voelt je niet erg sterk in onderhandelingen en hebt het idee dat je bij presentaties wel wat overtuigender zou kunnen overkomen. Conflictsituaties vermijd je het liefst en bij vergaderingen heb je het idee dat het veel effectiever kan. Het lukt je niet altijd om oprecht geïnteresseerd te zijn, goed te luisteren en in dialoog te blijven.
Je effectiviteit op de werkvloer is sterk gerelateerd aan de manier waarop je communiceert en omgaat met anderen. Als je iets wilt veranderen in je werksituatie zul je dáár moeten beginnen.

Rode draad in houding en gedrag

In de KIG werken we op een basaal, persoonlijk niveau. Je leert te zien waarom je doet zoals je doet. Wat zeggen jouw houding en gedrag over jezelf? Hoe kom jij op anderen over? Hoe kun je daar invloed op uitoefenen?
Je ontdekt waar in jouw gedrag en houding de schoen wringt en wat er voor jou persoonlijk nodig is om effectiever te communiceren en daardoor beter te presteren.
Je ervaart bovendien hoe stress zich opbouwt en leert die via praktische oefeningen beter te hanteren.
Zo kom je sterker te staan in presentaties, vergaderingen, onderhandelingen, of welke vorm van interactie dan ook. Dat ervaar je niet alleen zelf; ook je omgeving merkt het verschil.

Opzet van deze communicatie training

De training omvat een mix van theorie, informatie-uitwisseling en praktijkoefeningen in een groep van maximaal 12 deelnemers. In communicatie-oefeningen met andere groepsleden ervaar je het effect van verschillende gesprekstechnieken en sociale vaardigheden. Een belangrijk en gewaardeerd onderdeel van de training is de afsluitende game.
De training is persoonsgericht, wat wil zeggen: jouw individuele situatie en gedrag staan centraal. Deelnemers brengen hun eigen (werk)ervaringen in en reageren op elkaar. Je krijgt voortdurend feedback over de eigen sociale vaardigheden, interactie- en gespreksvaardigheden. Ook heb je de gelegenheid uit te proberen wat een andere houding en ander gedrag opleveren. Je leert je persoonlijke opvattingen over jezelf en anderen kennen en bijstellen.

De training bestaat uit drie blokken, elk met een eigen invalshoek. In de tussenliggende periode pas je het geleerde toe in je eigen werkomgeving. Gezien de opzet is het niet mogelijk delen van de training te missen. De diepgaande training vraagt van de deelnemers een flinke investering van tijd en energie die - zo verzekeren deelnemers ons achteraf - meer dan de moeite waard is.

Programma

De KIG communicatietraining bestaat uit drie blokken verspreid over drie maanden: twee blokken van drie dagen en één blok van twee dagen. Alle deelnemers overnachten tijdens de trainingsblokken in een conferentieoord. Van Harte & Lingsma verzorgt de overnachtingen.

Blok 1:

 • Persoonlijke presentaties
 • Besluitvormingsmodel
 • Communicatie en feedback
 • Interactiemodel
 • Onderhandelen
 • Psychologische testen

Blok 2:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Levensscript 
 • Uitdagende leersituaties
 • Sterkte/zwakte analyse
 • Keuze maken
 • Stress en mindfulness

Blok 3:

 • Game
 • Evaluatie en borging
9
Gemiddeld cijfer voor KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken
Gebaseerd op 24 ervaringen
starstarstarstarstar
Marjan de Weerd
Klantmanager Inkomen
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een training die wat mij betreft veel verder gaat dan communicatie, interactie en gesprekstechnieken, zeker met Marieke als trainer. Deze training laat je nadenken waarom je de dingen doet zoals je ze doet, is confronterend, laat je zien en oefenen hoe het anders kan. Een cadeau voor jezelf! " - 05-03-2020 09:20

"Een training die wat mij betreft veel verder gaat dan communicatie, interactie en gesprekstechnieken, zeker met Marieke als trainer. Deze tr… alles lezen - 05-03-2020 09:20

Nancy Huijbregts
starstarstarstarstar_half
Nancy Huijbregts
Stafmedewerker Uitkeren BZ
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Het was een hele goed in elkaar gezette cursus. Wel pittig.
De trainer en anderen die hebben meegeholpen aan deze cursus raakten precies de goede snaren wat deze cursus voor mij heel effectief maakte.
De locatie was goed uitgekozen, wel wat ver reizen, maar met de overnachtingen goed te doen. " - 04-03-2020 09:26

"Het was een hele goed in elkaar gezette cursus. Wel pittig. De trainer en anderen die hebben meegeholpen aan deze cursus raakten precies d… alles lezen - 04-03-2020 09:26

starstarstarstarstar_half
Karlijn Snel
Projectmanager
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een hele goede cursus. Je leert veel over jezelf, waar je gedrag vandaan komt en wordt goed begeleid om gedrag wat je wilt veranderen aan te passen. Soms had ik nog wel graag wat extra theoretische achtergrondinformatie gehad. De locatie was goed en de trainer uitstekend. Leuke en passende opdrachten en oefeningen, ik heb ontzettend veel geleerd. " - 19-11-2019 14:52

"Een hele goede cursus. Je leert veel over jezelf, waar je gedrag vandaan komt en wordt goed begeleid om gedrag wat je wilt veranderen aan te… alles lezen - 19-11-2019 14:52

starstarstarstarstar_half
Mike van Koppenhagen
Accountmanager
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Goede opbouw van de blokken. Duidelijke communicatie in hoofdlijnen. klein detail;
Wellicht handig om bij blok 1 aan te geven dat sport kleren geen overbodige luxe zijn.

Verder is er voor mij meer duidelijk geworden dan waar ik van te voren op had gehoopt. Een wijze les die ik eigenlijk de rest van mijn leven goed kan gebruiken. Bedankt daarvoor!" - 19-11-2019 14:03

"Goede opbouw van de blokken. Duidelijke communicatie in hoofdlijnen. klein detail; Wellicht handig om bij blok 1 aan te geven dat sport kle… alles lezen - 19-11-2019 14:03

starstarstarstarstar_half
Gijs van Duffelen
Business Analist
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Ik vind de KIG een training, die zoveel meer brengt dan verwacht.
Eva heeft het vermogen om iedereen aan boord te krijgen en een groep te verbinden. Eva kan op een begrijpbare wijze inzicht geven hoe communicatie werkt, hoe je het nu doet, helpt je uitvinden waarom je het zo doet, helpt je uitvinden hoe je het zou willen doen, hoe je hier komt en wat je kan doen om het vast te houden. Een fijne afwisseling van theorie en praktijk, met een sportief element en ondersteund door acteurs en natuurlijk het belangrijkste de mede cursisten. Je leert een boel fantastische mensen kennen met respect voor wat je wel en zeker ook wat je niet wilt delen. Deze training doet wat het belooft en net iets meer. Dankjewel!" - 31-10-2019 13:10

"Ik vind de KIG een training, die zoveel meer brengt dan verwacht. Eva heeft het vermogen om iedereen aan boord te krijgen en een groep te v… alles lezen - 31-10-2019 13:10

starstarstarstarstar
Frenk Smit
Controller
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een training waarbij ik absoluut uitgedaagd werd en heel veel leerde over mezelf en waar mijn onbewuste blokkades zitten in de communicatie. Ik heb nog bijna elke dag een moment waarop ik een leerpunt uit de training in kan zetten. De opzet van de training is uitstekend, maar voor mij maakte de trainer het pas echt compleet." - 30-10-2019 10:55

"Een training waarbij ik absoluut uitgedaagd werd en heel veel leerde over mezelf en waar mijn onbewuste blokkades zitten in de communicatie.… alles lezen - 30-10-2019 10:55

starstarstarstarstar_half
Olaf van Campen
Crop Manager
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Prima cursus. Relatief veel en lange cursusdagen, maar achteraf gezien ook de tijd nodig gehad. Inzicht in eigen handelen gekregen en geleerd om je eigen valkuilen te omzeilen. Tijdens de cursus ook veel tijd om ervaringen te delen en te observeren hoe mede cursisten bepaalde gesprekstechnieken gebruiken." - 13-08-2019 14:11

"Prima cursus. Relatief veel en lange cursusdagen, maar achteraf gezien ook de tijd nodig gehad. Inzicht in eigen handelen gekregen en geleer… alles lezen - 13-08-2019 14:11

starstarstarstarstar_half
Heleen Uitslag
Research Consultant
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Erg goede training waarbij je veel over jezelf en je blokkades in gedrag en communicatie leert. Er wordt veel tijd besteed om de struikelblokken en leerdoelen helder te krijgen, maar dit werpt zeker zijn vruchten af tijdens de rest van de training. Je krijgt theoretische handvatten maar ook veel kans om te oefenen, zowel tijdens de cursus als tussen de blokken door op het werk. Door feedback van de trainer en de groep zie je dat jij en je groepsgenoten groeien. Kortom, zeker een aanrader om bewust te zijn hoe je kunt en wilt communiceren in de verschillende rollen die je hebt in het leven." - 26-07-2019 09:25

"Erg goede training waarbij je veel over jezelf en je blokkades in gedrag en communicatie leert. Er wordt veel tijd besteed om de struikelblo… alles lezen - 26-07-2019 09:25

starstarstarstarstar
L. Smits
Innovatie specialist
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Hele goede cursus. Veel onnodige blokkades weg en veel keuze mogelijkheden erbij gekregen. Praktische oefeningen gedaan waardoor ik dat nu ook kan toepassen.
De cursus wordt als groepscursus gedaan en de groep helpt je enorm. Je hoort niet alleen van de docent de theorie, maar je ziet ook om je heen wie dezelfde issues heeft en hoe die dat oplossen. " - 15-07-2019 08:24

"Hele goede cursus. Veel onnodige blokkades weg en veel keuze mogelijkheden erbij gekregen. Praktische oefeningen gedaan waardoor ik dat nu o… alles lezen - 15-07-2019 08:24

starstarstarstarstar_half
Harry Sterenborg
Senior Grafisch Adviseur
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"De locatie was top! De manier waarop de training gegeven werd, vond ik bijzonder en heb dit als erg prettig ervaren. Er was ruimte voor ieders persoonlijke situatie en alle oefeningen en opdrachten zijn in relatie tot al die situaties treffend. Ik heb veel geleerd en bij het maken van elke kleine of grote stap denk ik terug aan de handvaten die we daarvoor hebben gekregen, van de trainer(s) en van elkaar. Dankbaar voor alles wat we hebben mogen leren. Ik had deze training niet willen missen!!" - 05-07-2019 11:25

"De locatie was top! De manier waarop de training gegeven werd, vond ik bijzonder en heb dit als erg prettig ervaren. Er was ruimte voor iede… alles lezen - 05-07-2019 11:25

starstarstarstarstar
Marco Koens
Technisch specialist
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Wat was er goed, nou ja bijna alles wel. in het begin een beetje aftastend hoe of wat maar al heel snel een vertrouwd en veilig gevoel gekregen en niks aan twijfel over gelaten, ik moet hierbij ook mijn credits aan eva geven op zo een positieve sturende wijze cursus geven vind ik echt super. ik heb er al veel aan gehad en denk er nog vaak aan terug.. Bedankt!! enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat blok 3 op een andere locatie was maar hier kon vh&l niks aan doen " - 11-06-2019 11:21

"Wat was er goed, nou ja bijna alles wel. in het begin een beetje aftastend hoe of wat maar al heel snel een vertrouwd en veilig gevoel gekre… alles lezen - 11-06-2019 11:21

starstarstarstarstar_half
Simone Peeters
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Het was een ontzettend interessante training met een enthousiaste coach. Door haar directe benadering maar wel met veel gevoel, voelde het veilig genoeg om echt met de inhoud aan de slag te gaan en te oefenen. Je werd op je verbeterpunten gewezen, geprikt en uitgedaagd. De locatie was prima, in alle rust, mooie omgeving. Er was genoeg ruimte per dag om even op jezelf te zijn en alle indrukken te verwerken. Ik zou deze training aan iedereen aanraden. " - 24-05-2019 08:33

"Het was een ontzettend interessante training met een enthousiaste coach. Door haar directe benadering maar wel met veel gevoel, voelde het v… alles lezen - 24-05-2019 08:33

starstarstarstarstar
Nico Burhenne
Procesbegeleider SMZ
10
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Het betrof voor mij een training die mijn ogen heeft geopend en waar ik in het dagelijks leven (zowel werk als privé) veel aan heb.

De manier van "confronteren" en bespreken was zeer verhelderend en leerzaam voor de toekomst." - 25-04-2019 10:30

"Het betrof voor mij een training die mijn ogen heeft geopend en waar ik in het dagelijks leven (zowel werk als privé) veel aan heb. De m… alles lezen - 25-04-2019 10:30

starstarstarstarstar_half
Anouk de Jager
Contractbeheerder
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Het was een hele fijne training, goede opbouw, duidelijke structuur en ook heel gemakkelijk om even terug te pakken naar het cursusmateriaal om jezelf ergens aan te herinneren.
Veel vertrouwen in de groep waardoor er veel ruimte was om jezelf te ontwikkelen door uitproberen.
De locatie waar de training gegeven werd was een Bilderberg hotel, fijne kamers, goed eten en voldoende keus.
De training sloot af met een game in het laatste lesblok, waarbij acteurs betrokken waren, door het vertrouwen dat in de groep is ontstaan in de voorgaande lesblokken durfde ik echt uit te proberen en de directe feedback die daaruit kwam is supergoed toepasbaar. Ook leer je enorm veel van kijken naar je medecursisten en zien hoe zij veranderen en ook hoe zij dingen aanpakken." - 12-03-2019 11:43

"Het was een hele fijne training, goede opbouw, duidelijke structuur en ook heel gemakkelijk om even terug te pakken naar het cursusmateriaal… alles lezen - 12-03-2019 11:43

starstarstarstarstar_half
Thomas kooiman
Beleidsmedewerker
9
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Heel goede cursus die je goed helpt in je ontwikkeling. Goed om voor de start te beginnen met een duidelijk leerdoel, zodat je met iets concreets aan de slag kan tijdens de cursus. Goede trainer, hele fijne locatie, en garantie op veel inzichten die je verder gaan helpen in je carrière. Van harte(!) aanbevolen. " - 11-03-2019 09:25

"Heel goede cursus die je goed helpt in je ontwikkeling. Goed om voor de start te beginnen met een duidelijk leerdoel, zodat je met iets conc… alles lezen - 11-03-2019 09:25

starstarstarstarstar_border
J Nijssen
Werkvoorbereider G/W
8
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"De cursus was erg goed dit omdat de leidster (Roos) en de groep erg direct zijn, dit geeft als resultaat dat je vanzelf alles gaat vertellen. Voor de groep geeft dit een goed inzicht hoe je bent als persoon wat vervolgens goede feedback oplevert. Een goede feedback geeft een goed inzicht hoe mensen over je denken, dit geeft stof tot nadenken waaruit jezelf conclusies kan trekken welke punten je nog aan jezelf wil verbeteren. Het heeft mij wel geleerd om directere vragen te stellen aan personen en goed door te vragen. " - 15-02-2019 13:09

"De cursus was erg goed dit omdat de leidster (Roos) en de groep erg direct zijn, dit geeft als resultaat dat je vanzelf alles gaat vertellen… alles lezen - 15-02-2019 13:09

starstarstarstarstar_border
Ivar
8,2
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een training waar je met de basis (jezelf) begint te bouwen. Wie ben ik , waar ga ik naar toe? Hoe kom ik daar?
Een training vol emotie, plezier, ontdekkingen.
Een aanrader!" - 06-09-2010 19:54

"Een training waar je met de basis (jezelf) begint te bouwen. Wie ben ik , waar ga ik naar toe? Hoe kom ik daar?Een training vol emotie, plez… alles lezen - 06-09-2010 19:54

starstarstarstarstar_half
Linda
8,6
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Een zeer waardevolle training met een goede mix van theorie, praktijk en uitdieping van persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten. Ik heb een goed inzicht gekregen in waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Daarnaast heb ik handvaten gekregen om meer uit me zelf te kunnen halen." - 20-06-2010 10:27

"Een zeer waardevolle training met een goede mix van theorie, praktijk en uitdieping van persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten. Ik heb e… alles lezen - 20-06-2010 10:27

starstarstarstarstar_half
Sigurd de Jong
9,2
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"Ik ben blanco de training ingegaan. Het was erg zwaar maar de essentie kwam feilloos boven. Ik ben mezelf een aantal malen behoorlijk tegengekomen en er is me een hoop duidelijk geworden. Ik ben kortgezegd laaiend enthousiast over de training. Ook nog een compliment over de trainster, ze was zeer terzakekundig en gedreven. De faciliteiten waren ook dik in orde dus al met al een prima geheel.
Ben erg blij dat ik dit heb mogen meemaken.
Yeah Man!!" - 19-06-2010 13:16

"Ik ben blanco de training ingegaan. Het was erg zwaar maar de essentie kwam feilloos boven. Ik ben mezelf een aantal malen behoorlijk tegeng… alles lezen - 19-06-2010 13:16

starstarstarstarstar_half
Ton Epskamp
8,6
KIG Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken

"een geweldige trainer. een geweldige groep. een geweldige training.
een geweldig moment in mijn leven bepalend voor de rest van mijn leven." - 12-02-2010 20:49

"een geweldige trainer. een geweldige groep. een geweldige training.een geweldig moment in mijn leven bepalend voor de rest van mijn leven. alles lezen - 12-02-2010 20:49

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Van Harte & Lingsma, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.