ITIL® Capability Stream Planning, Protection en Optimization (ook Live Online) examen verplicht!

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van D-ICT Solutions
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 D-ICT Solutions heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 266 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeamsterdam of virtueel / live online
apr. 2021
placeamsterdam of virtueel / live online
mei. 2021
placeamsterdam of virtueel / live online
jun. 2021

Beschrijving

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training
Het plannen van de hoofdactiviteiten voor de processen capaciteit management, availability
management, informatie security management, etc.; Het plannen van de uitwisseling van relevante informatie voor het managen van de Planning; Protection en Optimization processen; Het initiëren van acties om ervoor te zorgen dat de hoofdactiviteiten in de Planning voldoen aan de vastgestelde doelstellingen; Het rapporteren over effectiviteit en efficiency van de activiteiten binnen de Planning; Het organiseren van de uitwisseling van relevante informatie met andere processen; Het toepassen van methoden en technieken binnen de processen; Het opzetten van de relatie tussen Planning, P…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ITIL Overzicht, Projectmanagement, ITIL Service Manager, ITIL Practitioner en ITIL Foundation.

Wij zijn pas tevreden als u het bent !

Inhoud van de training
Het plannen van de hoofdactiviteiten voor de processen capaciteit management, availability
management, informatie security management, etc.; Het plannen van de uitwisseling van relevante informatie voor het managen van de Planning; Protection en Optimization processen; Het initiëren van acties om ervoor te zorgen dat de hoofdactiviteiten in de Planning voldoen aan de vastgestelde doelstellingen; Het rapporteren over effectiviteit en efficiency van de activiteiten binnen de Planning; Het organiseren van de uitwisseling van relevante informatie met andere processen; Het toepassen van methoden en technieken binnen de processen; Het opzetten van de relatie tussen Planning, Protection en Optimization processen; Het komen tot proactief management; Het bewaken en verbeteren van de Planning, Protection en Optimization processen het analyseren van de output van de processen ten aanzien van de key performance indicatoren(KPI's) het voorstellen van verbeteringen op basis van de resultaten van Het plannen en uitvoeren van audits van wijzigingen, releases en configuraties. monitoring en reviews.

U kunt deze training nu ook Live Online vanuit huis volgen met (bijna) alle voordelen van beide situaties:

  • U kunt vragen stellen
  • De trainer zal u uitdagen om uw begrip te testen
  • U heeft contact met medecursisten die zowel in de klas zitten als zelf ook thuis zijn.
  • U hoeft niet te reizen

Het enige dat u mist is onze lekkere koffie!

Doelgroep
De opleiding is interessant voor ICT professionals, projectmanagers, businessmanagers,
procesmanagers of proceseigenaren, waaronder Security managers en/of continuïteit managers.

Voorkennis en niveau
ITIL® Foundation of ITIL® Foundation Bridge.

Duur
4 dagen, optioneel kan op de 4e dag ter afsluiting examen gedaan worden.

Examenonderwerpen
Tijdens het examen komen de volgende onderwerpen aan bod: Het belang van Service Management en de manier waarop processen binnen Planning, Protection, and Optimization de Service Lifecycle ondersteunen; De rol van Planning, Protection, and Optimization in de dienstverlening en hoe deze in-scope processen in wisselwerking treden met andere Service Lifecycle processen; Activiteiten, methoden en functies die worden gebruik in elk van dePlanning, Protection, and Optimization processes; Het toepassen vanPlanning, Protection, and Optimization processen, activiteiten en functies om operational excellence te bereiken; Het bepalen van de Planning, Protection, and Optimization performance; Het belang van IT Security en de bijdrage hiervan aan Planning, Protection, and Optimization; De implementatie-eisen die Planning, Protection, and Optimization processen ondersteunen; De uitdagingen, kritische succes factoren en risico’s van Planning, Protection, and Optimization.

Examen
Multiple-choice examen, 90 minuten, gesloten boek.
28 punten nodig om te slagen (van de 40 beschikbare punten).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met D-ICT Solutions, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.