Ervaringen met Assertiviteit

9,3
Gemiddelde score van Assertiviteit producten
Gebaseerd op 1.249 ervaringen
starstarstarstarstar
Arie van der Plas
10
Training Assertiviteit

"Op donderdag 20 juni 2019 hadden wij een training van Gras. Training was afgesteld op de dagelijkse praktijk en ervaringen van de deelnemers. De acteurs haakten levensecht in op voorbeeld situaties en gaven ter plekke handvatten hoe te handelen in moeilijke situaties waarin je leert je zelf assertiever op te stellen.
Al met al een leerzame training.
" - 02-07-2020 09:37

"Op donderdag 20 juni 2019 hadden wij een training van Gras. Training was afgesteld op de dagelijkse praktijk en ervaringen van de deelnemers… alles lezen - 02-07-2020 09:37

starstarstarstarstar_half
Go, Jennifer
9
Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

"De groep en trainster sloten goed aan. Er was veel huiswerk. An sich snap ik dat, maar sommige opdrachten vond ik niet heel goed aansluiten bij de training of mijn persoonlijke leerdoelen. Soms werd er teruggegrepen op eerdere opdrachten. Het is dan vervelend dat er geen koppeling is gemaakt tussen die pagina's, dat je ofwel je eigen werk direct terug kunt lezen/vinden ofwel een samenvatting ervan hebt." - 22-06-2020 00:00

"De groep en trainster sloten goed aan. Er was veel huiswerk. An sich snap ik dat, maar sommige opdrachten vond ik niet heel goed aansluiten … alles lezen - 22-06-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Kuin, Carlijn
7
Assertiviteit kort en krachtig (ook virtueel)

"Training erg positief ervaren. Enige puntje van kritiek is dat aangegeven was, dat deze training voor hbo en wo mensen was. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar merkte toch wat verschil hierin binnen de groep. Hierdoor was het voor mij lastig om met bepaalde personen een dialoog te hebben (als je bijvoorbeeld met 2 personen situaties ging oefenen), doordat je wel echt op een ander niveau zit. Wellicht dat jullie dit vooraf kunnen filteren, door een aanmeldformulier uit te sturen, waardoor achtergrond en opleiding meer matcht met elkaar. " - 22-06-2020 00:00

"Training erg positief ervaren. Enige puntje van kritiek is dat aangegeven was, dat deze training voor hbo en wo mensen was. Ik kan het niet … alles lezen - 22-06-2020 00:00

Cora van Doesburg
starstarstarstarstar
Cora van Doesburg
Kwaliteitscontroleur hypotheken
10
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Patrick is een vriendelijke en gedreven coach. Weet de juiste snaar te raken en de juiste methodiek toe te passen voor de betreffende deelnemer. Ondanks de Corona crisis heeft hij toch deze cursus voor 2 deelnemers door laten gaan. Dit leverde 2 zeer intensieve maar zeer leerzame en persoonlijke dagen op. Heel erg bedankt Patrick!" - 17-06-2020 07:39

"Patrick is een vriendelijke en gedreven coach. Weet de juiste snaar te raken en de juiste methodiek toe te passen voor de betreffende deelne… alles lezen - 17-06-2020 07:39

starstarstarstarstar_half
Hoeijen, Joanne van
9
Opkomen voor jezelf (ook virtueel) (Assertiviteit)

"Erg fijn. Dank jullie wel.Zeer positief. Ik kan dit echt aanbevelen. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 9." - 10-06-2020 00:00

"Erg fijn. Dank jullie wel.Zeer positief. Ik kan dit echt aanbevelen. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De organisatie waardeer ik m… alles lezen - 10-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Visser, Ellianne de
9
Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

"Ik vond het een fijne training waar ik heel veel van geleerd hebt. De training heeft mij voldoende handvatten en inzichten gegeven om aan mijn assertiviteit te werken. Het geleerde kan ook direct in de praktijk gebracht worden en dat is heel waardevol. " - 09-06-2020 00:00

"Ik vond het een fijne training waar ik heel veel van geleerd hebt. De training heeft mij voldoende handvatten en inzichten gegeven om aan mi… alles lezen - 09-06-2020 00:00

starstarstarstarstar
Katarzyna
10
Assertiviteit

"Uitstekende cursus assertiviteit! Binnen één dag leer je alles wat nodig is om assertief te worden. Dankzij de praktische oefeningen en voorbeelden van gedragingen, kan je beter zien en voelen, waar het in jouw situatie fout gaat en wat je moet veranderen om assertief te zijn." - 02-06-2020 12:21

"Uitstekende cursus assertiviteit! Binnen één dag leer je alles wat nodig is om assertief te worden. Dankzij de praktische oefeningen en voor… alles lezen - 02-06-2020 12:21

starstarstarstarstar_border
Verbaarschot
8
Assertiviteit

"Goede interactie van de docent. Veel praktische handvatten die in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn.
Goed inlevingsvermogen de docent.
Rollenspellen verduidelijken de theorie. Docent gaf hierbij bruikbare tips. Groep was ook zodanig van grootte dat dit ook kon." - 02-06-2020 11:16

"Goede interactie van de docent. Veel praktische handvatten die in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn. Goed inlevingsvermogen de docent.… alles lezen - 02-06-2020 11:16

starstarstarstarstar
Ter beek
assistent projectmanager
10
Assertiviteit

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De trainer gaf veel handige en bruikbare tips. Goede begeleiding en de training had een hele prettige stem om naar te luisteren." - 02-06-2020 08:06

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De trainer gaf veel handige en bruikbare tips. Goede begeleiding en de training had een hele pr… alles lezen - 02-06-2020 08:06

starstarstarstarstar_half
Léon van der Ploeg
eigenaar
9
Assertiviteit

"Het is een warme toegankelijke training, gegeven op een manier die vertrouwen uitstraalt. Inhoudelijk voldoende om zelf mee aan de slag te gaan met jezelf. Het geeft je zelfvertrouwen om voor jezelf op te komen zonder een ander tekort te doen" - 29-05-2020 14:37

"Het is een warme toegankelijke training, gegeven op een manier die vertrouwen uitstraalt. Inhoudelijk voldoende om zelf mee aan de slag te g… alles lezen - 29-05-2020 14:37

starstarstarstarstar_half
Lisanne van Brouwershaven
Product Owner
9
Persoonlijke Kracht en Assertiviteit bij stress en burnout

"Ik voelde in mijn werk onrustig, beantwoordde de vraag ‘hoe gaat het?’ standaard met ‘goed, druk!’, liet me makkelijk beïnvloeden door negatieve emoties van collega’s om me heen, had enorm het gevoel dat er meer in me zit dan er uit kwam.. het leken allemaal werk gerelateerde uitdagingen te zijn, maar Jos liet tijdens het coachingstraject dat ik bij hem doorliep al gauw inzien: het gaat niet om werk. Je bent één leven aan het leiden.

Jos weet met humor, luchtigheid, aandacht voor alle emoties die er voorbij komen en af en toe flink porren, je bewust én onbewust enorm aan het werk te zetten. Aan het werk om patronen te doorbreken, beperkende overtuigingen los te laten, systemen te begrijpen, te achterhalen wat je bij te dragen hebt... Alles om vanuit je kracht, ‘flow’ te leven. Een kleine cliffhanger: als je die eenmaal ervaren hebt, wil je niet anders :) " - 21-04-2020 17:34

"Ik voelde in mijn werk onrustig, beantwoordde de vraag ‘hoe gaat het?’ standaard met ‘goed, druk!’, liet me makkelijk beïnvloeden door negat… alles lezen - 21-04-2020 17:34

starstarstarstarstar_border
Versloot, Judith
8
Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

"Mijn ervaring met deze training is zeer positief. Ik vond de lesstof zeer nuttig en leerzaam. Ook de opdrachten waren duidelijk evenals de bijgeleverde boeken en materiaal. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen." - 06-04-2020 00:00

"Mijn ervaring met deze training is zeer positief. Ik vond de lesstof zeer nuttig en leerzaam. Ook de opdrachten waren duidelijk evenals de b… alles lezen - 06-04-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Simone Neggers
8
Assertiviteit en assertief handelen

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online training heb gevolgd. Ik vond dat het erg goed ging. Erg leuk om op deze manier een training te volgen. De inhoud en de opbouw van de training was erg goed. Wat ik heb geleerd en gelijk kan toepassen in de praktijk is dat ik me niet druk moet maken om beren op de weg. Koen, de trainer, was erg sympathiek en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Hij was erg open waardoor ik dat ook kon en wilde zijn. " - 26-03-2020 13:21

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online training heb gevolgd. Ik vond dat het erg goed ging. Erg leuk om op deze manier een traini… alles lezen - 26-03-2020 13:21

starstarstarstarstar
Peter Leenaars
Technisch medewerker PI krimpen
10
Assertiviteit in 1 dag

"Ik heb gekozen voor de assertiviteit in 1 dag training. Cinthia gaf meteen een veilig gevoel en daar door was het eenvoudig om mezelf open te stellen. Ze gaf snelle en eenvoudig toe te passen oplossingen om wat sneller een gied antwoord te geven. Ook het gedeelte waar je geleerd wordt om door te vragen en tijd te nemen om je antwoord voor te berijden." - 12-03-2020 11:57

"Ik heb gekozen voor de assertiviteit in 1 dag training. Cinthia gaf meteen een veilig gevoel en daar door was het eenvoudig om mezelf open t… alles lezen - 12-03-2020 11:57

starstarstarstarstar_border
Marika den Dekker
Secretaresse
8
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Fijn dat er met een kleine groep mensen wordt gewerkt. Wij hadden een groepje van 6 deelnemers en 2 trainers. Daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Vooral de interactieve oefeningen hebben veel indruk gemaakt. Locatie was ook prima! Genoeg parkeergelegenheid en een lekkere lunch." - 11-03-2020 15:29

"Fijn dat er met een kleine groep mensen wordt gewerkt. Wij hadden een groepje van 6 deelnemers en 2 trainers. Daardoor is er veel persoonlij… alles lezen - 11-03-2020 15:29

starstarstarstarstar_half
Nina Vermeij
9
Assertiviteit

"Op advies van een kennis bij ExplainiT de training assertiviteit afgenomen. Heel veel mogen leren over hoe ik mezelf beter kan uiten. Mijn valkuilen weet ik nu ook en daar kan ik in de praktijk mee omgaan." - 04-03-2020 08:04

"Op advies van een kennis bij ExplainiT de training assertiviteit afgenomen. Heel veel mogen leren over hoe ik mezelf beter kan uiten. Mijn v… alles lezen - 04-03-2020 08:04

starstarstarstarstar_half
Tim Maassen
9
Assertiviteit kort en krachtig (ook virtueel)

"Goede training waarbij de verbinding met de praktijk steeds wordt gezocht door je eigen casus in te brengen. Door middel van de rollenspellen ervaar je twee kanten van jouw handelen, enerzijds ervaar je hoe je je kunt gedragen/uiten en aan de andere kant welke impact dat op je gesprekspartner heeft. Dat heeft voor mij een aantal deuren geopend." - 24-02-2020 00:00

"Goede training waarbij de verbinding met de praktijk steeds wordt gezocht door je eigen casus in te brengen. Door middel van de rollenspelle… alles lezen - 24-02-2020 00:00

starstarstarstarstar
Verhoef, Wijnand
10
Assertiviteit intensief (mbo) (ook virtueel)

"voor mijzelf heb ik ervaren dat de training intensief leerzaam doelgericht en openhartig is ervaren Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 7." - 23-02-2020 00:00

"voor mijzelf heb ik ervaren dat de training intensief leerzaam doelgericht en openhartig is ervaren Ik geef de trainer van deze cursus een 1… alles lezen - 23-02-2020 00:00

starstarstarstarstar
Elaine Eskenazi
Sales Bijenkorf
10
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Ik heb de training heel positief gevonden en door dr kleine groep en de anderen die heel positief en open waren was het erg persoonlijk ook door de persoonlijke verhalen van Ferrie." - 20-02-2020 14:31

"Ik heb de training heel positief gevonden en door dr kleine groep en de anderen die heel positief en open waren was het erg persoonlijk ook … alles lezen - 20-02-2020 14:31

starstarstarstarstar_half
Ogrinc, Henk
9
Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

"Wat ik vooral goed vond was het inzicht opgedaan via de Roos van Leary Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 18-02-2020 00:00

"Wat ik vooral goed vond was het inzicht opgedaan via de Roos van Leary Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik … alles lezen - 18-02-2020 00:00

Corina Boogaard
starstarstarstarstar_border
Corina Boogaard
Medewerker financiële administratie
8
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Cursus met praktische voorbeelden en tips. Fijne sfeer met cursisten en leraar, verschillende manieren van vertrouwelijke gegevens werden er gedeeld. Bijzonder boeiend. Goed bereikbaarheid van locatie. Ervaringen en veel geleerd van mijn mede-cursisten. Opstaan voor positieve reacties en kritiek.
" - 15-02-2020 20:43

"Cursus met praktische voorbeelden en tips. Fijne sfeer met cursisten en leraar, verschillende manieren van vertrouwelijke gegevens werden er… alles lezen - 15-02-2020 20:43

starstarstarstarstar_border
Philip, Marit
8
Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

"Goede training met name door de trainster. afwisselen theorie en praktijk Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 7." - 12-02-2020 00:00

"Goede training met name door de trainster. afwisselen theorie en praktijk Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer … alles lezen - 12-02-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
galied hohmarow
recordmanager
9
Assertiviteit in 1 dag

"Het was een goede en gezellige training! Cynthia is vakkundig en heel vriendelijk. Op een leuke manier brengt zij de stof over naar de cursisten! een aanrader! Super goed, ik ben dan ook zeer tevreden, haar tips zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk!" - 11-02-2020 13:12

"Het was een goede en gezellige training! Cynthia is vakkundig en heel vriendelijk. Op een leuke manier brengt zij de stof over naar de cursi… alles lezen - 11-02-2020 13:12

starstarstarstarstar
Marjolein van herk
Administratief medewerkster
10
Assertiviteit in 1 dag

"Het is een erg leerzame cursus.Vooraf is er telefonisch een intake waarin je verteld waarom neem je deel aan deze cursus en wat je eventuele struikelblokken zijn. Deze punten neem je mee naar de cursus en kunnen daar besproken worden. Cynthia heeft veel kennis en tijdens de training in een kleine groep geeft zij veel handvatten mee om te gebruiken in het dagelijks leven. Wat de training erg leuk maakt is dat er afwisseling is met theorie en rollenspellen.
Ik sta steviger in mijn schoenen bedankt Cynthia!" - 11-02-2020 13:09

"Het is een erg leerzame cursus.Vooraf is er telefonisch een intake waarin je verteld waarom neem je deel aan deze cursus en wat je eventuele… alles lezen - 11-02-2020 13:09

starstarstarstarstar
Maud Hoefnagels
Senior trainer
10
Assertiviteit 2.0

"In een reeks van drie trainingen die ik van Karin volg, ook onderhandelen en situationeel leidinggeven. Onderwerpen waar ik in mijn trainingen vaker mee te maken krijg. de trainingen bieden veel structuur en zijn hapklare brokjes om toe te passen in mijn trainingsdagen. Fijn om weer wat inspiratie te mogen krijgen.
" - 11-02-2020 09:17

"In een reeks van drie trainingen die ik van Karin volg, ook onderhandelen en situationeel leidinggeven. Onderwerpen waar ik in mijn training… alles lezen - 11-02-2020 09:17