Ervaringen met Assertiviteit

9,3
Gemiddelde score van Assertiviteit producten
Gebaseerd op 1.286 ervaringen
starstarstarstarstar
Arien Van wijk
Directeur
10
Beter zakendoen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Goede cursus met goede begeleiding, de trainers hebben veel tijd voor je, en helpen je echt goed. Uniek leermateriaal waardoor je echt effect ziet van deze cursus. Veel aandacht bij oefeningen voor je." - 16-02-2021 15:45

"Goede cursus met goede begeleiding, de trainers hebben veel tijd voor je, en helpen je echt goed. Uniek leermateriaal waardoor je echt effec… alles lezen - 16-02-2021 15:45

starstarstarstarstar
Jolijn Jalink
Marketing medewerker
10
Hoe mensen beter te begrijpen | beïnvloeden, assertiviteit, motiveren, personeelsmanagement, management communicatie & verzuim |

"Door de cursus snap ik beter hoe mensen denken en waarom ze bepaalde dingen doen of bepaalde keuzes maken. Dit maakt het gemakkelijker om met mensen om te gaan. Super leerzaam en zowel privé als zakelijk toe te passen. Een echte aanrader! " - 02-02-2021 13:12

"Door de cursus snap ik beter hoe mensen denken en waarom ze bepaalde dingen doen of bepaalde keuzes maken. Dit maakt het gemakkelijker om me… alles lezen - 02-02-2021 13:12

starstarstarstarstar
Peter Jacobs
10
Beter zakendoen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Hele goede training die ik zowel zakelijk als prive goed kan gebruiken. Stuk voor stuk praktische handvatten en tools gekregen om bij elk soort gesprek mijn doelen te bereiken in overeenstemming met de ander" - 26-01-2021 15:30

"Hele goede training die ik zowel zakelijk als prive goed kan gebruiken. Stuk voor stuk praktische handvatten en tools gekregen om bij elk so… alles lezen - 26-01-2021 15:30

Steven Ansems
starstarstarstarstar_half
Steven Ansems
Tantra masseur
9
Zichtbaarheid en assertiviteit

"Heel eerlijk moet ik zeggen dat ik wat sceptisch was, omdat de training Online gegeven zou gaan worden vanwege allerlei maatregelen rondom Corona. Mijn complimenten voor de trainster Marie-Jose die dit perfect deed met de zoom-break-out sessies, waarbij we steeds in kleine groepjes oefeningen deden en we steeds weer uitgenodigd werden om aan onze zichtbaarheid te werken. De combinatie met leerstof, praktijk oefeningen en interactie maakt dat ik terugkijk op een leerzame en fijne training. Dank aan Marie-Jose die dit heel erg goed heeft neergezet!" - 14-01-2021 16:08

"Heel eerlijk moet ik zeggen dat ik wat sceptisch was, omdat de training Online gegeven zou gaan worden vanwege allerlei maatregelen rondom C… alles lezen - 14-01-2021 16:08

Ha Steven, dank voor je mooie review en 9 voor deze training van Schoonderwoerd opleidingen & trainingen. Tof dat je zo bezig bent met je zichtbaarheid. Succes met je baan en je bedrijf! Tnx MJ

- 14-01-2021 16:08
starstarstarstarstar_border
Femke van der Brug
8
Zichtbaarheid en assertiviteit

"Het was een fijne training, ondanks dat het digitaal moest was het leerzaam en inspirerend. Fijn dat de groep niet zo groot was. De trainer Marie-José was enthousiast, betrokken en toegankelijk. Aanrader!" - 14-01-2021 15:38

"Het was een fijne training, ondanks dat het digitaal moest was het leerzaam en inspirerend. Fijn dat de groep niet zo groot was. De trainer … alles lezen - 14-01-2021 15:38

Fijn Femke, dat je de training leerzaam en inspirerend vond. Succes met de afronding van je huidige opdracht, en succes met je nieuwe stap intern. Daar kun je de skills rondom Assertiviteit en Zichtbaarheid goed bij gebruiken. Toitoi! Groet, Marie-José

- 14-01-2021 15:38
starstarstarstarstar
Ahami
Software Engineer
10
Assertiviteitstraining Neem het Stuur in handen

"Toen ik opzoek was naar een goede assertiviteitstraining, kwam ik op deze site en las de reviews over de spotlight training. Na het volgen van de training 'Assertiviteitstraining Neem het Stuur in handen' kan ik de onderstaande positieve reviews alleen maar bevestigen. In alle drie dagen hebben we een goede balans van theorie en praktijk gekregen. Ik heb heel veel nuttige en waardevolle kennis en informatie gekregen om meteen mee aan de slag te gaan.

Cynthia is een inspirerende trainer en met veel ervaring. Ik had geen betere trainer kunnen hebben dan Cynthia. Zij communiceert helder en is deskundig.

Ik zou iedereen deze training adviseren!
" - 30-12-2020 10:50

"Toen ik opzoek was naar een goede assertiviteitstraining, kwam ik op deze site en las de reviews over de spotlight training. Na het volgen v… alles lezen - 30-12-2020 10:50

starstarstarstarstar
Kishan
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"De interactiviteit sprak mij heel erg aan tijdens de training. Al met al vond ik de training erg leerzaam en erg toepasbaar in de praktijk. Ik zou de training zeker aanbevelen!" - 29-12-2020 15:16

"De interactiviteit sprak mij heel erg aan tijdens de training. Al met al vond ik de training erg leerzaam en erg toepasbaar in de praktijk. … alles lezen - 29-12-2020 15:16

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"Wat mij heel erg aansprak was de toepasbaarheid van de stof en de persoonlijke aandacht van de trainer. Je krijgt handvatten toegereikt waar je echt altijd wel wat aan hebt." - 29-12-2020 14:56

"Wat mij heel erg aansprak was de toepasbaarheid van de stof en de persoonlijke aandacht van de trainer. Je krijgt handvatten toegereikt waar… alles lezen - 29-12-2020 14:56

starstarstarstarstar_half
Van Acht
Verkoper tuinplantenkwekerij
9
Hoe mensen beter te begrijpen | beïnvloeden, assertiviteit, motiveren, personeelsmanagement, management communicatie & verzuim |

"Door de één op één begeleiding tijdens de training leer je de theorie snel. Doordat na elk stuk theorie een oefening volgt om de theorie toe te passen lukt dit ook beter in praktijk. Hierdoor blijft de theorie niet alleen theorie maar kun je er ook daadwerkelijk iets mee. De trainer(s) kun je op elk moment om hulp vragen als je vastloopt. Of dit nu over de theorie gaat of dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt bij het toepassen van de oefeningen." - 22-12-2020 20:12

"Door de één op één begeleiding tijdens de training leer je de theorie snel. Doordat na elk stuk theorie een oefening volgt om de theorie toe… alles lezen - 22-12-2020 20:12

starstarstarstarstar_half
Arjen Schouten
Functioneel Beheerder
9
Assertief Optreden (ook online virtual classroom)

"De trainer bracht de hele groep in beweging waardoor iedereen zeer betrokken was. De training was daardoor naast leerzaam ook erg leuk om te doen.

Ik raad de training "Assertief Optreden" van ICM dan ook van harte aan!" - 22-12-2020 12:50

"De trainer bracht de hele groep in beweging waardoor iedereen zeer betrokken was. De training was daardoor naast leerzaam ook erg leuk om te… alles lezen - 22-12-2020 12:50

starstarstarstarstar_half
Arjan
Projectleider
9
Assertief Optreden in 4 maanden (ook online virtual classroom)

"De trainer wist zich goed in de verschillende situaties / personen te plaatsen. Het aandachtspunt voor toepassen van openvragen heeft zeker meerwaarden voor mijn werkzaamheden. Een cursus die mij goed is bevallen en " - 22-12-2020 08:12

"De trainer wist zich goed in de verschillende situaties / personen te plaatsen. Het aandachtspunt voor toepassen van openvragen heeft zeker … alles lezen - 22-12-2020 08:12

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"De manier van trainen; veel groepsgesprekken en het bespreken van echte situaties en casussen sprak me aan. Ik zou tegen anderen zeggen: Aanrader! Zeker doen! Een hele goede manier om dichterbij jezelf te komen en daarmee jezelf én anderen te helpen." - 14-12-2020 15:33

"De manier van trainen; veel groepsgesprekken en het bespreken van echte situaties en casussen sprak me aan. Ik zou tegen anderen zeggen: Aan… alles lezen - 14-12-2020 15:33

starstarstarstarstar
F. W.
sr. beleidsadviseur
10
Assertief Optreden in 4 maanden (ook online virtual classroom)

"Erg inspirerende training waarin veel ruimte was voor eigen inbreng en oefenen. Door tussenliggende tijd genoeg ruimte om het geleerde in de praktijk te brengen (wat nutuurlijk niet meteen lukten) maar weer kunnen bespreken in volgende bijeenkomst. Heb er nog steeds baat bij. Heb de training al aanbevolen aan collega's ivm de heldere inzichten en de echt toepasbare leermomenten." - 10-12-2020 17:19

"Erg inspirerende training waarin veel ruimte was voor eigen inbreng en oefenen. Door tussenliggende tijd genoeg ruimte om het geleerde in de… alles lezen - 10-12-2020 17:19

starstarstarstarstar
Yolanda van Gent
Medewerker Klantenservice
10
Pakket | Assertiviteit (Klassikaal online)

"De online training heb ik weer als erg prettig ervaren. Comfortabel in mijn eigen omgeving. Er was onderling respect voor elkaar. Genoeg tijd en aandacht. Geweldig! Denise, je hebt alles onder controle. Je straalt veel rust uit. Je schroomt niet om iemand (bijvoorbeeld mijn persoontje) te onderbreken en zo een goede flow te houden gedurende de dag. Vaak kom je terug op wat iemand eerder in de training heeft gezegd, daar kom je dan op terug. Knap dat je dit allemaal onthoudt en overziet.
Wat heb ik geleerd na training? Als ikzelf weet wat ik belangrijk vind en waar mijn grens ligt. En ik voel die grens ook. Dan is het een stuk eenvoudiger om 'nee' te zeggen. Heb ik voor mezelf nog niet bedacht wat ik wil? Dan geef ik de ander alle ruimte om over mijn grenzen te gaan." - 08-12-2020 10:43

"De online training heb ik weer als erg prettig ervaren. Comfortabel in mijn eigen omgeving. Er was onderling respect voor elkaar. Genoeg tij… alles lezen - 08-12-2020 10:43

starstarstarstarstar
Kasia
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"Voor mij heeft de openheid van de trainer, het begrip van mijn leerdoelen en de empathie mij het meeste aangesproken. De training is erg aan te bevelen! Het biedt praktische tips hoe om te gaan met moeilijke situaties! Niet alleen op werkvlak." - 08-12-2020 08:33

"Voor mij heeft de openheid van de trainer, het begrip van mijn leerdoelen en de empathie mij het meeste aangesproken. De training is erg aan… alles lezen - 08-12-2020 08:33

starstarstarstarstar
Bianca Berkhout
10
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Het was een zeer leerzame training. Ik zat in een fijne groep mensen.
Eerste dag was vooral veel luisteren en toch ook wel de spanning voor de training die een rol speelde waardoor de eerste dag zwaar was. De tweede dag was minder zwaar en zeer leerzaam..

Ik ben heel blij dat ik deze training heb mogen doen. Een aanrader voor ieder die assertiever wil worden!
" - 26-11-2020 13:48

"Het was een zeer leerzame training. Ik zat in een fijne groep mensen. Eerste dag was vooral veel luisteren en toch ook wel de spanning voor… alles lezen - 26-11-2020 13:48

starstarstarstarstar
Lindy
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"De persoonlijke benadering en de casussen die we intensief geoefend hebben, spraken mij het meeste aan. De training voegt echt waarde toe aan de manier van zelfbewustwording en biedt handvatten." - 26-11-2020 11:41

"De persoonlijke benadering en de casussen die we intensief geoefend hebben, spraken mij het meeste aan. De training voegt echt waarde toe aa… alles lezen - 26-11-2020 11:41

starstarstarstarstar
M Bode Bakker
10
Assertiviteit in 1 dag

"De training was zeer fijn vooral omdat het met een hele kleine groep was (trainer plus 2 deelnemers), waardoor er volop tijd was om echt op je eigen ervaringen in te gaan maar ook wel leren van iemand anders. De beperking voor 2 mensen kwam door Corona maar ik heb dit eigenlijk heel fijn ervaren. Ook het feit dat de training echt op locatie is is een grote voordel. Cynthia gebruikt en methode van theorie uitleggen met voorbeelden er tussen, waar je ook kan oefenenen met je eigen ervaringen en ook tussendoor vragen er over kan stellen. Het is dus heel open. Ze geeft goed advies en creert een ruimte waardoor ik mij wel veilig voelde om ervaringen te delen om zo hulp te krijgen. Het was een hele fijne sfeer. Je hebt tijdens de training veel tijd om ervaeringen te bespreken en uit te werken en daarnast is er na de training mogelijkheid tot 2 coach gesprekken wat het pakket wel rond maakt. Ik ben zeer tevreden over de training! " - 23-11-2020 15:55

"De training was zeer fijn vooral omdat het met een hele kleine groep was (trainer plus 2 deelnemers), waardoor er volop tijd was om echt op … alles lezen - 23-11-2020 15:55

starstarstarstarstar
Jacqueline Meyer - Fidder
Management Asistent
10
Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit

"Ontzettend leuke en waarde volle begeleiding van Erna van Lingen. Speelt goed in op behoefte van de deelnemer(s). Programma is interactief wat maakt dat je het in de praktijk kan uitvoeren en dit door kan zetten in je werkzaamheden/rol en zo je doel kan bereiken. De groep bestond uit leuke deelnemers wat het gezamenlijk delen makkelijk maakt. " - 16-11-2020 16:04

"Ontzettend leuke en waarde volle begeleiding van Erna van Lingen. Speelt goed in op behoefte van de deelnemer(s). Programma is interactief w… alles lezen - 16-11-2020 16:04

starstarstarstarstar
Regina Konings
10
Nee zeggen - Gratis introductie op Studdy

"Leuk concept. goed opgezette training met veel inhoudelijke informatie. Deze training heeft me echt geholpen met mezelf persoonlijk te ontwikkelen en hierdoor heb ik nog meer interesse gekregen om andere trainingen te volgen." - 10-11-2020 14:58

"Leuk concept. goed opgezette training met veel inhoudelijke informatie. Deze training heeft me echt geholpen met mezelf persoonlijk te ontwi… alles lezen - 10-11-2020 14:58

starstarstarstarstar_half
Jordy Grip
9
Persoonlijke Kracht en Assertiviteit bij stress en burnout

"Een erg fijne en leerzame training. De oplossing van al je problemen en angsten liggen bij jezelf. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat alles mogelijk is en je al je doelen kan behalen.
Jos is een erg fijne trainer die de live sessies met een goede dosis humor en luchtigheid begeleid. Hier heb je voor de rest van je leven iets aan. Een echte aanrader. " - 08-11-2020 14:49

"Een erg fijne en leerzame training. De oplossing van al je problemen en angsten liggen bij jezelf. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is d… alles lezen - 08-11-2020 14:49

starstarstarstarstar_half
Petra Van den Dungen
Ik deed de training voor privé strubbelingen.
9
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Het was voor mij een zeer zinnige training waar ik heel veel uit heb kunnen halen. Ik vond het super fijn om dit met een groep te kunnen doen, zodat je ook van anderen kan leren.

Verder vond ik het ook fijn dat er 2 trainers waren. De 2de trainer was Ferrie Damhuis. Patrick en Ferrie vulden elkaar goed aan.

Ik heb de training net een dag geleden afgerond en ik vermoed dat ik later, als ik een aantal naslagwerken op de mail krijg, ik er nog meer uit zal halen. Dit omdat je zoveel informatie krijgt dat je niet alles meteen opslaat. " - 28-10-2020 15:00

"Het was voor mij een zeer zinnige training waar ik heel veel uit heb kunnen halen. Ik vond het super fijn om dit met een groep te kunnen doe… alles lezen - 28-10-2020 15:00

starstarstarstarstar
Chris Versnel
10
Assertiviteit in 1 dag

"Eindelijk maar eens de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven voor een assertiviteitstraining. Voorafgaand een telefonische intake, waarbij gevraagd wordt om na te denken over een aantal praktijkvoorbeelden die op die dag besproken kunnen worden.
De training vond plaats in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht CS, dus goed bereikbaar met het ov.
Ik was de enige "leerling" die dag, dus over aandacht heb ik zeker niet te klagen gehad. Het was een leuke en vooral leerzame dag, prima verzorgd door Cynthia, die me met duidelijke uitleg en rollenspelen bij de les wist te houden.
Ik hoop het geleerde nog vaak in praktijk te kunnen brengen, geen volle zegelkaarten meer." - 23-10-2020 23:21

"Eindelijk maar eens de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven voor een assertiviteitstraining. Voorafgaand een telefonische intake,… alles lezen - 23-10-2020 23:21

starstarstarstarstar
Regina Konings
10
Wordt assertiever, durf eens nee te zeggen.

"Top training! Door deze training heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen om toch aan te geven wat ik wel wil en wat niet. De training heeft me geholpen met het beter communiceer en mijn grenzen te verleggen. " - 15-10-2020 08:53

"Top training! Door deze training heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen om toch aan te geven wat ik wel wil en wat niet. De training heeft… alles lezen - 15-10-2020 08:53

starstarstarstarstar
Adrian
10
Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

"Wat me heeft aangesproken is dat ik bij mezelf heb ontdekt waarom ik soms dingen niet doe (omdat ik het niet durf). En ook het leren hoe ik dit kan oppakken. Als iemand last heeft van niet goed kunnen communiceren/assertief kunnen zijn, zou ik deze training zeker aanraden." - 12-10-2020 14:46

"Wat me heeft aangesproken is dat ik bij mezelf heb ontdekt waarom ik soms dingen niet doe (omdat ik het niet durf). En ook het leren hoe ik … alles lezen - 12-10-2020 14:46