Assertief op de werkvloer

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Gent

Beschrijving

U durft die extra verantwoordelijk niet te weigeren, hoewel u nu reeds verzuipt in uw werk. Uw manager begrijpt u niet. Uw collega loopt met uw idee naar de baas. In een project meeting wordt nooit uw mening gevraagd. U slaagt er niet in uw ideeën te verdedigen. U lost weer het probleem van uw collega op, hoewel dit niet uw verantwoordelijkheid is. U geeft de klant gelijk, hoewel u pertinent weet dat u gelijk hebt. U hebt toch meegetekend, hoewel u niet akkoord was… Neen zeggen, is misschien ook voor u niet makkelijk. Misschien zwijgt u uit vrees voor conflicten of onder druk van collega’s of management. Hierdoor bepalen anderen steeds vaker uw persoonlijke agenda, ten koste van uzelf en uw …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

U durft die extra verantwoordelijk niet te weigeren, hoewel u nu reeds verzuipt in uw werk. Uw manager begrijpt u niet. Uw collega loopt met uw idee naar de baas. In een project meeting wordt nooit uw mening gevraagd. U slaagt er niet in uw ideeën te verdedigen. U lost weer het probleem van uw collega op, hoewel dit niet uw verantwoordelijkheid is. U geeft de klant gelijk, hoewel u pertinent weet dat u gelijk hebt. U hebt toch meegetekend, hoewel u niet akkoord was… Neen zeggen, is misschien ook voor u niet makkelijk. Misschien zwijgt u uit vrees voor conflicten of onder druk van collega’s of management. Hierdoor bepalen anderen steeds vaker uw persoonlijke agenda, ten koste van uzelf en uw zelfvertrouwen. In deze workshop Assertiviteit leert u op een goede manier voor zichzelf op te komen, zonder hierbij weerstand bij de ander op te roepen. U gaat aan de slag met effectieve communicatie, het ontvangen en geven van feedback, het op verschillende manieren "nee"leren zeggen en het aangaan van confrontaties. U leert voor uzelf op te komen en zo de durf en de rust te ontwikkelen om te confronteren.

Na het volgen van deze workshop: leert u de diverse dimensies van assertiviteit; leert u een zelfdiagnose te stellen en uw eigen pijnpunten te duiden; bent u in staat uw mening duidelijk naar voren te brengen en aan te geven wat u wilt en bedoelt; krijgt u inzicht in ideeën en gedachten die u belemmeren of ondersteunen; leert u assertiviteitstechnieken effectief te gebruiken; leert u problemen en conflicten niet uit de weg te gaan, maar juist op te lossen; neemt u eerder initiatieven en bent u actiever betrokken bij situaties in uw organisatie; bent u beter in staat u te profileren en vergroot uw zelfvertrouwen; stelt u een persoonlijk actieplan op.

Deze workshop is gericht op resultaten. Wij leren u – aan de hand van cases, oefeningen, technieken en persoonlijke feedback – hoe u zelfzekerder en zelfbewuster kunt werken. Zo verhoogt u uw persoonlijke waarde en verlaagt u uw persoonlijk stress level op de werkvloer.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.