GITP Organisatieontwikkeling & Training

Adres:

Ptolemaeuslaan 40
3528 BP UTRECHT

8,4
Gemiddeld cijfer voor GITP Organisatieontwikkeling & Training
Gebaseerd op 53 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Dick Mulder
9
Cursus Beleidsplan en adviesrapport schrijven

"Fijne cursus met heldere en duidelijke voorbeelden. Trainster had zeer veel kennis en wist dat in twee dagen goed over te brengen. Ook hebben we er twee boekjes bij gekregen zodat je zelf kan blijven oefenen. " - 11-10-2018 08:13

"Fijne cursus met heldere en duidelijke voorbeelden. Trainster had zeer veel kennis en wist dat in twee dagen goed over te brengen. Ook hebbe… alles lezen - 11-10-2018 08:13

Beschrijving

GITP Organisatieontwikkeling & Training

GITP is een HR-adviesbureau gespecialiseerd in het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. Het individu zelfbewuster, authentieker, autonomer en contextgevoeliger maken. Meer regie geven over zijn persoonlijke ontwikkeling. Zijn potentieel volledig leren benutten. Dat is de kracht van GITP. Want het individu dat zich bewust is van zijn talente…

Lees de volledige beschrijving

GITP Organisatieontwikkeling & Training

GITP is een HR-adviesbureau gespecialiseerd in het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. Het individu zelfbewuster, authentieker, autonomer en contextgevoeliger maken. Meer regie geven over zijn persoonlijke ontwikkeling. Zijn potentieel volledig leren benutten. Dat is de kracht van GITP. Want het individu dat zich bewust is van zijn talenten, ambities en rol in het maatschappelijk leven, komt dicht bij zijn passie en kracht. Komt het beste tot zijn recht. Dat is de overtuiging van GITP.

GITP telt 300 medewerkers, verdeeld over 16 vestigingsplaatsen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast werkt GITP wereldwijd samen met partnerbureaus.

GITP, Organisatieontwikkeling & Training is een van de gespecialiseerde adviesgroepen binnen GITP International BV: een onafhankelijk adviesbureau op alle terreinen van Human Resource Management. Organisatieontwikkeling & Training verzorgt sinds 1953 opleidingstrajecten, trainingen en adviezen voor managers en professionals. Organisatieontwikkeling & Training maakt leertrajecten op maat en verzorgt trainingen met open inschrijving.

Opleiden met resultaat

De trainingen van GITP richten zich op wezenlijke performanceverbeteringen. De inhoud van de training is afgestemd op de context waarbinnen managers en professionals opereren. Leervragen uit de eigen praktijk staan centraal. Welke eisen stelt de omgeving? Welke competenties zijn daarvoor nodig? Waar liggen sterke en zwakke kanten en welke competenties wilt u verder ontwikkelen?

Van wegen naar bewegen

GITP heeft valide methoden en instrumenten ontwikkeld waarmee u een spiegel krijgt voorgehouden van eigen gedrag en de effectiviteit daarvan (wegen). Bij veel trainingen worden vooraf vragenlijsten (360 graden feedback) voorgelegd aan uw collega`s en leidinggevenden. De uitkomsten worden verwerkt in een persoonlijk profiel. Deze profielen geven al bij de start van de training inzicht in uw huidige functioneren en worden gebruikt om leerdoelen te formuleren. Op die manier kan een leer- en veranderingsproces (bewegen) heel gericht worden ingezet, en worden de gewenste resultaten eerder bereikt. Effectief en inspirerend. Tijdens een training ontwikkelt u nieuwe inzichten en werkt u gericht aan het verbeteren van (gedrags)vaardigheden en veranderingen in houding en opvattingen.

In de trainingen werkt u, samen met collega`s uit andere organisaties, aan eenzelfde leerthema. Uw eigen leervragen zijn steeds het uitgangspunt voor reflectie en oefening. Vaardigheden en nieuw gedrag worden zoveel mogelijk individueel geoefend met behulp van rollenspelen en simulaties met professionele acteurs. Op die manier worden de consequenties en effecten van gedrag direct zichtbaar.

Zelfsturend leren

In onze opleidingen gaan we uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Een belangrijk doel in onze opleidingstrajecten is het versterken van het zelflerend vermogen. Na afloop van een opleiding kunt u zelf uw leerproces in de praktijk verder vormgeven.

Transfer naar de praktijk

Met onze trainingen stellen we u in staat om uw competenties te verbeteren, bekwaam en gemotiveerd te functioneren en samen te werken. De afstand tussen training en werkplek wordt zo klein mogelijk gemaakt. We stimuleren u om het geleerde ook in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld door in de training uw werksituatie te simuleren. Maar ook door intervisiegroepen, follow-up dagen, huiswerkopdrachten, of persoonlijke feedback van de trainer.

De GITP-opleiders

Onze trainers zijn goed opgeleide academici. Het zijn ervaren en betrokken professionals die de kunst verstaan passende leertrajecten te maken, aansluitend bij individuele leervragen. Ze zijn deskundig op een breed terrein en staan voor kwaliteit en integriteit in hun aanpak. GITP-trainers zijn tevens coach en adviseur. Ook na de training kunt u vaak nog een beroep op hen doen voor ondersteuning op uw werkplek.

In-companytrajecten

Alle opleidingen en trainingen biedt GITP ook op maat aan voor uw organisatie, team of afdeling. Toegesneden op de vragen en uitdagingen waar u voor staat. Daarnaast verzorgt GITP tal van andere begeleidingstrajecten op het raakvlak van mens en organisatie: van organisatieadviestrajecten tot individuele coaching. De kernactiviteiten van GITP Organisatieontwikkeling & Training zijn gericht op het beter functioneren van mensen in organisaties.

Overzicht Trainingen

Coaching trainingen

Coaching is een bewezen efficiënte en effectieve methode voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in de werkcontext. Als een van de krachtigste interventies op dit vlak werkt coaching vaak doeltreffend en snel. Wilt u zelf leren coachen of verder geschoold worden? GITP biedt diverse Coaching trainingen, een St!R erkende leergang Coaching en masterclasses voor beginnende en gevorderde coaches.

Communicatie trainingen

Communiceren doen we altijd en overal, verbaal en non-verbaal. Of we daarbij in contact zijn, is maar de vraag. Want hoewel communicatie de gewoonste zaak van de wereld is, zijn we ons vaak niet bewust van het effect ervan.

In de leertrajecten van de communicatie trainingen van GITP leert u effectiever communiceren. Om dit doel te bereiken stellen we respect voor uzelf en de ander, het benutten van uw kwaliteiten en die van de ander en het bereiken van uw doel in contact, centraal. Elke communicatie training is ingericht als een werkplaats. Een plek om te oefenen, te experimenteren, te ontdekken en nieuwe stappen te zetten.

Human Resource Management trainingen

Actuele trends en ontwikkelingen zoals globalisering, digitalisering, duurzaamheid, vergrijzing, toenemende diversiteit stellen hoge eisen aan de organisaties van deze tijd. Hoe ondersteunt u als HR adviseur het management en leidinggevenden bij de juiste sturing aan organisatieontwikkeling? Hoe zorgt u voor de juiste medewerkers op de juiste plek? Hoe kunt u ontwikkeling stimuleren die past bij de strategie van uw organisatie?

Een Human Resource Management training van GITP levert nieuwe inzichten en vaardigheden om uw Human Resource Management vorm te geven.

Persoonlijke effectiviteit trainingen

U weet wat u kunt en wat u waard bent. Maar talent alleen is niet genoeg om succesvol te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren. Soms voelt u zich sterk en uitgedaagd, op andere momenten juist kwetsbaar en tekortschieten. Wat weerhoudt u ervan om optimaal te presteren?

De persoonlijke effectiviteit trainingen van GITP helpen u bij het verbeteren van uw persoonlijk functioneren. Uw talenten komen tot bloei en u leert hoe u echt van betekenis kunt zijn voor uw organisatie. U krijgt inzicht in eigen gedrag, kracht, kwetsbaarheden en drijfveren. Na een persoonlijke effectiviteit training kunt u met meer gemak uw doelen halen.

Projectmanagement trainingen

Als professional, adviseur of manager werkt u vaak in een complex krachtenveld. Uit ervaring weet u dat kennis van zaken nog geen garantie vormen voor een succesvol project. GITP helpt u om écht invloed te hebben, veranderingen te realiseren en resultaten te halen. Met een effectieve projectaanpak, een resultaatgerichte samenwerking en inzicht in (de effecten van) uw beïnvloedingsstijl.

Hoe loodst u een project naar een bevredigend resultaat voor u en uw opdrachtgever? De focus ligt op de methodiek van projectmanagement, effectief samenwerken, communiceren én op uw eigen rol als projectmedewerker of projectmanager.

Trainingen Adviesvaardigheden

Als professional, adviseur of manager werkt u vaak in een complex krachtenveld. Uit ervaring weet u dat kennis van zaken en een goed verhaal nog geen garantie vormen voor succes. Daarvoor zijn er vaak te veel belangen in het spel en is het krachtenveld waarin u opereert te complex.

De trainingen Adviesvaardigheden van GITP helpen u om écht invloed te hebben, veranderingen te realiseren en resultaten te halen. Een training adviesvaardigheden van GITP heeft altijd als doel dat u aan invloed wint op basis van authenticiteit en overtuigingskracht.

Praktische informatie

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Raadpleeg onze internetsite: www.gitp.nl/trainingen

Voor vragen of een opleidingsbrochure kunt u ook telefonisch contact opnemen met GITP Organisatieontwikkeling & Training: 088-4487400 of een e-mail sturen: trainingen@gitp.nl

8,4
Gemiddeld cijfer voor GITP Organisatieontwikkeling & Training
Gebaseerd op 53 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Dick Mulder
9
Cursus Beleidsplan en adviesrapport schrijven

"Fijne cursus met heldere en duidelijke voorbeelden. Trainster had zeer veel kennis en wist dat in twee dagen goed over te brengen. Ook hebben we er twee boekjes bij gekregen zodat je zelf kan blijven oefenen. " - 11-10-2018 08:13

"Fijne cursus met heldere en duidelijke voorbeelden. Trainster had zeer veel kennis en wist dat in twee dagen goed over te brengen. Ook hebbe… alles lezen - 11-10-2018 08:13

starstarstarstar_halfstar_border
Bart Hoogerman
Campagne Manager
7
Training Timemanagement in 1 dag (basis)

"Ik heb veel gehad aan het inzichtelijk maken van je eigen werk in deelclusters en de praktische tips Outlook. Minder positief vond ik het tempo van de trainingsdag. Naar mijn idee was er (te) veel ruimte voor de individuele deelnemers om uit te wijden waar zij zo op dagbasis zoal druk mee zijn. " - 18-05-2018 07:09

"Ik heb veel gehad aan het inzichtelijk maken van je eigen werk in deelclusters en de praktische tips Outlook. Minder positief vond ik het te… alles lezen - 18-05-2018 07:09

starstarstarstarstar_half
Ruben Sanders
leerkracht basisonderwijs
9
Cursus Vertrouwenspersoon

"De inhoud van de lessen was goed. De opbouw ook. Huiswerk was best veel werk, maar verder goed om te maken. We hadden een goede actrice en bovenal een zeer goede cursusleider Annemarie " - 20-01-2018 11:56

"De inhoud van de lessen was goed. De opbouw ook. Huiswerk was best veel werk, maar verder goed om te maken. We hadden een goede actrice en b… alles lezen - 20-01-2018 11:56

starstarstarstar_halfstar_border
Jan Bakker
Underwriting Risk Analyst
7
Training Effectief beïnvloeden (standaard)

"Goede locatie, goede groepsgrootte (9), goede balans in tijd die aan theorie werd besteedt en aan praktijk
Te veel lijstjes: 6 stijlen van Caldini, 7 stijlen van Yukl, ODATA, LSD, 4 G's van feedback, 4 kwadranten van persoonlijkheid, 4 communicatieniveaus..." - 22-12-2017 08:23

"Goede locatie, goede groepsgrootte (9), goede balans in tijd die aan theorie werd besteedt en aan praktijk Te veel lijstjes: 6 stijlen van … alles lezen - 22-12-2017 08:23

Fetze Pijlman
starstarstarstarstar_half
Fetze Pijlman
Innovatie | Organisatie | Mensen
9
Training Verandermanagement: leidinggeven aan veranderingen

"Met ontzetten veel plezier drie keer naar Utrecht gereden. Matthijs is een fijne trainer, goede verteller en brengt de boodschap geweldig over. de inhoud van de training mocht wat meer richting de praktijk. tegelijkertijd veel handvatten gekregen." - 31-10-2017 10:55

"Met ontzetten veel plezier drie keer naar Utrecht gereden. Matthijs is een fijne trainer, goede verteller en brengt de boodschap geweldig ov… alles lezen - 31-10-2017 10:55

starstarstarstarstar_border
Patrick Maurer
facilitair manager
8
Training Casemanagement en verzuimbegeleiding

"Leuke training met veel praktische tips van een ervaren Case-verzuimmanager. Ook leuk om rollenspellen te hebben geoefend met een acteur en ervaringen te hebben uitgewisseld met mensen van andere organisaties, die tegen vergelijkbare problematiek aanlopen.
Patrick" - 18-10-2017 11:13

"Leuke training met veel praktische tips van een ervaren Case-verzuimmanager. Ook leuk om rollenspellen te hebben geoefend met een acteur en … alles lezen - 18-10-2017 11:13

starstarstarstarstar_border
Julia Lips-Haagen
HR Professional / HR Procesmanager
8
Training Coaching in 1 dag

"Een hele praktische training, waarvan je het geleerde direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Veel geleerd in de rol van coach, maar ook op het onderwerp waarop je zelf tijdens de training werd gecoacht.
Door de deelnemers in twee subgroepen op te splitsen met elk een eigen trainer, was er veel persoonlijke aandacht en feedback." - 12-05-2017 10:38

"Een hele praktische training, waarvan je het geleerde direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Veel geleerd in de rol van coach, maar ook … alles lezen - 12-05-2017 10:38

starstarstarstar_halfstar_border
Elienne Croes
Recruiter
7
Training Selectiegesprekken met STAR methode

"Het was een waardevolle training over de STAR methode. Een tip is wel om een dag extra toe te voegen met een trainingsacteur en om meer verdieping te krijgen in het onderdeel drijfveren en kritieke moment." - 15-03-2017 14:32

"Het was een waardevolle training over de STAR methode. Een tip is wel om een dag extra toe te voegen met een trainingsacteur en om meer verd… alles lezen - 15-03-2017 14:32

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Assertiviteitstraining (standaard)

"Prima behandeling van de stof. Heel veel zaken zijn nu duidelijker geworden. Dit gaat mij zeker helpen in het vervolg. Het boek is erg duidelijk. Tijd tussen de bijeenkomsten is prettig in verband met de mogelijkheid tot goede voorbereiding.
" - 06-01-2015 14:09

"Prima behandeling van de stof. Heel veel zaken zijn nu duidelijker geworden. Dit gaat mij zeker helpen in het vervolg. Het boek is erg duide… alles lezen - 06-01-2015 14:09

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Training Effectief beïnvloeden (standaard)

"Pittig en inspannend in de verhouding inhoud en tijdsduur. Maar dat was ook goed. De noodzakelijke theorie bij start compact en helder en daarna veel praktijk werkt goed. Een prettige groepsgrootte.
" - 06-01-2015 14:06

"Pittig en inspannend in de verhouding inhoud en tijdsduur. Maar dat was ook goed. De noodzakelijke theorie bij start compact en helder en da… alles lezen - 06-01-2015 14:06

starstarstarstarstar_half
marc van de Burg
9
Training Overtuigingskracht: leren overtuigen in 1 dag

"De training krachtig overtuigen heeft mij verder geholpen. Eerst kregen we informatie via de leeromgeving. Thuis kon ik het theoretisch kader eigen maken. Tijdens de training hebben we veel geoefend. Dat kon omdat de groep klein was. we leerden een betoog opbouwen en beter te argumenteren. Dit kon ik meteen bij het overleg van mijn bedrijf toepassen. " - 07-03-2014 14:59

"De training krachtig overtuigen heeft mij verder geholpen. Eerst kregen we informatie via de leeromgeving. Thuis kon ik het theoretisch kade… alles lezen - 07-03-2014 14:59

Yolanda Jansen
starstarstarstarstar
Yolanda Jansen
Community Manager | Fundraising and communications mentor | Facilitator new partnership development
10
Training Projectmanagement: projectmatig werken voor projectleiders

"De waarde voor de training was voor mij vooral het verregaande inzicht dat ik heb gekregen in het krachtenveld rond een project en de speelruimte van mij als projectleider. De training – trainer en medecursisten (!)– hebben me veel feedback en handreikingen geboden, waardoor ik goed zicht kreeg op mijn rol en mogelijke (gedrags)alternatieven. De trainer was uitstekend en zorgde ervoor dat alle deelnemers ruimschoots aan hun ontwikkelpunten konden werken. Enorm verhelderend." - 03-02-2014 10:34

"De waarde voor de training was voor mij vooral het verregaande inzicht dat ik heb gekregen in het krachtenveld rond een project en de speelr… alles lezen - 03-02-2014 10:34

starstarstarstarstar_half
marc van de Burg
9
warning Leren presenteren met Prezi is niet meer beschikbaar

"Deze korte training is mij goed bevallen. Na een korte uitleg kreeg je direct feedback op je eigen presentatie. Ook de nazorg was prettig. Ik heb mijn presentatie naar de trainer kunnen sturen en hij gaf mij nog enkele tips. Top." - 23-12-2013 09:09

"Deze korte training is mij goed bevallen. Na een korte uitleg kreeg je direct feedback op je eigen presentatie. Ook de nazorg was prettig. I… alles lezen - 23-12-2013 09:09

starstarstarstarstar_half
Peter Nellen
8,8
Training Persoonlijke effectiviteit (intensief)

"Sterk punt van deze training is dat je tools krijgt die je zelf in je dagelijkse praktijk kunt benutten. De opzet maakt ook dat het getrainde beklijfd, zonder dat je daarvoor door taaie theorie moet. Sterk vond ik de kwaliteiten van de trainer en de variatie in werkvormen en hulpmiddelen. De inzet van internet en de IPad voor communicatie en documentatie is handig. Al met al was het prettig en leerzaam om op deze wijze aan jezelf te werken." - 09-03-2012 16:37

"Sterk punt van deze training is dat je tools krijgt die je zelf in je dagelijkse praktijk kunt benutten. De opzet maakt ook dat het getraind… alles lezen - 09-03-2012 16:37

starstarstarstarstar_border
Edwin van der Snoek
8
Training Gesprekstechnieken (standaard)

"Ik vond de cursus een goede toegevoegde waarde voor de vorm en de wijze waarop communicatie gevoerd wordt.

Het is interessant te zien dat de vorm van communiceren een enorme invloed kan hebben op je doel van je gesprek. In feite weet je dat ook wel, alleen het is heel goed dat een keer met je zelf te spiegelen.

Dit zou eigenlijk iedere werkgever voor zijn personeel moeten regelen. Net zo belangrijk als bedrijfsfitness. " - 13-02-2012 14:19

"Ik vond de cursus een goede toegevoegde waarde voor de vorm en de wijze waarop communicatie gevoerd wordt. Het is interessant te zien dat… alles lezen - 13-02-2012 14:19

starstarstarstarstar_border
E. Sijmons
8,4
Training Selectiegesprekken met STAR methode

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Selectiegesprekken is een onderdeel van mijn functie en had ik al veelvuldig gedaan. Echter doordat ik nu de STAR methodiek dusdanig beheers, kan ik nog meer uit een gesprek halen!
" - 23-01-2012 08:47

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Selectiegesprekken is een onderdeel van mijn functie en had ik al veelvuldig gedaan. Echter do… alles lezen - 23-01-2012 08:47

starstarstarstarstar_half
Merel van Noort
9
Training Selectiegesprekken met STAR methode

"De training heb ik als ontzettend leerzaam, maar ook heel leuk, ervaren. De combinatie van theorie en praktijkoefeningen heeft voor mij ontzettend goed gewerkt. Door vooraf al enigszins in de materie te komen door de online leeromgeving en vervolgens in de training dieper in te gaan op de theorie, maakte dat de rollenspellen met medecursisten en later de acteur een ontzettend "echte" oefening waren. Daarnaast vond ik het ook leuk om de achtergronden van de medecursisten en hun manier van werken betreft selectiegesprekken te horen. Dit maakt dat je veel bewuster gaat kijken naar je eigen manier van gesprekken voeren en de "cultuur" binnen jouw bedrijf. Ontzettend fijn dat hiervoor ook ruimte werd gegeven binnen de training.

Kortom: een ontzettend leerzame, interessante en leuke training. Voor zowel beginners als reeds ervaren selecteurs." - 21-01-2012 21:39

"De training heb ik als ontzettend leerzaam, maar ook heel leuk, ervaren. De combinatie van theorie en praktijkoefeningen heeft voor mij ontz… alles lezen - 21-01-2012 21:39

starstarstarstarstar_border
Brenda Boode
8,4
Assertiviteitstraining (standaard)

"Deze training sloot echt prima aan bij de individuele doelstellingen van de deelnemers afzonderlijk doordat de praktijkoefeningen betrekking hadden op een echte situatie naar keuze van de deelnemer. De acteur op cursusdag 2 was zeer goed en zette de gevraagde personen zeer geloofwaardig neer. Een van de mede-cursisten zei zelfs "het was of ..... er zelf stond". Ook leerde ik heel veel van het kijken naar de andere cursisten. Fijn om te merken dat er meer mensen ontwikkelpunten op dit vlak hebben. De groep was zeer divers, waardoor er met meerdere soorten vraagstellingen geoefend werd.
Ook merk ik dat de tips die we tijdens de training kregen zeer makkelijk zijn toe te passen in de praktijk. De cursus is zeer intensief, maar absoluut bevredigend. Echt een aanrader! " - 05-01-2012 13:05

"Deze training sloot echt prima aan bij de individuele doelstellingen van de deelnemers afzonderlijk doordat de praktijkoefeningen betrekking… alles lezen - 05-01-2012 13:05

starstarstarstarstar_border
Adriane Tanate
7,8
Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)

"De training maakte mij bewust van de verschillende communicatiestijlen die collega's en ikzelf hanteren en het effect daarvan op de samenwerking. Dit alleen hielp mij al veel verder. De praktische handvaten die we tijdens de training kregen helpen me ook om daadwerkelijk te komen tot een prettiger en meer effectieve samenwerking. De interactie met andere deelnemers heb ik als erg waardevol ervaren: juist die interactie zorgt ervoor dat de theorie direct toepasbaar is in de praktijk. Kortom, een zeer waardevolle training!" - 02-01-2012 10:15

"De training maakte mij bewust van de verschillende communicatiestijlen die collega's en ikzelf hanteren en het effect daarvan op de samenwer… alles lezen - 02-01-2012 10:15

starstarstarstarstar_half
Marianne Brouwer
8,8
Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)

"Ik vind deze training een aanrader. Door de openheid en het vertrouwen binnen de groep hebben we er alles uitgehaald wat erin zat! Ik heb veel geleerd over de diverse communicatiestijlen en hoe ik mijzelf daarin wendbaarder kan opstellen. Hierdoor kan ik optimaler werken, maar ook privé kun je hier profijt van hebben." - 29-12-2011 16:13

"Ik vind deze training een aanrader. Door de openheid en het vertrouwen binnen de groep hebben we er alles uitgehaald wat erin zat! Ik heb ve… alles lezen - 29-12-2011 16:13

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten (71)

Beantwoorde vragen

GITP Organisatieontwikkeling & Training heeft 2 vragen beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 69.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 82.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!